No v 14tich, ťa od toho odhováram aj ja. To môžeš zmeniť názor. Ja si idem dať asi hneď po lete. Takže celkovo od tetovania ťa neodhováram, ale v tomto veku určite, lebo nevieš, čo budeš chieť o 5 rokov, o 5 rokov ti môže neskutočne vadit
mne sa tetovanie nepaci, ja by som si honikdy nedala, no nemam nic proti tomu, ak ma niekto dobre a kvalitne urobene tetovanie. kym toho nie je vela, je to v pohode
Lebo 14 ročnú ťa aj potetujú. Všetci ťa odhovárajú od niečoho, čo v puberte trepneš, že chceš ako dospelá mať. To ako keby ja poviem, že v 18tich si dám rozstrihnúť jazyk na pol.
co si myslim o tetovani? ze ak sa ti raz nahodou rpestane pacit, nebudes ho moct dat dole a budes to nosit az do smrti. a ak sa ti aj pacit bude, v starobe koza ochabne a to tetovanie potom vyzera dost hnusne. to si o tom myslim.
Fakt, daj si dlhší čas na rozmyslenie. Teraz sa ti to možno veľmi páči, ale o také dva roky sa ti to začne hnusiť a budeš nadávať, čo si sa takto zbrklo rozhodla... To nie je len tak, tetovanie máš na stálo.
@frez si povedal, ze je to navzdy, ze sa to neda odstranit. ja ti na to, ze da. co tu riesis peniaze? ked niekto fakt to tetovanie uz nechce, tie peniaze si na to najde.
...Mne sa tiez paci tetovanie... Urcite som rozhodnuty si nieco dat no uz 5 rokov riesim motiv ...Postupne sa mi uz predstava o tom uceluje, a ked to uz konecne budem mat premyslene, tak pojdu tie rukavy pod ihlu !
Tiez si to poriadne popremyslaj a ozdob sa naozaj len ked si budes na 250% ista
aj tak sa dozvieš stále iba tie isté argumenty prečo nie ....a blá blá blá... a takto stále dookola je to tvoje telo rob si sním čo chceš.
urob si zo svojho tela plátno a vkresli doňho všetko čo si chceš až do smrti zapamätať...
a ešte milujem keď mi niekto povie ako to bude vyzerať ked budem mať 60... a ja vám poviem jedno.. jediný kto sa na mna bude pozerať nahú ked budem stará s ovisnutými ceckami budem iba ja.. tak čušte ...
tetovanie? nikdy v živote !?, čo by si o mne ľudia mohli pomyslieť, že som si dobrovoľne počmáral kožu kadejakými somarinami..a aby som do konca života znášal vyčítavé a znechutené pohľady tých ľudí, ktorým sa to proste nepáči, lebo je to niečo choré, perverzné a proste nenormálne..
nikdy v živote, kto to bude počúvať od všetkých naokolo, že o 30 rokov sa mi zošuverí koža, alebo že sa mi to o 1/2/5 rokov môže znepáčiť, a že to budem určite ľutovať..
nikdy v živote, veď tetovanie je iba trápny výstrelok ľudí, ktorí to v hlave nemajú v poriadku ináč by sa správali presne ako to od nich spoločnosť vyžaduje a aby nevykročili zo stáda..
samozrejme, že toto všetko čo som napísal je IRÓNIA!!
doteraz som neoľutoval, že som sa nechal potetovať a ani to nikdy neoľutujem (na to sa dosť dobre poznám)
mam jedno male, ktorym to vsetko zacalo dala som druhe vacsie, teraz tretie nie prave najmensie a zdaleka som neskoncila. milujem tetovania, aj ked to boli jak svina. je to pre mna druh sebavyjadrenia.
že je to v pohode, ale tak záleží aj toho ako to vyzerá, koľko toho je atď... ja by som si chcel dať potetovať ruku nejakým nápisom, lenže to by som nemal mať ruku ako špáratko
ak tetovanie, tak pockaj kym budes smat viac rokov - a nie henou. lebo je to blud.
tolko ludi je na nu alergickych a okrem toho hena ti nezmizne tak, ze rano ju mas a vecer nie, mizne postupne a budes mat po case tetovanie ako jednu hnusnu modrinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Tiez si to poriadne popremyslaj a ozdob sa naozaj len ked si budes na 250% ista
aj tak sa dozvieš stále iba tie isté argumenty prečo nie ....a blá blá blá... a takto stále dookola je to tvoje telo rob si sním čo chceš.
urob si zo svojho tela plátno a vkresli doňho všetko čo si chceš až do smrti zapamätať...
a ešte milujem keď mi niekto povie ako to bude vyzerať ked budem mať 60... a ja vám poviem jedno.. jediný kto sa na mna bude pozerať nahú ked budem stará s ovisnutými ceckami budem iba ja.. tak čušte ...
a asi som to zas zobrala moc osobne..
nikdy v živote, kto to bude počúvať od všetkých naokolo, že o 30 rokov sa mi zošuverí koža, alebo že sa mi to o 1/2/5 rokov môže znepáčiť, a že to budem určite ľutovať..
nikdy v živote, veď tetovanie je iba trápny výstrelok ľudí, ktorí to v hlave nemajú v poriadku ináč by sa správali presne ako to od nich spoločnosť vyžaduje a aby nevykročili zo stáda..
samozrejme, že toto všetko čo som napísal je IRÓNIA!!
doteraz som neoľutoval, že som sa nechal potetovať a ani to nikdy neoľutujem (na to sa dosť dobre poznám)
tolko ludi je na nu alergickych a okrem toho hena ti nezmizne tak, ze rano ju mas a vecer nie, mizne postupne a budes mat po case tetovanie ako jednu hnusnu modrinu.
takze radsej normalne
a tetovanie je krasne - na kazdom