Podla toho na co=D..lebo pocitacove hry ssu..no proste kniha a pc je uplne daco ine na ..ja napr bavim pc games ale ked mam fakt dobru knihu tak dam prednost knihe a ked docitam vratim sa k pc games
@peter piper jj to mi neskôr došlo , mal som tú otázku sformulovať na niečo ako "Keby ste sa mali jednej z týchto vecí do konca života vzdať, čo by to bolo?". Lebo moje a bratove názory sa v tomto dosť rozchádzajú a nevie si priznať, že hry sú celkovo väčšia strata času
Poviem ti to takto ak chces sa ucit historiu nie blby priklad pretoze ja séom uz raz odpovedal na dejaku z hry ... no tak ak ti die o umelecky zazitok ... pockat... no nie ... tiez blby priklad....
tak ak ti ide o umelecky literarny zazitok a pribeh knihy uplne vyhravaju ale napr. nebyt hier tak z angliny clovek ako ja s uplnou nechutou k uceniu by nemal sancu mat jedna z angliny ...
plus akcne 3d hry precvicuju zrak, a orientaciu v 3d prietore, reflexy... niektory doktory pravidelne hravaju hry napr na xboxe aby si zlepsili reflexy a citlivost pohybov ...
su v hry v ktorych sui mozes vybit svoju agresivitu ale aj kreativitu.... Su hry ktore su nadherne na pohlad, na pocuvanie a hrat ich ej nadherne neiktore rpg su ... az umelecke ...
ale ak ide o pribeh vyhravaju knihy ... vo vsetkom inom ma tvoj brat asi pravdu...
nemôžem si pomôcť, ale názory typu "počítačové hry sú strata času" ma rezolútne serú...
áno, niektoré hry síce ten potenciál majú (povedzme WoW a spol ...ale človek, čo dokáže taký NEZMYSEL vysloviť buď nemá ani páru o tom čo sa pod pojmom "počítačové hry" skrýva, alebo je obmedzený jak dedinský komín...
veď oboje sú formy umenia... a kde ste sakra videli stavanie jedného druhu umenia nad druhý ??! aaach, obmedzenosť naša slovenská... :/
z hier som hravala len Sims do ostatneho som sa nepustala, nechcela so m byt jednou z tych, co na tom zavislacia. Knihy su super, ale teraz je na ne fakt malo casu. Ale je to skvela vec. Napriek tomu, nie som ani proti hram, je to sranda, tak preco nie. hlavne je vediet prestat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
tak ak ti ide o umelecky literarny zazitok a pribeh knihy uplne vyhravaju ale napr. nebyt hier tak z angliny clovek ako ja s uplnou nechutou k uceniu by nemal sancu mat jedna z angliny ...
plus akcne 3d hry precvicuju zrak, a orientaciu v 3d prietore, reflexy... niektory doktory pravidelne hravaju hry napr na xboxe aby si zlepsili reflexy a citlivost pohybov ...
su v hry v ktorych sui mozes vybit svoju agresivitu ale aj kreativitu.... Su hry ktore su nadherne na pohlad, na pocuvanie a hrat ich ej nadherne neiktore rpg su ... az umelecke ...
ale ak ide o pribeh vyhravaju knihy ... vo vsetkom inom ma tvoj brat asi pravdu...
áno, niektoré hry síce ten potenciál majú (povedzme WoW a spol ...ale človek, čo dokáže taký NEZMYSEL vysloviť buď nemá ani páru o tom čo sa pod pojmom "počítačové hry" skrýva, alebo je obmedzený jak dedinský komín...
veď oboje sú formy umenia... a kde ste sakra videli stavanie jedného druhu umenia nad druhý ??! aaach, obmedzenosť naša slovenská... :/