Este si mal napisat cenu. Lebo je rozdiel ked kupis takuto zostavu za 20 a ked za 30 tisic.
Mne osobne sa nepaci malo pamate (dnes uz su bezne 4G , ze je tam len 100mbit sietovka (gigove sietovky boli standardom uz par rokov dozadu), ale inak fajn. Ta grafika je dost vykonna a mam taky pocit ze aj o dost vykonnejsia od geforce 8600 gt, nehovoriac o tom, ze je lacnejsia..
Este dalsia vec ked to chces na hranie hier tak bezdrotova klavesnica nie, lebo budes mat dlhu odozvu, tak isto aj mys. Ja som s tym mal problemy ked som drtil a skapal som lebo aj ked som klikol na healing flasku, tak mi ju vypil typek o pol sekundy neskor a bolo vymalovane
@3 stoji okolo 27.000 no kupujem ho hlavne za GTA 4 a MAFIA 2 myslim ze tam by to slapat malo. Sietovka to je minimum tie su lacne keby aj aj dokupim...
@5 Ja ked si budem kupovat PC (asi za rok) tak chcem aby mi na tom slapalo na plne detaily plynule toto trio hier: Fallout 3, Starcraft 2 a Diablo 3, inu masinu nekupujem
@5 odpocitaj si cenu za bezdrotovu mys a klavesnicu a radsej tam daj viac RAM. btw az teraz som si vsimol co za monitor tam davas. Jednoznacne na hry ZIADEN widescreen. Cize ked si najdes iny monitor (4:3) tak usetris dalsie prachy ktore mozes hodit do niecoho ineho..
A operacny system kupujes aky? Resp je v cene alebo nie? Vyber operacneho systemu na hranie je jasny - Vista.
@6 ja moc strategie nemusim skor hry typu GTA na tej som dost zavisly uz sa neviem dockat ze kedy vyjde na pc...a mafia rovnako nemaju chybu...hral si GTA?
@10 ja ho neskladam ale kupujem ho cely takto ako je..takze jedina moznost je dokupit ramku a s tou grafikou neviem kazdy hovori inak ...niektori ze tato je lepsia ako geforce8600 vid @3 a aj kamosi takze neviem
@11 Kde to kupujes? Lebo ak to kupujes cez obchod nejaky, tak si tam hodne prihadzuju a dnes uz mas kopu ludi co nakupuju z velkoskladov len preto ze maju zivnost. Kupovat to v maloobchode je blbost...
Chalan....toto za 27 000?????? Si zosalel? si radsej poskladaj cez agem(alebo ti poskladaju) omnoho lepsi!!!! sak grafika uz teraz je dost smejd a ak chces pc na hry zachvilu ti nielen ze budu sekat ale niektore dokonca nepojdu....dalej...1gb ram? lol....teraz su vacsinou uz 2gb ale kebyze ja kupim pc tak si kupim radsej uz 4gb do buducnosti...takze grafiku aspon tu 8600 ale urcite radsej povedzme Ati 4850 alebo 4870...najvihodnejsie v tejto dobe.....pomer cena/vykon
@1 4 kebyze si musim vybrat(kebyze mozem beriem GAINWARD 9542 ATI HD4870X2 2048MB TV DD PCX ) tak zobereim tu gts
@1 holy...to co si poovedal je cista blbost......kludne aj ked mas intel mozes si dat ati...vobec v tom neni rozdiel..jediny rozdiel je ze ati ponuka teraz cenovo vyhodnejsie grafiky ...aj ked o trochu zaostavaju za nvidiou ked ich spojis do crossfire mas to za rovnaku(priblizne) cenu a omnoho lepsi vykon.....
btw---intel zacal spolupracovat s ati... vyrabaju zakladovky skor pre ati nez nvidia..
@16 sorry zle som si to precital....tak ok ked sa ho chystas prerobit...ale..naco mysliet hned na prerabanie? neoplati sa kupit si pc ktory dlhsie nebudes musiet prerabat?..fakt za tych 27 000 by si dokazal fakt zohnat lepsie pc....
@17 mas pravdu ale tak myslim ze este nejaky cas potrva kym ho bude treba dorabat ..ale uz je neskoro mysliet na to bo v stredu mi ho prinesu... o nejaky cas dokupim ram a grafiku a myslim ze to bude ok
@18 hej hej...ram a grafiku..ale skor tu grafiku...a ak smiem poradit v tejto dobe sa najviac oplati ati 4870....najlepsi pomer cena/vykon....v nvidii moc platis za znacku...
@tommyhot akože sa do toho prd rozumiem ale na hry je lepšia VISTA? väčšinou vo fórach odporúčali XPčka, ale neviem ako je to z novými hrami.....no som zvedavý na to ich očakávané MIDORI
predrazeneeeee jak **** z velkoskladu za tu cenu mam ine delo nehovoriac ze o 8600vku by som ziadnu ani nezakopol vo je to uz slabuckee.....a by som bral nejaku ATInu asi aj ked ATI ma koko***e ovladace ..
