hľadám spôsoby ako žiť bez zbrane, nie dôvody na život so zbraňou. hm a čo taký tiger, mal by nosiť zbraň aby sa ubránil pred americkým turistom? hmmm len sa zamýšľam.
btw vies o tom, ze drviva vacsina prepadnuti v tvojom videu sa odohrala v amerike, kde pri sebe ludia bezne nosia...hadaj co. no predsa zbrane! v praxi to funguje fakt genialne, len co je pravda
takže keď budú oproti sebe stáť americký turista a tiger tak je to 50-50? čo keď má americký turista kvalitnú zubnú protézu. rozumiem o čo ti ide. ale proste @13. hovorím nie zbraniam.
som za zbrane, ale problém je v tom, že na Slovensku sa vyskytuje veľké množstvo hlúpych ľudí a v ich rukách zbraň nie je najvhodnejšia...toto je dosť náročná vec, ale sú krajiny, kde to funguje (Švajčiarsko), lenže tam je iná úroveň
Civilné obyvateľstvo môže nosiť zbraň ale bolo by nutné zaviesť isté obmedzenia.
Video som nevidel ale predpokladám ako nejaký pištoľník hovorí o tom že ozbrojení civili môžu pomôcť... čo je blbosť
@myschka PRAVDA...Ja som za to ze ked clovek pouzije zbran tak si za to ma niest plne nasledky a je pravda ze zbrane napachali mnoho zla tak aj velakrat zacharanili zivot..no je smutne ze sa zbrane velkrat zneuzivaju k trestnej cinnosti @Onetouch
@onetouch to je skor o mentalite nez urovni...nech sa nedivi ten kto bude prichiteny ako pouziva zbran na nelegalnu cinnost zastreleny no ten kto ju pouzije na zachranku zivota ci majetku za urcitych pravidiel by nemal byt rieseny...
lov je tiez zabijanie... ludia vymysleli zbrane ale to neznamena, ze su dobre a podla mna v ziadnom pripade by k nim nemal mat pristup kazdy clovek ako je to v amerike, vidime ako to vyzera v praxi
@milgamman ja netvrdim ze zbrane su dobre..ale ci povazujete za dobre ci prinosne ak by obyvatelia nosili pri sebe zbrane..smaozrejme legalne..a teda by zodpovedali za jej pouzitie a niesli si nasledky...
V dnesnej dobe si vela agresívnych bytosti zaobstarava zbran.
Cize ostatni, ak chcu byt v "bezpeci", by mali tiez, ale na druhu stranu to len zvysi ich dopyt, teda aj vyrobu a dostupnost.
Jednoducho nie, ludia by nemali mat zbrane, pokial su normálni. No žiaľ, dnes je nenormalnost normalna, a teda ak chce clovek chranit svoje zaujmy, mal by mat zbran. xD
No jednoducho neviem.
Ale ja si zaobstaram zbran.
na svoju obranu áno, ja mám tiež devinu a strieľam s ňou potkany, ktoré k nám chodia cez plot od susedou...
a mám aj plynovú, samo, že sú obidne v legálnej držbe...
@hrobkatopics myslel som skôr prípady ako v @34... je jasné, že ak niekto pácha trestný čin so zbraňou, tak primeranou obranou je ho zastreliť, lebo môže nakoniec on teba
@marcello111 devina je podla mna malo na potkana, ja by som aspon .50ku barrettu bral. to sice tiez nieje istota, ale v polovici pripadov urcite zomru.
Zbraň by mali nosiť psychicky zdraví ľudia a tí, čo s ňou vedia narábať a teda aj takí, čo nebudú ohrozovať druhých, tzn. budú si ukladať zbrane na dosah detí a podobne nevyvinutých jedincov. Inak nie som zástanca žiadnej skupiny pre proti. Proste zbrane nech si nosí kto chce, len istá hranica by mohla byť vytvorená, aby ne kadejaký kkt dostal zbraň do držby, lebo sa cíti ohrozovaný. Ale aj tak sa tie pravidlá porušia, ale potom si nemôžme aspoň nadávať, že sme v tom nezabránili aspoň čiastočne.
som síce za to, aby sa ľudia nezabíjali ak nemusia, ale nejako to aj tak robia, a myslím, že v tomto svete je celkom pochopiteľné, že chcú ľudia nosiť zbrane, ale na obranu. ..
Zleho cloveka so zbranou zastavi jedine dobry clovek so zbranou.
Prakticky vysetky trestne ciny su pachane s nelegalne drzanymi zbranami.
A na zaver, vobec neplati, ze cim je v krajine menej legalne drzanych zbrani, tym menej sa s nimi pacha trestna cinnost, praveze je to naopak.
