no hmmm...tam kde je táto tabuľka a boogie ak este existuje a este jeden podnik , ale to neviem kde je lebo som tam zablúdil a este jeden podnik v zablati
Trenčín je fajn mesto . Ale nie je to také mesto, že by som si povedal "tak tam chcem žiť!" Každopádne trávim tam viacmenej každú druhú nedeľu kvôli Laugariciu .
vždy som si hovorila ako v TN skapal pes.... ale na to, aké je to malé mestečko je vlastne úplne fajn.
dá sa ísť večer niekam do bugička, do lúču, do piana alebo prinajhoršom keď už nič tak jameson alebo čo.
celkom silný citový vžah mám k nemu. môj, aj keď vyprávame, nosíme trigovice a prechádzame sa pri váh..
a @poke , v trenčíne sú iba guličky, žiadne guľôčky a mäkké ľ neexistujú.
rodné malé mestečko, a preto vždy bude v mojom srdci ...a @wind keď som na intráku v ZA povedal, že si idem obliecť trigovicu, tak chalani nevedeli o čom je reč trigovica je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
dávam +
ale mal som spolužiačku odtiaľ a strašne ma iritovalo ako hovorila, ako nič proti tomu nárečiu, ale fakt gulóčka, fuj
milujem to mesto !! :3
znamenie? akože astrologické?
dnešné.
áno, ale s trenčínom to nesúvisí.
som rada, že ťa toto zistenie obohatilo a potešilo, ale to už si mal dávno vedieť
a tak čo vám poviem..vždy lepšie ako Komárno
dá sa ísť večer niekam do bugička, do lúču, do piana alebo prinajhoršom keď už nič tak jameson alebo čo.
celkom silný citový vžah mám k nemu. môj, aj keď vyprávame, nosíme trigovice a prechádzame sa pri váh..
a @poke , v trenčíne sú iba guličky, žiadne guľôčky a mäkké ľ neexistujú.