Zdravim. Mam otazku. Co vas napadne ked vam poviem ze za tyzden musim spravit kompletny web s plnohodnotnym obsahom a designom. Nasledne to zavesit na net do vopred predplatenej domeny. Najlepsie na tom je ze som to nikdy predtym nerobik a mam male skusen
tak to je super tie vase rady a musim to urobit kvoli praci, prave preto sa pytam ci ked to spravim cez web design program bude to kvalitativne to iste ako keby som to pisal od zakladu pretoze tento web bude pouzity na komercne ucely. atd...
Najlepšie ak si stiahneš nejakú CSS šablónu, a ak aspon trocha ovládaš CSS, tak si to upravíš podla seba. HTML dúfam ovládaš, bez toho to nejde. Ak ani to, tak bez znalostí s programovania je stránka wix.com, kde urobíš web za chvýlu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a ak zadávateľovi nebude vadiť 90´s style stránka tak kľudne aj v MS Frontpage to rob
alebo som mal skor na mysli nieco ako ipage alebo obdobne servery, ktore su ale iba .com
potom su offline drag and drop programy ako sitespinner ale ten je uz trocha starsi
a ako prve mi napadlo, ze je to odsudene na strasny fail,