aha pozrel som si to video poriadne, citat rozhodne necita nic ale nemeni to nic na tom ze to mobil nebude....btw tusim som to uz videl nejak pol roka dozadu niekde
@etelnair ja si nemyslim ze je to mobil ale nevylučujem ziadnu teoriu, jednoducho sa mi to video paci a tiez sa mi paci vsetko o cestovani v case a preto som to sem pridala aby ste nato povedali svoj nazor...a vyzera to ako ze telefonuje ale mozno ze je nejaka tajna agenka s vysielačkou ja neviem
Hej cestovala v čase a priniesla zo sebou okrem mobilu celu mobilnú sieť aby mala s kým telefonovať...čo teoreticky nieje až tak nemožné zaujímavé je že náhodou telefonuje pred kamerou vo filme Charlieho Chaplina. Teoreticky je všetko možné .
no tak si mozno spievala alebo co..mobil to urcite nie je to by sa asi aj ludia okolo cudovali co robi..a ked vtedy nebola ani mobilna siet tak asi tazko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
kto si mysli ze je to mobil je kokot, kludne necham kolovat aj prezencku nech mame tych kokotov spisanych
Nejaky prenosny teleport, alebo nieco