Vistu by som tam nedal ...najdebilnejsi OS na trhu!!!!!!!!!spomaluje pc strasne a vyzera to hrozne ,neprehladne ...cista kravina od MS
@21 ano najlepsia na hry je vista koli vykonu. Dovod? DX 10 a ak mas kartu ktora tuto technologiu podporuje (vsetky novsie karty na trhu), tak je narast vykonu naozaj citelny.
@22 "Vistu by som tam nedal ...najdebilnejsi OS na trhu!!!!!!!!!spomaluje pc strasne a vyzera to hrozne ,neprehladne ...cista kravina od MS"
No ty si mi teda "odbornik". Samozrejme ked mas doma PIV a 512MB ram, tak je jasne ze ti to ide pomaly ty mudrlant.
@23 na hry je uplne zbytocne aby si tam jebal CPU 2x 3Ghz, pretoze vacsinu vypoctov robia graficke procesory a tym padom vykon procesoru absolutne nevyuzijes. Nehovoriac o tom, ze hru, ktora by dokazala vyuzit obe jadra naraz tusim este ani nevymytvorili.
@28 ty hotentot ...ani nevies co mam doma za pc a tu trepes daco...akoze neviem ako ty ale mam kamosa v servisneho technika ,total blazna do pc a on sam povedal ze je to kravina,ze tie pc sa ovela viac vlecu...sice DX10 zrychli tu hru ..ale co z toho ked ten pc je cely kokotny mimo toho...
ps.pokial ide o mna tak isto XP nemienim menit ci uz sa jedna o desktop alebo NB ...nie z dovodu ze by to neutiahli ale z dovodu ze ludi co sa do toho ozaj vyznaju to nedoporucuju nejako a hlavne nie ak pc pouzivam na beznu pracu : net,hudba,film,office balik,atd...
suhlasim s @31...tiez robim technika a moj osobny nazor je ze XP je vo vsetkych smeroch lepsie...neviem ako to je s hrami pretoze uz moc nehravam ale pre pracu je vista len utrpenie...
@31 ja mam pocitac od troch rokov (presiel som od verzie 3.11 vsetkymi windowsami), servisnych technikov poznam po kokot, pracoval som jeden cas v PC shope a sice nie som windowsak (primarne pouzivam linux) tak musim povedat ze XP sa na Vistu jednoznacne nehrabe. Ak mas stroj ktory utiahne Vistu (hociake dvojjadro do 2Ghz, +-2GB ram a nejaka 128MB grafika cize klasicka bezne dostupna zostava) tak nema cenu tieto dva systemy porovnavat. Okrem lepsej bezpecnosti (UAC) aj lepsia sprava pamate (cize sa aplikacie spustaju o mnoho rychlejsie), lepsia sprava obsahu (dokumenty si vies lepsie potriedit, pridelit k nim rozne informacie a na zaklade toho ich lepsie a rychlejsie vyhldavat), pre notebooky lepsi power management, lepsi profesionalnejsi vzhlad atd atd. Jedina nevyhoda Visty oproti XP je horsia sprava sieti, ale na to si len treba zvyknut..
Btw aj ja poznam jedneho technika ktory picuje na Vistu. Dovod je jediny, Vistu naposledy videl ked este nebol SP1 a ano vtedy bola na kokot. Akonahle nainstalujes Service Pack tak mozes XP pochovat
Kazdopadne mne je jedno co za system mate, ja som spokojny a dotycny sa chce na PC hlavne hrat, takze jednoznacne Vista (aj tak ju uz jebu do vacsiny zostav).
@33 ,,Btw aj ja poznam jedneho technika ktory picuje na Vistu. Dovod je jediny, Vistu naposledy videl ked este nebol SP1 a ano vtedy bola na kokot. Akonahle nainstalujes Service Pack tak mozes XP pochovat ;"
praveze on nepozna ine nez PC,mobily a veci spojene s pc..on sa v tom sprta odkedy ho poznam cele dni...malo chodi von..on stale len s tym robi a ma fakt ze mnoho skusenosti a Vistu vidi kazdy jeden den v praci kedze s tym robi tak asi musi vediet o com to je...
,,Kazdopadne mne je jedno co za system mate, ja som spokojny a dotycny sa chce na PC hlavne hrat, takze jednoznacne Vista (aj tak ju uz jebu do vacsiny zostav)."
-s tymto by som aj celkom suhlasil na hry este ok ...lenze za predpokladu ze ten PC na milion nebude fungovat ze zapnem pustim hru ale aj ine aplikacie...a na tie je vhodnejsie to XP..
