existuju.......a myslim, ze to vie aj niekto podlozit niekto mudry komu to bolo zakazane!! vies ako sa vo filmoch hovori ze ked ti nieco poviem musim ta zabit tak take nieco sa hovori tym ludom co o ufe vedia viac nez my.......
UFO alebo Unidentified Flying Objects - (neidentifikovatelne lietajuce objekty) nuz tato otazka je aj vdacnou temou je vela ludi a komunit ktore sa UFOm zaoberaju skratka je to ralita ze aj na inych planetach ci v galaxiach jestvuje zivot to je viacmenej samozrejmost len ludske chapanie a mysel este nieje pripravena stravit 100 percentne tuto myslienku ze ANO nie sme vo vesmire sami. Moj otec sa s U F O zaoberal uz 15 rokov dozadu kupoval rozne magaziny a knizky je to smutne ze ludstvo, alebo lepsie povedane SVETOVE VLADY, TAJNE SPOLOCNOSTI, TIENOVE VLADY SVETA zatial dokonale maskuju existenciu mimozemskej inteligencie skratka sme z 60tich percen dezinformovane bytosti. Skratka iba bábky ... Mimozemske civilizacie su a su aj na nasej planete ZEM ved staci len to ako rychlo ide vyvoj vpred preco asi ? Este pred 30 rokmi niektori starsi ludia nechapali ako moze hrat radio bez akehokolvek kabla zapichnuteho do steny a dnes? Dnes mame zariadenia ako napriklad mobil kde mame vsetko - telefon, pager, internet,GPS, kalendar, diar, stopky, casovac, svetlo, kalkulacku, rozne aplikacie, radio, MP3 prehravac, televizor alebo video prehravac, fotoaparat, kameru, diktafon no tak to mate 18 rozdielnych veci na ktore by ste potrebovali minimalne jeden vatsi ruksak keby ste ich mali samostatne no vidite a vy toto vsetko mate v jenej malej skrinke. Este stale verite ze neexistuje nieco co nas posunulo vpred moj nazor je taky ze to urcite nieje len s ludskeho mozgu ved si zoberte ze pred 20 rokmi ste na 1 GB potrebovali jednu velku miestnost teraz si usb kluc 1 GB strcite do vacku. Ako dokazali ludia za 7300 dni urobit takyto brutalny pokrok - nerealne. Cize z mojho pohladu UFO je , MIMOZEMSKE BZTOSTI navstevuju nasu planetu pravidelne mam nejaku zbierku vlastnych fotografii kedze rad fotim oblohu pre jej krasne farby - stalo sa to mojim hobby a asi pred troma tyzdnami som odfotil dva pre mna neidentifikovatelne objekty v tvare gule. Je to veru zaujimava foto
Tak dakujem ze ste si moj prispevok k diskusii precitali az do konca
Asi vela pisem tak prepacte ja uz iny nebudem
pre vaznich zaujemcov mozem fotku poslat na mrknutie
ja tiez verim.. a myslim ze keby chceli mohli by zit aj medzi nami.. ale ne robim si prcu! ale verim.. myslim si ze niekde daleko, daleko, daleko od nas moze byt nejaky zivot... ale dufajme ze nepriletia a nezozeru nas..
UFO existuje xD napr ked ti hodim tanier odzadu do hlavy mas aj lietajuci tanier a aj UFO xD a BTW je este IFO xD a o su mimozemstania co su na zemi legalne... napr moja matikarka
KED TU TI UFONI ALEBO AKO ICH NAZVAT TAKY VYSPELY CO ASI SU KED SA DOSTALI DO NASEJ GALAXIE A PREKONALY NIEKOLKO TISIC SVETELNYCH ROKOV CO CLOVEK NEDOKAZE PRECO KED PRISLI SKUMAT ZEM TAK SA UKAZUJU LUDOM NA OCI ? PRECO KED SU TAKY VYSPELY PRECO SA NESCHOVAJU TAK POTOM NEMOZU BYT TAKY MUDRY LEBO ZA TIE ROKY CO SEM UZ CHODIA MAJU URCITE PRESKUMANEHO AJ CLOVEKA A NIELEN JEDNEHO TAK POTOM BY MALI VEDIET ZE ICH VIDIME TAK PRECO SA UKAZUJU ???? JA KEBY SOM ISIEL NIEKDE NIECO TAJNE SKUMAT TAK BY SOM SA SNAZIL SKRYT NIE ?
KED SI DOBRE PREZRIETE OBRAZOK UFO TAK BY VAM TO MALO PRIPOMENUT KOKPIT STIHACKY NIE A PREDSTAVTE SI ZE BY STE STIHACKU WIDELI TROSKA V INOM OKRHULOM TVARE CO KED USA ARMY VYVINULA NOVY DRUH BOJOVYCH LIETADIEL ? A CELY SVET NEVIE PREDSTAVIT CO JE TO ?
2 MOZNOST UFO EXSISTUJE MAJU DOKAZI MAJU LODE ATD ATD MAJU TO PRETO LEBO KED SA VYSKITNE NPR KRIZA HOSPODARSKA FINANCNA ALEBO NIAKA INA TAK VYPUSTIA NIAKEHO PILOTA AJ Z TYM UFOM NA OBLOHU ABY ZAKRYLI PROBLEMY OHLADOM FINANCII
podla mna su je vela dokazov....a ty idioti co pisu ze to maju dved viete kde veria asi na duchov a rano curkaju do postel...pozrite si moju web dtrnkuzaoberajucu sa o ufo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
UFO ktore niesu ziadnym znamym lietajucim strojom mame 3 typy:
1. z vonkajsieho vesmiru mimo zeme
2. z USA (kopia cisla 1)
3. z Ruska (kopia cisla 2, pripadne cisla 1)
Americke UFO:
Tak dakujem ze ste si moj prispevok k diskusii precitali az do konca
Asi vela pisem tak prepacte ja uz iny nebudem
pre vaznich zaujemcov mozem fotku poslat na mrknutie
Pekny zvysok dna
S pozdravom H350 BLACK
2 MOZNOST UFO EXSISTUJE MAJU DOKAZI MAJU LODE ATD ATD MAJU TO PRETO LEBO KED SA VYSKITNE NPR KRIZA HOSPODARSKA FINANCNA ALEBO NIAKA INA TAK VYPUSTIA NIAKEHO PILOTA AJ Z TYM UFOM NA OBLOHU ABY ZAKRYLI PROBLEMY OHLADOM FINANCII
www.votrelci.estranky.sk