Neviem prečo na neho hneď nadávate Včera som čítal článok, že v prahe bola pri pochode homosexuálov aj skupinka pedofilov a chceli to isté čo homosexuáli kedysi, aby ich spoločnosť chápala, že to je len ich orientácia a že vlastne nejde o nič zlé.
Ja si myslím že ich pochody sú výsledkom toho že niekoľko naivných ľudskoprávných blbečkov každému veľa dovolil.. Mali by sme rozmýšľať aj nad tým že by sme nemali si nechať znásilňovať malé deti len preto aby sme ukázali ako hrozne vieme byť tolerantný.. V minulosti sa veľa dovolil homosexuálom dnes pedofilom a zajtra zoofilom a nekrofilom...
@tunidlo Ja som zvyknutý neveriť žiadnym správam z internetu a staviam sa k tomu laxne. To, že som sem linkoval ten link ( ) bolo kvôli tomu, že autor fóra očividne čítal ten článok, no nedal ho tu a pýtal sa takú kravinu a ľudia flejmovali. Možno nás chcel len ztrollovať, to neviem.
@tunidlo to je inak dosť nachuja že stránka čo dáva priestor stredovekým ultrakonzervatívnym názorom (nehovorím až tak o tamtom článku teraz ale tam by sa tiež čosi dalo nájsť) vystupuje pod hlavičkou "hlavné správy" a snaží sa tým byť na prvý pohľad dôveryhodná
súhlasim s tebou, lezu mi tie pochody na nervy, nech si každy hovorí za seba, ja som gay a stým ako manželstvo, osvojovanie detí a pod. nezmysli nesúhlasím, gay nema potrebnu lásku na výchovu deti, potom je to zvráteny pedofíl :- disappointed: a tak isto aj tie nove práva pedofilov a zoof, nekrof...čo chcú presadzovať, lenže dnešna doba je tak zvrátena, že im to postupne dovolia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@admin
зига это то что у меня внутриииии
je to niečo ÚPLNE ale úplne iné ako pedofília alebo zoofília.
Zajo neprehanaj...daj si na skludnenie nervov todle :
správne, chlapec si zahráva so svojim svedomím
videl som 3x
Ale 4x si nevidel...tak znovu- Ešte jedno ti sem hodim a pusti si ho v 15:00
napr. ?
Kuffa je expert...takých by malo byť viac.
co som vyhrala?
...a trojske rastliny
?
čo je na tom dobré ? By som ich zaživa lisoval.
prečítal som vzdialený...
A hovorím niečo o tebe ? Čo s tým ma spoločné Boh, keď ho oslovuješ ???
j
» jezny.blog.sme.sk/c/335960/Klamat...
Veľmi silne oporúčam čítať stránky ako hlavnespravy.sk a neoverovať si v nich publikované informácie.
Tak tak, ja som to najprv párkrát prehliadol, akoby to bol nejaký normálny zdroj informácií.
Človek si zvykne, že všetko, čo je odpad, sa aspoň príznačne nazve, že nezávislé a dôležité a neviemaké a toto tu zrazu príde s narušením toho trendu.
Už sa teším, keď pokročia a rozhodnú sa publikovať na weboch s adresami svetových médií, z ktorých odstránia nejaký člen, alebo čo
súhlasim s tebou, lezu mi tie pochody na nervy, nech si každy hovorí za seba, ja som gay a stým ako manželstvo, osvojovanie detí a pod. nezmysli nesúhlasím, gay nema potrebnu lásku na výchovu deti, potom je to zvráteny pedofíl :- disappointed: a tak isto aj tie nove práva pedofilov a zoof, nekrof...čo chcú presadzovať, lenže dnešna doba je tak zvrátena, že im to postupne dovolia