,problem nieje v meste ale v hlupakoch a tych najdes vsade ci V Bratislave ci v Kosiciach ci v Prahe ci v Parizi a tak dalej a tak dalej... Je smutne ze sme tak maly narod a kazdy s kazdym by sa tu najradsej povrazdil len preto ze sme sa narodili v inom meste..."
@lenuli to je síce pravda.. ale uznaj ked niekomu prekrútiš ak sa to tak dá vôbec nazvať názov jeho mesta tak to má uprdele...... raz som dokonca nejakým východniarom z košíc povedal jááj aha cigan land a sa len smiali kope bratislavčanov ako si už mala aj možnosť vidieť na fóre stačí povedať blava a už ich ide potrhať toho sa potom ani nedivím že zvyšok Svk si z vás robí piču
Ze je naozaj jedno odkial je, takto sa proste normalny clovek vyjadrovat nema. Smutne je ale aj to ze niekto ma potrebu uverejnit video z tak dementnym nazvom ako toto.
je to trapne a hlavne podla komentov chlapec ani nie je z "Blavy" co si vsak par zakomplexovancov nevsima a robi z toho humbuk ze je v Bratislave kazdy rovnaky buzerantsky trtko jak tento
@barky hej to je fajn priklad, ja ti dam teda tiez jeden: pred par dnami snezilo v BA, zavrela sa stanica, samozrejme ze mnoho individui si neodpustilo komentare typu ze blavaci sa idu posrat z 5 cm snehu, teraz sa pre zmenu uzavrela dialnica kosice-presov, ani jeden utocny komentar na vychod som tam nevidela...a takto si mozme donekonecna uvadzat priklady, cele to BA-vychod je nezmyselne , zbytocne hladat argumenty a priklady, kto nadava na svoju krajinu takymto sposobom, zhadzuje aj sam seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Pritom nejak svetoborne obleceny nie je, tie napisy na rifliach su otras
A nepride mi to vtipne.