Ahojte, zaujima ma vas nazor na vztah 20 rocneho chalana s 13 rocnou babou.. ja v tomto nehram ziadnu ulohu .. ale sesternica ktora ma 13 rokov zacala chodit s 20 rocnym chalanom.. normalne sa spolu aj olizuju. Neviem ako vam, ale mne sa tento vekovy rozd
No cez letne prazdniny sa spolu spoznali ked ona bola na prazdninych v jednej dedine blizko HE a tam sa spoznali a spolu teraz chodia, hoci su spolu len cez vikend. mne je z toho dost blbo ked vidim ako sa olizuju. Neviem ci to ma ten chalan v poriadku ale myslim ze 20 rocny by uz mal mat rozum a vediet ze je to divne.
@horox , keď on za 20 rokov rozum nedostal, už mu veľmi niet pomoci..A 13 tiež nie je až tak málo, aby dievča nevedelo rozlíšiť hovadinu od kolosálnej hovadiny.
Chápem, čo ona vidí na ňom (teda až na jeho vkus), ale naopak..?!
@daniella16 upozorni svoju drahu sesternicku(ak uz neni neskoro),ze ta guma sa navlieka na penis a nech to radsej skusia do oralnej diery lebo tu o meter nizsie ma este malo roziathnutu ..tolko k tomu ci je vztah 20+13 normalny..tecka.
Buď je ten chlapec natoľko zúfalý, že si začne s takou mladou holkou, alebo ešte poriadne nedospel... Ale zasa, každý ma iné priority, podľa môjho kamoša nie je v pohode ani 19/17
Avšak čo je moc, to je moc. Ugh. To musí byť dosť vadný týpek.
nie nadarmo sa pravi ze laska kvitne v kazdom veku ale toto prislovie sa asi hodi k tym starsim parikom. Uvidis casom ich to prejde alebo ak nie tak dosiahnu tej vekovej hranice pri ktorej to uz nebude divne napr ako si spominala 40 a 33
hm.. bývalá spolužiačka (15) chodí s 28 ročným takže... aj keď toto je tiež dosť divné... 13 je ešte dosť málo... ale tak ak chalan nemá na rovnakú vekovú kategóriu a ostáva to len pri bozkoch tak nevidím až taký strašne veľký problém...
asi budem dosť surový ale za to úprimný Ona je rada že o ňu niekto zakopol a má sa s čím vyťahovať pred kamarátkami a on je buď úplne zúfali, psychicky zdeptaný chudák alebo iba zatúžil po mladom mäsku.... myslím že 20 ročný a 13 ročná sú trocha na inej psychickej a rozumovej úrovni a na 99,99% nechodia spolu s lásky....
Dohovor tomu 20 ročnému nech sa spamätá lebo ho dáš na políciu Viem že sesternicu neprehovoríš aby ho nechala, tak to skús aspoň u neho.... alebo je tu ešte jedna možnosť že ich necháš tak
Podľa mňa to už zaváňa pedofíliou a ten chlapec musí byť teda riadne zúfalý, alebo na hlavu, keď chodí s tak mladou holkou... Vo vyššom veku by to bolo OK (napr. 30 a 23), ale takto je to hlúpe a neviem, či nie aj protizákonné.
no myslím že nejaké sympatie môžu vzniknúť a nieje to nič zlé ale 20 ročný chalan by už mohol mať dosť rozumu na to aby vedel že 13 ročne dievča je ešte do značnej mieri dieťa. Určite nie oblizovať sa to je už fakt pedofil.
Napríklad o 50 rokov medzi nimi rozdiel už nebude, ona bude mať 63 a on 70 rokov, a tam to nevadí, lebo tam sa už ľudia tak rýchlo nevyvíjajú a nemenia. Podľa mňa ideálny partner má tak max plusmínus 10% veku.
Čiže pre 13 ročnú je ideálny niekto od 12 do 14, pre 30 ročného niekto od 27 do 33, pre 70 ročného niekto od 63 do 77 cca... Prípadne tá hranica môže narastať pomaly.
