keď som mal tak 6 rokov tak sa mi zdalo že som videl anjela ale v tej dobe som dosť fičal na serialy bojite sa tmy.Takže to bol asi daky fail v mojej hlave
Je zaujímavé,že sa svätí zjavujú len veriacim a to nemá logiku.Trebárs ja ako svätá osoba sa nezjavím tomu kto to mňa bezhlavo verí ale tomu kto vo mňa neverí a stopercentne by sa ten neverec stal veriacim.Ja som hlboko neveriaci ale keby sa mi zjavila PM tak by som svoj postoj prehodnotil. A je tiež zaujímavé,že všetci čo zjavenie PM zažili ju opisovali presne tak ako ju od malička videli to svojom kostole,čiže každý ináč.Podľa mňa je to len výplod katechyzmom ovládnutej mysle.
Menuj mi jediný prípad takéhoto vyšetrovania vedeného nepríslušníkom cirkvi, ktoré preukázalo pravdivosť tvrdenia o zjavení . Jeden si prosím.
Ja osobne is myslím, že sa nemusia zjaviť iba psychicky narušeným, či zdrogovaným jedincom. Môže to byť spôsobené čisto psychikou a silnou vierou, okrem samozrejme 90% zjavení, ktoré sú podopúrené tvrdením jedného človeka, ktorý chcel svojich 15 minút slávy poprípade chcel byť dôvodom prečo sa pripojiť k tomuto náboženstvu.
Radšej celé opíšem ( Jn 18, 38. ) Pilát mu povedal: "Čo je pravda?" Ako to povedal, znova vyšiel k Židom a vravel im: "Ja na ňom nenachádzam nijakú vinu."
"Ducha neuhášajte, proroctvami nepohŕdajte! Ale všetko skúmajte a čo je dobré, toho sa držte!"
kto číta posolstvá Irskej vizionárky Márie Božského milosrdenstva, vie o čom píšem.....
Vo svete sú stovky miliónov ľudí, ktorí sa modlia za odvrátenie katastróf, vojen, modlia sa za obrátenie zblúdilých duší, lebo tak si to praje Boh - Otec. Stvoriteľ Alfa-Omega a Zlo bude nakoniec porazené......
Prichádza čas Druhého príchodu Ježiša Krista na zem......
Sme generácia, ktorá toto všetko zažije........filip
Zjavenia, sny, predtuchy...nič z toho netreba brať na ľahkú váhu. Zjavilo sa mi už kadečo, od mŕtvych z rodiny, ktorých som nepoznala, lebo zomreli skôr ako som sa narodila až po anjelov a podobne... Nemyslím si, že je to vec veriacich. Nikdy som nebola náboženský fanatik, ani cirkvy vyznávač ale viem, čo som videla. Nič sa nedeje náhodou. Ľudské chápanie je príliš obmedzené a je jasné, že keď sa mu prihodí niečo zvláštne, nepovažuje to za reálne a normálne.
stáva sa to...pozerali sme o tom film na náboženstve-už neviem jak sa volá ale tie zázraky a zjavenia tam aj vedecky skúmali...@felia...tak tak máme predsa len obmedzené vnímanie
a kto sa narodil bez hriechu, všetci nesieme dedičný hriech .............
jedine modlidbou a Božím milosrdenstvo dokážeme zmyť zo seba Zlo, ktoré nás ovláda od narodenia.........
tu je ta podstata nášho bytia na zemi, musíme chcieť, Boh Otec Stvoriteľ Alfa a Omega všetkého a všetkých, nás prosí aby sme prijali milosrdenstvo do svojích sŕdc....
veď sme jeho deti, všetkých nás miluje a chce nás vo svojom kráľovstve nebeskom a nám stači jedine CHCIEŤ.....
a k tomu tvojmu výroku "môže to byť pravdivé a ho to iba zmätie"
aj pokrm ktorý dennodene ješ môže byť dobrý, ale môže ťa iba zasýtiť
čiže ješ preto aby si žil, alebo žiješ preto aby si jedol?.....
odpoveď si najdeš v týchto slovách.......
aj Ježiš Kristus je naším dennodeným pokrmom. viery, nadeje a lásky....ponúka sa nám pre záchranu naších duší, lebo on nás všetkých bezvýhradne miluje takých akí sme .....
ja som mal zjavenie, vo vlasnej izbe pri plnom vedomí, triezvom stave, sa mi zjavil duch.....
a zahryzol som si do jazyka, aby som sa presvedčil, že nespím, je to jediny dôkaz, ako uveriť tomu čo prežívaš, v sne to nedokáže človek .....
