baba je este naivne dieta, ktore naletelo... a chalan je uchylny asi uz dlho cakal..
mala by si jej prehovorit do duse...
ale podla mna sa na teba akurat nahneva...
@lilushka19 Ako desatrocny vekovy rozdiel nemusi byt az tak vela, pokial su obaja vo vztahu dostatocne vyspeli. Lenze 13rocne dieta sa ani z daleka nemoze rovnat 22rocnemu, dospelemu muzovi. Tak ja neviem, ci ju len lutuje, alebo s nou spava, ale nemyslism si ze to bude prava laska... Podla mna by si to tvoja kamaratka mohla uvedomit co najskor a dat od neho ruky prec lebo zrejme nema za lubom nic dobre a mohlo by to velmi zle dopadnut...
@ rebel@ wraj nie aspoň minule mi tak powedala .. ae možno už hej ja newem ...ae rozhodne by som nestrácala čas s niekým s kým to nemá budúcnosť inak presne to isté si myslím čo ty ae ona ho wraj ľúbi ...tak newem widela som ich spolu len na fotke
To dievca ešte chápem za svoju naivitu nemôže. A k tomu chalanovi sa radšej nevyjadrujem, aj chudáci ako on žiaľ musia byť. Ale aj tak čo na nej vidí, ved ešte ani prsia mať nemôže...
@lilushka19 lebo to určite neni normálne... 13 ročné baby (a hlavne chalani) sú ešte nedozreté deti (aj ja som bol). A keď niekto loví v takýchto vodách, buď je chudák, alebo úchyl s pedofilnými sklonmi.
Že čoskoro budú spolu "spať" a ten chalan je chorý a baba vytešená že chodí s takým starým,to si myslím.Ale tak už som videla trinástky ktoré vypadajú že sú minimálne staré ako ja ale aj tak to furt bude len trinástka a mentalita sa nemení takže ten chalan neviem čo iné môže od nej čakať.Ako sex.
to dievča chápem, v jej veku som slastne pozerala na "veľkých chlapcov" a dúfala, že si ma aspoň všimnú (a nehovorte mi, že vy nie!). nemá šajn, vo co gou... tým nechcem uraziť mladé slečny
chalaniskovi buď niečím riadne poplietla hlavu alebo s ním niečo naozaj nie je v poriadku...
@ ada051@ nhoo šak jasné...jej to asi veľmi nedochádza aae to už je jej vec ,ale tiež nechápem prečo sa zahadzuje s neakým 22 ročným...šak koľko pekných chalanov 15-16 sú v našom okolí...ja ju fakt nechápem ..a ona je dosť vysoká ..tak možno preto vyzerá trošku staršie ..
no tak dievča sa chce pochváliť pred kamarátkami...trošku zvláštna anomália veď pre väčšinu v jej veku sú chalani nad 16 starci...ale ešte môže byť, že ona si to celé vymyslela...poznám prípad 17 ročnej čo si vymyslela svojho priateľa...
a k tomu chalanovi no pedofilné sklony asi má...s deťmi sa nedá chodiť iba jebať a k tomu ona nemá ani vek tak nechápem ho...
ja mám čoskoro 21 a keby chodím s mladšou ako 17 (aj to je už extrém) určite by ma kamoši vysmiali...tak to tiež nechápem, že čo jeho okolie na to...
a ako dievča spomína desaťoročné rozdiely sú ok...ale iba vtedy keď má baba napr. 20 a muž 30...určite nie nejaká 15 ročná a 25 ročný či toto...
