....dakdo si myslý ,že...odzačiatku... dakdo verí v boha a niekto nie ...ja osobne teda nie...tí čo veria si myslia že potom ...po konci sveta keĎ...zomrú....pôjdu do neba alebo do pekla - -" ...ja si myslím a dúfam že bude NIč ...pokoj ...ticho...a tak
Vážne tu vidím teploša, ktorý je proti stredo-pravicovej vláde a prezentuje kresťanské princípy štýlom "ak im neveríš, skončíš v pekle, lebo veríš, že si vznikol z pojebanej opice, čo vlastne ani kurva nevychádza z toho čo si povedal, ale riadne si ma nasral tým, že nesúhlasíš s tým čo ja."
pojem nič vymislel člobek..a ako zo spravnsoťou može tvrdiť že to nič nastane ked bude koniec sveta?? koniec sveta ma nastať o niekolko miliard rokov tym že slnko vygasne a pohlti všetko svoje planety kotre obehuju okolo neho...neviem aky to bude mať dopad na ostatné slneční sistav podla mna žiadny..čiže vesmir dalej pokražuje akurať že bez nas...a neide inde sa zrodi iny život...možno dokonalejšia forma života možno zase pekne od zakladov..ale kd už sme pritom osobne si myslim že v tomto vesmíre niesme jediná planeta s dobrymi podmienkami pre život ....howk
nechapem preco kedy ako kde skym a tak? preoc je trava trava preco som ja tu preco! som prave Beata a preco som neni dieta niekoho ineho! a NIc vobec nechapem nevimesito ani predstavit vzdy si predtaavim ciernu farbu atam napisane ze NIC!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a @yoggy96 ty si zrejme ateista a pochádzaš z opice, to si sa v škole neučil????
mal by si sa vysťahovať do pralesa a tam loviť po stromoch nejaké hávede na obživu........
@semhamforas ale no,až take to asi nie je zlééé.
filip
a ak ano, tak aj tak presne nezistíme čo to "NIČ" znamená, lebo už tu nebudeme
(okrem toho, už sme tu podobné veci tooľko krát rozoberali že toto je ništ...teda bolo kým si sa ty neozvala
podobné veci... ale vieš, to bolo zväčša dosť zašifrovane, z čoho by tak skoro nedobliklo
(a teraz ma vážne vystrie, ak nás tu zrazu dačo zazavináčuje )