verím tým zjaveniam tak ako píšu očití svedkovia.......a tak ako píše @mariquittka máme obmedzené vnímanie na to aby sme pochopili našim rozumom týmto zázrakom ..........filip
Keby mi to niekto povedal(zalezi kto mi to povedal)tak moja reakcia by bola asi taka,ze ci je si isty tym co mi hovori. Ale verila by som mu preco nie?. Osobne mne sa nikdy nic nezjavilo a aj keby sa mi zjavilo radsej by som si to nechala pre seba.
zevraj dakde v brazilii alebo niekde v okolii, su vselijake odrody nabozenstiev aa tam si davaju dake fajcivo, davaju to normalne aj detom, neviem ci to aj zelina nieje ale tym som si neni ista...
potom sa necudujme ze vidia vselijake panenky marie,..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ludom pod roznymi latkami alebo proste s chorobami sa zjavuju rozne veci a nikto ich neberie vazne
práve preto, že sa to týka náboženstva, sa takéto prípady - ak nie sú na prvý pohľad absurdné - dlho skúmajú, kým sú oficiálne uznané
na prvý pohľad je absurdných mnoho vecí - a niekedy aj na druhý a na tretí - ale nechcem ťa tu o ničom presviedčať
Menuj mi jediný prípad takéhoto vyšetrovania vedeného nepríslušníkom cirkvi, ktoré preukázalo pravdivosť tvrdenia o zjavení . Jeden si prosím.
Ja osobne is myslím, že sa nemusia zjaviť iba psychicky narušeným, či zdrogovaným jedincom. Môže to byť spôsobené čisto psychikou a silnou vierou, okrem samozrejme 90% zjavení, ktoré sú podopúrené tvrdením jedného človeka, ktorý chcel svojich 15 minút slávy poprípade chcel byť dôvodom prečo sa pripojiť k tomuto náboženstvu.
"Ducha neuhášajte, proroctvami nepohŕdajte! Ale všetko skúmajte a čo je dobré, toho sa držte!"
kto číta posolstvá Irskej vizionárky Márie Božského milosrdenstva, vie o čom píšem.....
Vo svete sú stovky miliónov ľudí, ktorí sa modlia za odvrátenie katastróf, vojen, modlia sa za obrátenie zblúdilých duší, lebo tak si to praje Boh - Otec. Stvoriteľ Alfa-Omega a Zlo bude nakoniec porazené......
Prichádza čas Druhého príchodu Ježiša Krista na zem......
Sme generácia, ktorá toto všetko zažije........filip
hm, je to veľmi jednoduché, prečítaj si túto stránku a hneď pochopíš ..........filip
» jezis-kristus-varovanie.webnode.sk/...
» mrosa.szm.com/341998/fatima.h...
a kto sa narodil bez hriechu, všetci nesieme dedičný hriech .............
jedine modlidbou a Božím milosrdenstvo dokážeme zmyť zo seba Zlo, ktoré nás ovláda od narodenia.........
tu je ta podstata nášho bytia na zemi, musíme chcieť, Boh Otec Stvoriteľ Alfa a Omega všetkého a všetkých, nás prosí aby sme prijali milosrdenstvo do svojích sŕdc....
veď sme jeho deti, všetkých nás miluje a chce nás vo svojom kráľovstve nebeskom a nám stači jedine CHCIEŤ.....
a k tomu tvojmu výroku "môže to byť pravdivé a ho to iba zmätie"
aj pokrm ktorý dennodene ješ môže byť dobrý, ale môže ťa iba zasýtiť
čiže ješ preto aby si žil, alebo žiješ preto aby si jedol?.....
odpoveď si najdeš v týchto slovách.......
aj Ježiš Kristus je naším dennodeným pokrmom. viery, nadeje a lásky....ponúka sa nám pre záchranu naších duší, lebo on nás všetkých bezvýhradne miluje takých akí sme .....
georg preto stačí len CHCIEŤ ..........filip
nech On ochraňuje tvoju dušu
ja som mal zjavenie, vo vlasnej izbe pri plnom vedomí, triezvom stave, sa mi zjavil duch.....
a zahryzol som si do jazyka, aby som sa presvedčil, že nespím, je to jediny dôkaz, ako uveriť tomu čo prežívaš, v sne to nedokáže človek .....
verím tým zjaveniam tak ako píšu očití svedkovia.......a tak ako píše @mariquittka máme obmedzené vnímanie na to aby sme pochopili našim rozumom týmto zázrakom ..........filip
potom sa necudujme ze vidia vselijake panenky marie,..
nepríslušníci cirkvi vyšetrovanie nezvyknú viesť, skôr sú prizvaní odborníci, ktorých úlohou nie je potvrdiť pravdivosť, ale vylúčiť iné možnosti