A z argumentov co tu ludia pisu proti zbraniam usudzujem, ze tunajsie osadenstvo zije v idealnom svete bez kriminality ked v nom budem raz zit aj ja, tak tiez budem proti ich noseniu
To je tak kurevsky zamotaná otázka. Ide o to, že kde. Ak by sme žili niekde vo Švajčiarsku, Švédsku, Singapuru a podobne dostatočne chránených krajinách tak nie, pretože si v bezpečí ak hovoríme v prípade ako obrana proti ľuďom. Čo sa týka zbraň ako lovenie na zvieratá, tak proti tomu nič nemám, tú môže mať každý, keď by na nás zaútočilo nejaké zviera. Ak by zbraň nemal nikto, ak by neexistovalo násilie a všetci ľudia by žili v mieru tak by tú zbraň nepotreboval nikto. No ak žijeme v krajinách ako Turecko, Síria a podobných Juhoázijských a Afrických krajinách, tak určite potrebujeme, keď že tam je potrebná bezpečnosť nadovšetko. Nedá sa odpovedať na otázku, keď že nevieme o aké prostredie sa jedná a v akej situácii.
@Google123 Švédsko, ako krajina s najväčším počtom znásilnení v Európe je veru extrémne bezpečná
O bezpečnosti niektorých častí Švajčiarska by sa tiež dalo diskutovať
tak tu to nema vyznam, pretože keby mame zbrane, tak ak by došlo aj k intervencii tak by zabijali každeho pretože by každy mal zbrane a použil by ich proti nim. Ja by som bol ZA, aby civilné obyvatelstvo malo možnosť mať zbraň, alebo zbrane. Bolo by to možné zakúpiť a dať to do skrinky, kufríka alebo niečoho, čo by bolo možné otvoriť len "zhora" teda prezidentom, ak vypukne nejaký výnimočný stav, alebo stav vojny, tak by to nadialku odomkol a bolo by možne ju vybrať. Ale ked tak rozmyšlam, tak ak by sa toto stalo, že by bol nejaky koniec sveta, alebo katastrofa atd, tak by tie zbrane ludia pouzili proti sebe viac ako proti pripadnym "mimozemstanom" povedzme. Takže je to fakt indivuduálne. Ked sa povolia zbrane, bude viac vrážd, viac práce pre policajtov(čo kalinak určite nechce a ani jeho kamoši), a viac väzňov a trestov, a kedže pre nich nemáme cely tak to takisto nepripadá moc do úvahy Tak či tak sa tu nič nezmení, kým vy sprostí budete voliť SNS, SMER a stále tých sráčov. Umrel som keď som sa spýtal na gympli najlepšieho žiaka v jazykoch z triedy že koho volil... že SNS ... ako mudry človek môže voliť SNS ked vie že sa spoji so smerom...
čisto filozoficky má každý zbraň so sebou. otázka je len či ju vie používať.
Fyzicky za zbraň môže byť považované všetko.
Ak sa bavíme ale o zbraniach ako o strelných, sečných , bodných.......
Načo by sme ich nosili? už i tak sme si nebezpečný. Ľudstvo je samo o sebe samodeštruktívne. Dajte nahnevaným ĺu´dom vidličku a keď budú nahnevaný tak si navzájom vypichnú oči.
Mam zbran, nosim zbran. Ked raz chcem chranit seba, svoje okolie (tym myslim kohokolvek, na kom je pachane zlo) a je potrebne tasit, som ochotny tasit.
Tie zastane pacifisticke reci co som cital vyssie su hrozne! To akoze sa nechate mrdat niekym, levo zbran nie!? To akoze nedaj Boh chcete byt svedkom niecoho nepekneho a povedat si, ale zbran nepotrebujem, hoc v tej chvili by ste ju potrebovali!?
... Jebnute slnca...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a odpoved je nie.
Amen.
Video som nevidel ale predpokladám ako nejaký pištoľník hovorí o tom že ozbrojení civili môžu pomôcť... čo je blbosť
Ale tak.. ani zraziť niekoho nie je ťažké a nezakážeme teraz autá predsa
Cize ostatni, ak chcu byt v "bezpeci", by mali tiez, ale na druhu stranu to len zvysi ich dopyt, teda aj vyrobu a dostupnost.
Jednoducho nie, ludia by nemali mat zbrane, pokial su normálni. No žiaľ, dnes je nenormalnost normalna, a teda ak chce clovek chranit svoje zaujmy, mal by mat zbran. xD
No jednoducho neviem.
Ale ja si zaobstaram zbran.
a mám aj plynovú, samo, že sú obidne v legálnej držbe...
Prakticky vysetky trestne ciny su pachane s nelegalne drzanymi zbranami.
A na zaver, vobec neplati, ze cim je v krajine menej legalne drzanych zbrani, tym menej sa s nimi pacha trestna cinnost, praveze je to naopak.
A to vsetko su argumenty za zbrane.
O bezpečnosti niektorých častí Švajčiarska by sa tiež dalo diskutovať
Fyzicky za zbraň môže byť považované všetko.
Ak sa bavíme ale o zbraniach ako o strelných, sečných , bodných.......
Načo by sme ich nosili? už i tak sme si nebezpečný. Ľudstvo je samo o sebe samodeštruktívne. Dajte nahnevaným ĺu´dom vidličku a keď budú nahnevaný tak si navzájom vypichnú oči.
Tie zastane pacifisticke reci co som cital vyssie su hrozne! To akoze sa nechate mrdat niekym, levo zbran nie!? To akoze nedaj Boh chcete byt svedkom niecoho nepekneho a povedat si, ale zbran nepotrebujem, hoc v tej chvili by ste ju potrebovali!?
... Jebnute slnca...