ahojte mám na vás otázočku že mám priateľa s ktorým som dva roky, lenže ja som bola jeho prvá....a je to pre mňa deprimujúce bo rozmýšlam nad tým či do budúcnosti by ma nemohol kôly tomu podviesť....pozerám sa nato reálne a viem aký su chalani...len b
@henricha volovina ze az...chlap ked ma podviest, tak podvedie.....ci mal pred tebou 20, ci nikoho.....od toho to zavisiet nebude.....ak vztah funguje, tak funguje a neriesim chujoviny...
asi ani neviem čo ti k tomu povedať, možno tak že rozmýšľaš nad píčovinami, môj otec, napr. pred mojou matkou nikoho nemal, a myslím že by ju nepodviedol ani keby musel....
...a bývaš v rovnakom meste ako ja, to len taký postreh
aká smola, že nemám asi 12 r., aby som sa na tomto mohol len zasmiať a nič nenapísať
Môj názor je taký, že to na čo tu narážaš len vzťahy kazí, posúva späť, prípadne tým stagnujú, dostávajú sa do stereotypu.
Ale dobre, budem rešpektovať, že ti taký prístup k životu neprekáža.
Ak už človek začne sexuálne žiť, tak s tým samozrejme môže prísť pokušenie, ktoré vedie k tomu, že podvedie svojho partnera. Je to teda o hodnotách v živote a charaktere...
...a vôbec, ak ťa to ozaj trápi tak by ste sa najprv mali lepšie spoznať ako ľudia. A budovať dôveru... nie žiť v pochybnostiach o tom druhom. Treba trpezlivosť, alebo ti tiež môžem priať príjemné sklamanie a jemu tiež.
@henricha netreba drbat vsetkych do jedneho vrecia - nevies aki su chalani, kazdy je totiz iny. Mam kamarata, ktory je uz 6 rokov s babaou, a bola to jeho prva. Vlastne poznam asi 5typkou takto
Takto, poznám veľa párov, ktoré boli spolu veľmi dlhú dobu a nemali skúsenosti..takže to vísť môže v prípade charakterného chalana. Ale vo väčšine logicky zmýšľajúcich ľudí tu platí, že ak by ste sa vzali tak sa napr. o 15 rokov rozvediete a on si nájde RASPUSU LEN preto, lebo chce skúsiť inú ženu. CHARAKTER jedinca sa mení každých 5 rokov obhliadnuc od lásky k žene. Ide o to, že skúsenosti mužom chýbajú, sú inak geneticky preddisponovaný než než ženy. Ale pravda je, že láska na celí život sa hľadá ťažko a prichádza často až v neskoršom veku a po mnohých životných pádoch....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Pozeraj do buducnosti. deprimuj sa kokotinami, ktore mozno ani nenastanu a v neposlednom rade si dojeb vztah
Ako ja mam rad toto spravanie
a nechápem, prečo majú ľudia potrebu neustále všetko komplikovať. a len tak, z nudy, preventívne, niekoho podozrievať.
jebe?
Nemyslim zrovna teba ale tak skus zmenit svoje vnimanie muzskeho pohlavia pre tvoje dobro do buducnosti.
...a bývaš v rovnakom meste ako ja, to len taký postreh
Môj názor je taký, že to na čo tu narážaš len vzťahy kazí, posúva späť, prípadne tým stagnujú, dostávajú sa do stereotypu.
Ale dobre, budem rešpektovať, že ti taký prístup k životu neprekáža.
Ak už človek začne sexuálne žiť, tak s tým samozrejme môže prísť pokušenie, ktoré vedie k tomu, že podvedie svojho partnera. Je to teda o hodnotách v živote a charaktere...
...a vôbec, ak ťa to ozaj trápi tak by ste sa najprv mali lepšie spoznať ako ľudia. A budovať dôveru... nie žiť v pochybnostiach o tom druhom. Treba trpezlivosť, alebo ti tiež môžem priať príjemné sklamanie a jemu tiež.