sam viem, ake to je... pisal som uz aj na twitter priamo zakladatelom, ze s tym zasadne nesuhlasim, tak uvidime, ci mu to vratia, aj ked moc velke nadeje si teda nerobim...
tie jeho neustále drísty a vyplakávanie ako mu ukradli volby už začali byť otravné (a to som mu fandil určite viac ako Bidenovi)mal by prijať porážku so cťou ako chlap ale na to má príliš prebujnelé ego
@hetfield HLAVne, ze libtardi 4 roky vyplakavali, ze vyhral podvodom vdaka ruskym hekerom (btw tiez nikdy nijak nedokazana info) a v zivote im ani len statustek nezmazali
Tak jednak to jeho neustale sa stazovanie je otravne, ale je to este stale prezident USA a je to jeho nazor. A ta ich vyhovorka, ze to urobili preto lebo podnecoval k nasiliu, jasne, ked ich poslal domov a vyzval aby sa upokojili.
@kassiar Samozrejme, ze ich poslal domov, co ine mu ostavalo. Predsa aj taky dement ako Trump velmi dobre vie, ze si nemoze dovolit ospravedlnit trestny cin. Pritom je snad kazdemu jasne, ze on je velmi rad, ze ludia zacali vycinat, sam ich k tomu navadzal spamovanim soc. sieti a svojimi prejavmi.
Skor ma prekvapuje, ze ho soc. siete nezabanovali skor a len mazali niektore jeho prispevky. Uz od prehry vo volbach bolo jasne, ze sa snazi vznietit vzburu, no nic s tym nerobili.
@labut2 Na nasilie, ani na vycinanie urcite nenavadzal, a to sa ho nezastavam. On nenesie zodpovednost za to, ze sa tam najdu vytzrnici, aj na protestoch BLM boli vytrznici, skoro na kazdom proteste sa najdu vytrznici. Vzdy tie protesty maju byt pokojne. Predstav si opacnu situaciu, prehral by Biden, boli by protesty, a tiez aj vytrznosti a mozno aj nasilie.
@labut2 Ake navadzanie k terorizmu?! Toto je uz absolutne mimo. Vies co je terorizmus?! To bol napr. Utok v Nice, v Manchestri, Charlie Hebdo, alebo nedavno vo Viedni.
Here’s the FBI’s definition of domestic terrorism: “Violent, criminal acts committed by individuals and/or groups to further ideological goals stemming from domestic influences, such as those of a political, religious, social, racial, or environmental nature.”
@labut2 To stale nieje terorizmus, je rozdiel terorizmus a nasilnosti alebo vytrznosti, a zase nieco ine nasilnosti pod vplyvom neznasanlivosti, kazdopadne, nebudeme tu slovickarit ani politikarcit/politologizovat. Stale nic spomenute Trump nespachal. Uz to nechajme tak, vsetci maju svoj nazor.
@labut2 sranda, lebo presne toto plati o BLM. az na to, ze ked negrosi mali masivne NIEKOLKOMESACNE protesty po CELEJ USA, kde okrem ineho hromadne rabovali, znicili 140 federalnych budov, zhodili desiatky krasnych historickych soch a napadali policajtov, tak ich v tom liberalnofasisticke media este podporovali, ludia sa z toho radovali, obhajovali ich, velke spolocnosti ich sponzorovali a nepadol jediny ban. ich lidri huckaju k neposlusnosti doteraz. #rovnost
myslím si o nej to že stále to nie je dosť diktátorský krok na to aby sa dosť ľudí zobudilo že sa rútime do multinational corporations type of dystopia.
tie sociálne siete vlastnia súkromné spoločnosti, ktoré majú isté pravidlá a podmienky používania - nič iné nemusíš, iba ich dodržiavať. lenže on má pocit, že je nedotknuteľný - nebolo to prvýkrát, čo boli jeho príspevky v rozpore s pravidlami používania, zákonom a zdravým rozumom.
a to, že ho niekto nechce na svojej sociálnej sieti mu slobodu prejavu nijako neobmedzuje, stále má ako prezident k dispozícii mediálny priestor a pokojne si môže založiť vlastnú platformu, kde bude šíriť svoje bludy, to mu nikto nezakazuje
@thunderstorm nie som na 100% istý, ale ako som aj čítal, práveže Trump dal video a žiadal aby sa ľudia rozišli a nevyvolávali žiadnu agresiu ani nič, že takto sa nič nedosiahne atď..... Len toto video ako ho nahral tak mu ho skoro hneď zablokovali a vymazali.
Inak Trump ako jediný prezident momentálne nedal cenzurovať žiadne médiá ako to robili doteraz všetci predchodcovia.
(samozrejme nemá tam čo robiť vo vláde takýto človek, určite nemal vyhrať ani prvý krát, ale aj tak, média o ňom veľa vecí klamala čo nikdy nespravil a nepovedal a ani tak ich necenzuroval)
@thunderstorm lenze to ich zdovodnenie, preco ho zabanovali, bolo uplne absurdne... napisal, ze nepojde na inauguraciu bidenovi a twitter povedal, ze tym chcel nepriamo naznacit, ze tam jeho fanusikovia mozu spravit atentat, lebo on tam nebude a ked sa chcel presunut teda na inu mikroblogovaciu platformu, tak ju android aj apple stiahli z obchodov a amazon jej vypol servery. a to iste spravia aj s platformou, co si vytvori on. cize to je taka sloboda, akoby som ta ja zamkol do cely a povedal ti, ze mozes ist, kam len chces, len zhodou okolnosti som okolo teba postavil 4 betonove mury, ale nijako ti nebranim snazit sa z nich dostat von, lebo si uplne slobodny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Here’s the FBI’s definition of domestic terrorism: “Violent, criminal acts committed by individuals and/or groups to further ideological goals stemming from domestic influences, such as those of a political, religious, social, racial, or environmental nature.”
a to, že ho niekto nechce na svojej sociálnej sieti mu slobodu prejavu nijako neobmedzuje, stále má ako prezident k dispozícii mediálny priestor a pokojne si môže založiť vlastnú platformu, kde bude šíriť svoje bludy, to mu nikto nezakazuje
Inak Trump ako jediný prezident momentálne nedal cenzurovať žiadne médiá ako to robili doteraz všetci predchodcovia.
(samozrejme nemá tam čo robiť vo vláde takýto človek, určite nemal vyhrať ani prvý krát, ale aj tak, média o ňom veľa vecí klamala čo nikdy nespravil a nepovedal a ani tak ich necenzuroval)
Ale s tým treba rátať ... ak chces aby ta bolo počuť tak to zadarmenko nebude.