Že ma má už plné zuby a občas si chce odo mňa aj oddýchnuť. A taktiež by som si myslela, že sú to jeho kamaráti a nepotrebuje ma pri nich pretože sa s nimi vie zabaviť aj bezo mňa a ešte by som si myslela, že je to tak dobré pretože aj ja mám svojich kamarátov.
nezobrala by ma so sebou jedine že by išli robiť niečo čo mňa nebaví... ale aj tak toto je dosť nepravdepodobná situácia pre mňa takže neviem.... ale v podstate by som si nemyslela nič zlé... nemusí predsa tráviť čas len so mnou....
to by mi neurobil ani ja by som to neurobila, hlúposť podľa mňa a mimo mojej dediny máme spoločných známym, vlastne tak sme sa spoznali, takže no ... a keby si aj našiel nových ľudí, už by som si o tom myslela svoje ... neviem no, mne to príde divné v mojom prípade, ale zas keby nešlo o neho konkrétne, tak neviem, by som to neriešila asi, ale my sme my, proste aj toto je super, že prídem za ním a tam sú ľudia, ktorých poznáme obaja, len sme ich predtým poznali osobitne, lebo sme sa my nepoznali
tak teraz mi je jasne preco su vsetci nestastni vo vztahoch ked riesia taketo kokotinky ako keby v okamihu kedy sa s niekym dam dokopy som automaticky stratila svojpravnost. zaujimave...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Je toho veľa, nebrala by som to hororovo
A čo? Ja sa medzi nich nestarám ,je to na ňom. Ak ma tam nechce,tak mi to je fuk. Ani ja ho nie vždy volám s mojími kamarátmi von.