Veď červená je úplne v pohode a ja ju tiež normálne nosím, dokonca je to moja obľúbená farba. A ružovú ja síce už nenosím, ale chápem že ľudia čo sa obliekajú inakšie ju nosia a nevidím v tom nič zženštilé.
prečo si všetci spájajú ružovú len so ženami? ešte lepšie s blondínkami?? tá otázka mohla potom byť položená aj: "Čo si myslíte, patrí modré a zelené tričko ku dievčatám?" jasné, že áno!
a čo je na tom keď má niekto ružové alebo červené tričko ? ja mám zopár červených a dokonca aj ružové a vyzerám v tom normálne, samozrejme niektorí v tom vyzerajú zvláštne ale myslím, že to nebola na vine farba trička ...
Červených pár mám, jedno také Ferrari Ale ružovú by som si nikdy neobliekol, aj keď poznám chalanov ktorý majú ružové tričko, či košeľu a nevyzerá to nejako divne ale ja by som to na sebe nezniesol Všeobecne sa mi tá farba nepáči...aj keď k niektorým babám sa hodí viac ako iné farby...a nemám na mysli blondínku v tomto prípade (len tak pre istotu
Farby odzrkadľujú naše vnútorné bloky alebo naopak schopnosti ...ak niekto neznáša nejakú farbu len sa prejavuje jeho podvedomý odpor založený na znegativizovaní a neschopnosti prijať faktor ktorý prináša psychicky zdravý jedinec nemá blok ani na jednu farbu v žiadnej forme - nemusí si ju však obliekať niekomu proste isté farby nepasujú...
farby mám u riti, ale tú rúžovú...mno...dajme tomu že mám na ňu alergiu, nech na čomkolvek, dokonca ani na babe ju nemám rád, aj keby to bolo ja neviem aké sexi spodné prádlo...
nech si nosí čo chce. (ten chalan) niektorý sú celkom feši v ružových farbách a červená je taká neutrálna aj chalani aj baby. No ružová skôr babská, ale tak v podstate je to úplne jedno, sú to len farby...
vôbec mi to nevadí, je to len farba, je to len tričko, ale dala som červenú, lebo chalanov v mojom okolí si neviem predstaviť v ružovej Asi ani oni seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Veď červená je úplne v pohode a ja ju tiež normálne nosím, dokonca je to moja obľúbená farba. A ružovú ja síce už nenosím, ale chápem že ľudia čo sa obliekajú inakšie ju nosia a nevidím v tom nič zženštilé.
Ale červená áno , tá mi sedí dokonca viac na chlapoch ako na dievčatách
len tá ružová sa nehodí každému... väčšinou ju nosia šampónici a preto sa mi to trochu zhnusilo
k mojim dlhovlasym ciernym oretazovanym metlakom v kanadach urcite nie
Arafatka, obtiahnuté nohavice, kárované košele, ružová...
fuj nikdy
..kvak..
barbie boy
..kvak..
@owad teraz som si spomenula na magentu