wekovy rozdiel medzi partnermi vo vysom veku je normalny..lenze ked 13 rocne dieta..inak to nazvat neviem...chodi z dospely, muzom..tak to je sila akoze ten chlap nieje kompletny..pedofil alebo velky zufalec
@ holyknight@ noo šak toto práve nehcápem ...ae tak ja to ovplyvniť nemôžem ked ho má rada aj on ju tak pre mňa za mňa nech spolu robia čo chcú aj tak im to pravdepodobne dlho newydrží..hmm
a šak to je jasné že s ňou chodí preto že vypadá mu anviac a má postranné úmysli,ako sry ale asi ťažko by ho ohúrila názormi alebo čímkoľvek keďže 22 ročný má svoje zmýšľanie a ona tiež,ona vidí v ňom chalana snov možná,možno si myslí že chalani v jej veku sú nedozretý(to si myslí plno týchto)a on tiež si mohol nájsť primerane sebe,však to by som sa hanbila hah,že 13 ročnú ošahávam ..... chlapovi chýba orgán tam v hlave a ona má ten svoj značne myľné nastavený...bo ako od takého starého by človek čakal že už bude mať rozum.ta ne?
@0 ja si vacsinou z takych co chodia s odost mladsimi robim prdel ze pedofil a pod. ale mozno sa naozaj lubia i ked asi ju nema len preto ze sa snou dobre rozprava takze asi je divny ten 22r a ta 13r je naivna a mrte moc ked mu veri
to dievca neodsudzujem, je naivna a zalubena, horsie je vsak to, ze z tej zalubenosti moze spravit aj nejaku hlupost, takze taky "vztah" musi cim skor skoncit
podľa mňa je tam dosť veľký vekový rozdiel a takéto vzťahy nemôžu normálne fungovať... pretože 13 ročná puberťáčka je ešte príliš zjašená, nevie, čo chce...a podľa mňa sú 13-ky niekedy veľmi trápne... a normálny 22 ročný chalan už je ako tak inteligentný a s takou šušňáčkou by nechodil, ak ano, tak len kvôli sexu alebo je potom pedofil...
nejde o ten vekovy rozdiel, napriklad moj bratranec chodil s babou o 10 rokov mladsou a aj chodi,uz su manzelia a maju takmer mesacnu dcerku...zacali spolu chodit ona mala 16 ci 17 a on o 10 viac....
ale 13?! sak to je este obycajne krpate nevyzrete decko!!!!!!!!!!!! PEDOFILIA!!
no babenka sa popali, chlapec si uzije
aspon do buducna bude vediet, ze to asi nieje dobre
na druhej strrane, co ak sa jej to zapaci??...
ach jaj, deti.......
fuu no teraz je too už asi normalne .dale neni to normalne aj ja mam kamošku ktora je na tom presne tak isto... hm nevejm myslim si ze etraz je to trochu na hlavu ale tak o 7 rokov ked ona bude mat 20a on 29 možno by sa to už dalo predyychat smiley::
chalan si z nej robi srandu, to je jasne...nie je mozne, aby k nej po emocionalnej stranke nieco citil..a len velmi tazko po fyzickej ( 13 rocna? ved to je skutocne este dietatko) ... inak mi to nedava zmysel
a dievca je bud sproste a naivne, alebo je uz teraz kurvicka.. ( v tom pripade ju nechcem vidiet o 3 roky..)
@lukazman pocula som o takych pripadoch.... ale davno, teraz tu dve minuty sedim a neviem si spomenut ..ale proste dakto mi vravel ze chodi s 27 rocnym daka krpana ale on o tom nevedel...
bola by som zvedava ze ocom je ten vztah xD
ale je to v pohodke xD moja mamca je o desat rokov mladsia od fotrika xD
no co ja vem xD musi to byt zaujimava baba xD xD XD xD
chúďa také dievča... ešte nevie na čo sa dala... a ten chlap asi nebude v poriadku. je pravda, že niektoré kočky teraz vyzerajú o pár rokov staršie, ale aj keby vypadala na 15 stále by to bolo od neho troška choré. A vedia o tom vôbec jej rodičia?
