nie zavidim ale obdivujem... a velmi... a ci by som s nimi vedela zit? moj otec je umelec.. takze hej vedela, aj ked su niekedy trafeni
ale podla mna je to to najkrajsie, co moze byt...
A čo tak - tiež sú to len ľudia?
Sú medzi nimi takí s ktorými by som si nerozumela, rovnako ako takí s ktorými by som si sadla... rovnako ako ostatní ľudia...
ani jedna z možností a zároveň čiastočne skoro každá z nich, napr. Rúfus bol krásna čistá duša, niektorí najmä mladší vyzerajú ako bez cieľa (mierne zveličené), niektorí sú asi najmä kvôli úspechu poriadne namyslení a myslia si, že sú viac. Tvorcom moderného umenia nerozumiem, tak celkovo umelcom sem tam závidím bohémsky a pestrý život Netuším či by som s nejakým chcel žiť a ako umelec sa necítim ani neprejavujem
viac menej totalne trupky...zavisi od situacie v akom slovazmysle. kebyze ich ludia obcas pocuvaju tak aj na zaujimave veci pridu... ale ako vyssie uviedli tiez su to len ludia.
umelec nie je človek, ktorý má talent na technické zvládnutie veci (hra na gitare, tanec, maľba..), ale človek, ktorý pozerá na svet úplne inými očami a zároveň je schopný podať to ďalej. vidiac krásu mikrosveta dokáže ohúriť makrosvet. a to aj bez úspechu.
divím sa, že sa tu toľko z vás považuje za umelcov.
Žijem s umelkyňou už 41 rok v manželstve.Na začiatku mi rodičia vyhovárali manželstvo s umelkyňou. Chvála Bohu, som ich neposlúchol. Myslím si, že som prežil zaujímavý, plný život. Dodnes si hovorím, že môj život mohol dopadnúť omnoho horšie. Počas manželstva sa chovala ako úplne normálna ženská, bez nejakých manierov či výstrelkov.
budete sebakriticki a priznajte si ci vam neni blbe nazyvat sa umelcami.teda cest niektorym vynimkam ale neverim ze tych vsetkych 47.5%(momentalne) su ozajstnymi umelcami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale podla mna je to to najkrajsie, co moze byt...
Sú medzi nimi takí s ktorými by som si nerozumela, rovnako ako takí s ktorými by som si sadla... rovnako ako ostatní ľudia...
taktak.
nenosím tú podivnú farebnú čapicu, ani lenonky, ale mám šatku okolo krku a nečešem si vlasy
divím sa, že sa tu toľko z vás považuje za umelcov.