doma do billy nechodieva... bližšie mám kaufland a robím v tescu čiže nakupujem v tychto dvoch oných.... ale vždy keď idem okolo billy tak skočím na najsamomnomnomlepšie buchetky!!!! tuším gazdfovská sa volá alebo ako? no to je také nebíčko v papuli, že človek neodolá!!!
Ono je to také.. niektoré výrobky nie sú zdravé ani, keď to má zvučnú značku. Takže ak s každodenným pojedaním čipsov a pitím sladkých nápojov Clever sa mi život skráti o 10 rokov, pri čipsoch Lays a pití CocaColy to bude možno 9, nie?
my nakupujeme najčastejšie v jednote..slovenské výrobky sú predsa naj,,a coop jednota bola dokonca na prvom mieste v rebríčku z týchto všetkých supermarketov
Väčšinu Clever výrobkov vyrábajú firmy, ktorých výrobky (samozrejme s vlastným logom), stoja tak o tretinu viac ako tie Clever, pritom je to presne to isté, len iný obal no
Môže byť že za Clever sa vydávajú výrobky riadnych firiem, len lacnejšie, ale predsa len z takej tresky Clever mi je zle keď si na ňu spomeniem a keď som videl študentov čo si ju kupovali, tak som ich ľutoval, zjavne v snahe ušetriť tých pár centov ktoré by vystačili na tresku od Ryby, ktorá je v porovnaní s Cleverom ako nebo a dudy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
mam rad tie 300g keksiky ku caju,kave,do postele
a toto je najlepšie
môj žalúdok znesie aj pivo a na to kakao ale toto som grcal za pochodu 2 km