,,lepsi profesionalnejsi vzhlad atd atd." - napriklad mne osobne sa vzhlad Visty vobec nepaci..takze o tomto by som sa moc nebavil lebo to je vec vkusu ,ktory ma kazdy inaksi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Mne osobne sa nepaci malo pamate (dnes uz su bezne 4G , ze je tam len 100mbit sietovka (gigove sietovky boli standardom uz par rokov dozadu), ale inak fajn. Ta grafika je dost vykonna a mam taky pocit ze aj o dost vykonnejsia od geforce 8600 gt, nehovoriac o tom, ze je lacnejsia..
Este dalsia vec ked to chces na hranie hier tak bezdrotova klavesnica nie, lebo budes mat dlhu odozvu, tak isto aj mys. Ja som s tym mal problemy ked som drtil a skapal som lebo aj ked som klikol na healing flasku, tak mi ju vypil typek o pol sekundy neskor a bolo vymalovane
A operacny system kupujes aky? Resp je v cene alebo nie? Vyber operacneho systemu na hranie je jasny - Vista.
geforce 8600
4GB ram
a bude sa mi to pacit
@1 4 kebyze si musim vybrat(kebyze mozem beriem GAINWARD 9542 ATI HD4870X2 2048MB TV DD PCX ) tak zobereim tu gts
@1 holy...to co si poovedal je cista blbost......kludne aj ked mas intel mozes si dat ati...vobec v tom neni rozdiel..jediny rozdiel je ze ati ponuka teraz cenovo vyhodnejsie grafiky ...aj ked o trochu zaostavaju za nvidiou ked ich spojis do crossfire mas to za rovnaku(priblizne) cenu a omnoho lepsi vykon.....
btw---intel zacal spolupracovat s ati... vyrabaju zakladovky skor pre ati nez nvidia..
Vistu by som tam nedal ...najdebilnejsi OS na trhu!!!!!!!!!spomaluje pc strasne a vyzera to hrozne ,neprehladne ...cista kravina od MS
-Core 2 Duo E8500 3.16GHz BOX 6MB dual ---5 160,00 Sk
-ASUS P5Q Deluxe ---5 090,00 Sk
-Western Digital SE 500GB 16MB SATA2 ---1 846,00 Sk
-A-DATA DDR2 4x 1GB 800+MHz ---2 354,00 Sk
-VGA Palit HD4870 512MB DDR5 PCX ---7 150,00 Sk
-CoolerMaster/Fortron/Enermax zdroj ---2 000,00 Sk
-Mys+Klavesnnica+Bedna+Repro 5.1 ---5 000,00 Sk
------------
cca. 28 000 Sk
A-DATA ram do takej drahej zostavy nehrozi...jedine CORSAIR ,KINGSTONE ale naj OCZ
zdroj tiez len OCZ , prip enermax
a HDD od WD???nikdyy!!!!!!!!!!!..jedine seagate prip. samsung!!!
@22 "Vistu by som tam nedal ...najdebilnejsi OS na trhu!!!!!!!!!spomaluje pc strasne a vyzera to hrozne ,neprehladne ...cista kravina od MS"
No ty si mi teda "odbornik". Samozrejme ked mas doma PIV a 512MB ram, tak je jasne ze ti to ide pomaly ty mudrlant.
ps.pokial ide o mna tak isto XP nemienim menit ci uz sa jedna o desktop alebo NB ...nie z dovodu ze by to neutiahli ale z dovodu ze ludi co sa do toho ozaj vyznaju to nedoporucuju nejako a hlavne nie ak pc pouzivam na beznu pracu : net,hudba,film,office balik,atd...
Btw aj ja poznam jedneho technika ktory picuje na Vistu. Dovod je jediny, Vistu naposledy videl ked este nebol SP1 a ano vtedy bola na kokot. Akonahle nainstalujes Service Pack tak mozes XP pochovat
Kazdopadne mne je jedno co za system mate, ja som spokojny a dotycny sa chce na PC hlavne hrat, takze jednoznacne Vista (aj tak ju uz jebu do vacsiny zostav).
praveze on nepozna ine nez PC,mobily a veci spojene s pc..on sa v tom sprta odkedy ho poznam cele dni...malo chodi von..on stale len s tym robi a ma fakt ze mnoho skusenosti a Vistu vidi kazdy jeden den v praci kedze s tym robi tak asi musi vediet o com to je...
,,Kazdopadne mne je jedno co za system mate, ja som spokojny a dotycny sa chce na PC hlavne hrat, takze jednoznacne Vista (aj tak ju uz jebu do vacsiny zostav)."
-s tymto by som aj celkom suhlasil na hry este ok ...lenze za predpokladu ze ten PC na milion nebude fungovat ze zapnem pustim hru ale aj ine aplikacie...a na tie je vhodnejsie to XP..
,,lepsi profesionalnejsi vzhlad atd atd." - napriklad mne osobne sa vzhlad Visty vobec nepaci..takze o tomto by som sa moc nebavil lebo to je vec vkusu ,ktory ma kazdy inaksi..