Nuž najprv som si pomyslel, že si asi keket, keď si myslíš, že pozriem hodinové video ale stačilo mi pár minút. Milý pán tam hovorí o tom ako sa mu nepačí, že zákon bude predefinovaní a s ním aj zdraví rozum, že teraz nám vnútené čo si myslieť a opačné bude zločinom. Predpokladám, že sa mu to nepáči veľmi, ale tak trochu opomína, že teraz je to vlastne rovnako, že teraz je zločincom niekto kto je tým zločincom ustanovený na základe minulého predefinovania zdravého rozumu, pretože tento podľa neho zdravý rozum bol už niekoľkokrát pozmenený a nevadí mu to. Nevadí, že si ľudia môžu tvrdiť ako je zem guľatá ani, že niekto vynaliezol mikrofón do ktorého hovorí bez toho aby ho následne upálili na hranici... Ale súhlasím, že by o genderizme mali vzdelávať školy, ale nejak moc neverím, že potom nasledovalo nejaké objektívne oné keď už tam nastupovala tá teta, kľudne ma niekto viveďte z omylu bo dívať sa mi to celé nechce.
@karlotiskot ja som to tiez nepozrel cele, pozrel som prvych 20 minut a idem von, dopozeram mozno jak pridem domov, ale tak ona tam uvadza vselijake priklady a tiez o tom pocujem prvy krat, akurat mi doslo ze na to robili v south parku parodiu ale tak desi ma to
Rúca základy Biblie, zdravého duchovného vývinu človeka, jeho osobnosti...
Genderizmus už v mnohých štátoch ukazuje cez jeho praktické dôsledky, že sa priraďuje ku kultúre smrti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
fuck off
Bender podporuje robosexualitu.
Rúca základy Biblie, zdravého duchovného vývinu človeka, jeho osobnosti...
Genderizmus už v mnohých štátoch ukazuje cez jeho praktické dôsledky, že sa priraďuje ku kultúre smrti.
Boh nech ochraňuje Slovensko