je to strastne my ani nevieme kolko sa na takychto zvieratach robia pokusy a kolko ich uz zomrelo vsetko to pred nami taja...dokonca aj nivea testovala na zvieratach...hnusi sa mi to ale je pravda ze niektore tieto vyrobky kupujem i ja...takze ani neviem ako sa proti tomu branit aby to nerobili
jezis ale pochopte mne je strasne luuto tych zvierat a hlavne psov .....lebo jedneho mam...a mala som aj mys a tak ale proste pochopte ja neviem na kom inom by sa testovalo a je pravda ze mi je luto ale tiez si kupujem tie vyrobky ktore testovali na zvieratch a porste je to tak tomu sa neda zabranit a ako tu uz niekto napisal vsetko zle je na nieco dobre!
z jednej strany je to svinstvo ak ide o kozmetiku etc.. to nex si skusaju na ludoch....
ale ked ide o medicinu... no smola ale na nicom inom sa to vopred neda..
Samozrejme že sa mi nepáči keď zvieratá trpia ale keď to nejde inak tak to musí byť. Radšej nech trpia zvieratá ako keby som si mala všetko odniesť ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale že nám to môže dať poznatky, ktoré môžu pomôcť k predídeniu globálnej epidémii, to je očividne úplne jedno ...
Veď nech tie zvieratá potom kľudne pokapú na choroby, hlavne, že sa na nich nebude nič testovať ... To sme ozajstní humanisti ...
ale ked ide o medicinu... no smola ale na nicom inom sa to vopred neda..