@shelia podobne som reagoval už raz a bola to diskusia (alebo anketa), aký vekový rozdiel je ideálny medzi partnermi a boli tam možnosti, že 1 rok, 2 roky atď a ja som povedal, že to je rôzne v rôznych vekoch, čiže percentuálne vyjadrenie sa hodilo najlepšie
V pripade 13rocnej by mali mat rodicia prehlad co stvara ich slecna. A 20 rocny by mal mat dost rozumu . . . nebila ho moc po hlave predtym nez sa zacali "°normalne sa spolu aj olizovat"
...neviem čo od takého vzťahu vlastne obaja čakajú.. pochybujem že spolu začnú spať a ked hej tak je nenormálne sprostá že s tým tak skoro začala a on bude nenormálne sprostý že jej niečo také dovolil..pretože ako 20 ročný chlap by už mohol mať rozum... je tiež pravda že veľa 13 ročných dievčat vyzerá ako 18 ročné... ale to nie je dôvod.. poznala som veľa ľudí čo chodili s niekým a bol medzi nimi dosť veľký vekový rozdiel.. mne sa to nepáči ale tak je to každého osobná vec ...takže sa do toho nestarám.. pochybujem že im to vydrží naveky.. treba to len prečkať ..
@smichi pouzil si sice slova, ktore casto pisem i ja.. avsak v tejto situacii su trochu odveci, lebo ked to zoberieme z tohto hladiska... nech 1 z 1000 podobnych parov je vynimkov, ze sa naozaj jedna o nieco trvalejsie.. no skutocnost je taka, ze 999z 1000 podobnych tvrrdi o sebe ze su tou 1 vynimkou.. a potom pridu slzy
Jáj aspoň má dievča čo rozprávať kamarátkam po škole, že?
Nie, však je to blbina... 20 ročný chlap, predsa by mal žiť už nejak dospelo *teda ak je chlapom v tom pravom zmysle slova* teda sexuálnym životom. Pochybujem, že ju na toľko zbožňuje, aby dva roky počkal kým bude môcť... toto závaňa niečím divným, moc podivným.
Hlavne, možno je ona nejak extra vyspelá a jemu preskočilo. Alebo vážne div sa svetu medzi nimi niečo preskočilo.
Kto vie, hlavne dievča by malo rozhodne znížiť hranicu u svojich "idolov"
Nevidím problém. Proč by 13 letá dívka nemohla vzrušit 20 letého nebo 40 letého nebo 60 letého chlapa? Má prsa? Má píčku? Chce to? Tak proč ne!!! Jedinný problém by mohl být zákon, kdyby to prasklo. Vám, moralistům, by se pták nepostavil, kdyby se před vámi svlékla trošku vyspělejší 13 letá dívka, chytla vás za koule a strčila si ptáka do pusy? Pochybuji!!! A moralistkám kdyby zamával tvrdým ptákem 13 letý kluk před očima? Taky by to s vámi nic neudělalo, že? Když se vás to netýká, neřešte to, neodsuzujte a nikoho neponižujte. Mladé nahé tělo dívčí nebo chlapecké je krásné a nevinnost vztuší každého sexuálně vyzrálého muže nebo ženu. Jen blb to bude popírat. Osobně bych si to s tak mladou dívkou nerozdal, ale ne proto, že by se mi to nelíbilo, ale proto, že respektuji zákon. Ale pochopit to dokážu a nedivím se tomu, když se někomu líbí o generaci nebo o dvě mladší protějšek. V některých zemích je sex povolen od 12 let a nikdo se nepohoršuje. Sex je přirozená potřeba mladých i starých a my máme jen smůlu, že v naší zemi je daná určitá společenská norma - zákon s hranicí 15 let. Kdyby bylo referendum, divili by jste se.... Jinak většina příspěvků je tu jako od debilů.