Tiez som mala na zakladnej kamosku,ktorej to bol pripad a je jednoznacne,ze ten chlap je bud uchyl,alebo je len nekompletny a to 13rocne dieva co si s nim zacalo,je dost naivne,alebo sa len ma chut vytiahnut pred kamoskami.Lenze ked sa chlapcovi zacne o com si snivat a bud to dievca pojde dobrovolne,alebo na silu,tak sa ma po pici.LEBO CHLAP,KTORY MA 22, MA uz urcite veci nie len na cikanie a ma aj potrebu sem tam ich aj pouzit,takze nie je mozne,ze by s nou bol len pre pekne oci. Na tvojom mieste by som ju riadne prefackala a vysvetlila jej cosi o vcelicke a kvietocku,ak to po jej mozgove hranice este nedoslo.BUD DOSTANE PORIADNU RANU OD ZIVOTA A NA VLASTNEJ KOZI POCITI,co vlastne clapec chcel,alebo vytriezvie z tej vidiny a nebude musiet ronit slzy.Ale myslim si tiez,ze to bude rana,co ju z toho dostane,lebo predsa v jej veku nevie uvazovat velmi rozumne.To ze mala uz asi prvu menstruaciu,este neznaci,ze je na urcite veci pripravena aj psychicky,ked fyzicky to uz je mozne.Boze,ja mam tomu dievcatu chut vrazit sama!!!!!!!!!
A toto je dnesna doba... 12-sky si vyberu vsetkych 22 rocnych a potom mi 19 rocne kukame ako telce, ked nikto primerany k nam neni... sa ani necudujem... to je ako In mat o 10 rokov starsieho partnera?? ...
no tak 9 rokov..dlho im to určite že nevydrží..ale..ja mám s týmto skusenosti..13 zachvilku 14...a on 21..jasné že osm s ním nechodila...lebo by okolie len ohováralo ..veľa očí veľa uší aj ked vyzerám na niaku 16tku...som predsa rozumovo nie tak vyspelá co už aj ja osm bola zaľúbená a poriadne naivná....a aj stále som .....podľa mňa to dievča za to nemôže ved každý z vás mal 13..a určite ste boli zaľúbení...kto nezažil nevie..aspoň podľa mňa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
mala by si jej prehovorit do duse...
ale podla mna sa na teba akurat nahneva...
chalaniskovi buď niečím riadne poplietla hlavu alebo s ním niečo naozaj nie je v poriadku...
a k tomu chalanovi no pedofilné sklony asi má...s deťmi sa nedá chodiť iba jebať a k tomu ona nemá ani vek tak nechápem ho...
ja mám čoskoro 21 a keby chodím s mladšou ako 17 (aj to je už extrém) určite by ma kamoši vysmiali...tak to tiež nechápem, že čo jeho okolie na to...
a ako dievča spomína desaťoročné rozdiely sú ok...ale iba vtedy keď má baba napr. 20 a muž 30...určite nie nejaká 15 ročná a 25 ročný či toto...
po druhe- to dievca ja kurva
po tretie- ten chalan je bud sprosty alebo debil
nejde o ten vekovy rozdiel, napriklad moj bratranec chodil s babou o 10 rokov mladsou a aj chodi,uz su manzelia a maju takmer mesacnu dcerku...zacali spolu chodit ona mala 16 ci 17 a on o 10 viac....
ale 13?! sak to je este obycajne krpate nevyzrete decko!!!!!!!!!!!! PEDOFILIA!!
a ten 22 rocny je straaasny debil a pedofil a nikto ho nechce tak si musi vystacit s 13kou
aspon do buducna bude vediet, ze to asi nieje dobre
na druhej strrane, co ak sa jej to zapaci??...
ach jaj, deti.......
podľa mňa je to choré a chalan je zúfalec, alebo úchyl
a dievca je bud sproste a naivne, alebo je uz teraz kurvicka.. ( v tom pripade ju nechcem vidiet o 3 roky..)
ale je to v pohodke xD moja mamca je o desat rokov mladsia od fotrika xD
no co ja vem xD musi to byt zaujimava baba xD xD XD xD
nepripadá si ten 22ročný ako pedofil???
Bo chudak ho mohla oklamat ze je starsia...