neviem prečo by to mali odsudzovat, pokial tam ide o lasku a nie sex.... ja mam 20 a chodila som z 15 rocnym moc sme sa milovali,ale nase okolie to nevzalo a museli sme sa rozist,obaja tym trpime,ale nasa spolocnost nieje na tolko logicky vyvinuta aby pochopila lasku inu ako tu ktoru maju zauzivanu ved preda s laske a vojne je dovolene vsedko...a ak sa dvaja naozaj lubia preco im v tom branit?ved kazdy ma pravo na stastie ci uz take aleo ine ake maju iny ved kazdy sme iny keby sme vsedci rovnaky o com by to bolo??neviem preco sme plny predsudkov a odsudzovania.... proste y si mal kazdy zit svoj zivot a nechat aj inych zit..ved sa hovori zi a nechaj zit a na toto to podla mna tiez sedi..moj nazor je teda taky ze kazdy mame svoj zivot a nestarme sa do zivota inych...nie??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
Ako môže 20-ročný chodiť s 13-ročnou?
Musí mať ako dospelý nejakú zodpovednosť... a rovnako nemôže byť zaľúbený do 13-ročnej, lebo to je ešte psychicky nevyspelé dieťa...
... omg.
Tam nejde o sesternicu, ale o staršieho, decko je šibnuté, ale dospelý by mal trocha rozmýšlať.
Chápem, čo ona vidí na ňom (teda až na jeho vkus), ale naopak..?!
Už len preto, že je ešte pod zákonom a teda nebude ju môcť po...
ach jaj ani tí 20roční dneska nemaju rozum..hranica oficialnej dospelosti by sa mala posunut na 120 toho sa nedožije len tak hocikto
poznám pár medzi ktorým je ešte väčší rozdiel, baba má 17 a ten chalan 29 ... to už je podľa mňa na psychiatriu ...
Avšak čo je moc, to je moc. Ugh. To musí byť dosť vadný týpek.
ale najviac ma rozosmialo "normalne sa spolu aj olizuju" KONEC!
ale doba sa vracia ... v stredoveku sa tiež takéto mladé vydávali...ale nie za 20 ale za 40-ročných aby spájali majetky
Dohovor tomu 20 ročnému nech sa spamätá lebo ho dáš na políciu Viem že sesternicu neprehovoríš aby ho nechala, tak to skús aspoň u neho.... alebo je tu ešte jedna možnosť že ich necháš tak
Baba = sprostá krava, ale jej vek ju ospravedlnuje
Napísal som to trochu drsnejšie, ale takto si to myslím
Ved ako tu uz bolo spomenute, skuste si predstavit 20 rocnu s 13 rocnym chlapcekom, ved to je na smiech...ci na zaplakanie, uz ani neviem.
no...
Muz (20r) si chce zajebat a sprijemnit sexualny zivot.
Dievca (13r) sa chce povozit na aute, podostavat darceky, byt hrda nato akeho ma muza...
Bohuzial
Avšak existuje predpoklad, že je to divné.
Čiže pre 13 ročnú je ideálny niekto od 12 do 14, pre 30 ročného niekto od 27 do 33, pre 70 ročného niekto od 63 do 77 cca... Prípadne tá hranica môže narastať pomaly.
inak suhlasim s @tomas om
a tiez cosi napisal i @yebo
treba dodat, ze je prilis vela "dospelych" papierov chalanov, ktory nemaju problem vystartovat hoc i po 10 rocnej, ktora je pekna..
je to vsak len vysledok dnesnej moralky a vplyvov okolia.. takze co vlastne chceme??
Nie, však je to blbina... 20 ročný chlap, predsa by mal žiť už nejak dospelo *teda ak je chlapom v tom pravom zmysle slova* teda sexuálnym životom. Pochybujem, že ju na toľko zbožňuje, aby dva roky počkal kým bude môcť... toto závaňa niečím divným, moc podivným.
Hlavne, možno je ona nejak extra vyspelá a jemu preskočilo. Alebo vážne div sa svetu medzi nimi niečo preskočilo.
Kto vie, hlavne dievča by malo rozhodne znížiť hranicu u svojich "idolov"
...
...
nevadí...