mam babu, chodime spolu uz skoro rok a este ma nepredstavila otcovi, skoro vobec sa s nim nerozprava, nie skoro ale vobec ked som ja u nej. nerozumiem tomu. je to sokujuce , vsak?... aj sa mi par krat rozplakala, je taka divna. raz ma dobru naladu raz
Aj ona ma pravo na sukromne problemy. A mozno ich nechce rozoberat s tebou. Alebo ta nimi mozno len nechce zatazovat. Povedz jej, ze ti moze verit a zdoverit sa ti s cimkolvek, aby vedela, ze ta ma vzdy pri sebe, nech sa deje cokolvek. A vies dovod, preco sa nerozprava s otcom?
ma rodinne problemy a mozno vaznost situacie jej nedovoli povedat to hocikomu...pokus sa ziskat jej doveru a mozno sa ti zdoveri... POtom ju nesmies sklamat
dobré a zlé dni máva každý, ale výraznejšia náladovosť u dievčat môže súvisieť s krámami.
po roku by si už mal poznať jej rodičov. a nie len z jej iniciatívy, ale aj z tvojej!
okrem toho po roku už by ti tiež mohla povedať aký má vzťah s rodičmi. ale sama, netlač ju do toho radšej (kedže si kvôli tomu už aj poplakala).
nechce mi to povedat, boze ved ja to vidim ze nieco nie je v poriadku. pre boha ved sme uz spolu skoro rok. a ona dobre vie ze mne moze verit a ze ju velmi lubim ze bedem stat pri nej ked nastane problem. vazne nechapem.
a co sa tyka toho koli comu bola zalozena tato tema, tak si myslim ze rok je dost dlhka doba na spoznanie rodicov a poznanie sa dost dobre, ved v mladosti toho tolko az odzite nemas aby si sa spoznaval 4 roky
pozri, aj dovera ma svoje hranice a to, ze ti o nejakom probleme proste nechce povedat, neznamena, ze ti nedoveruje...jednoducho len je to vazne a mozno nie je pripravena povedat ti to...daj jej cas, NEDAJ jej dovod neverit ti a pride to same, uvidis...
alebo ti to povie ked to bude za nou a este sa na tom spolocne budete rehnit (strasne filmova fraza, nemohol som si ju odpustit
mno ked si zoberes tha rok neni bars dlha doba..mozno ma tvoja holka pocit ze este nieste na takej ,,urovni,, aby ta predstavovala rodicom...a preco by bola divna ked sa rozplace atd? aj ona je len clovek a ma svoje problemy a trapenia... preto jej nezazlievaj ked ma zlu naladu alebo sa rozplace..prave naopak snaz sa ju podporit a opytaj sa jej ci ma nejaky problem a ak ano ci jej s nim vies pomoct..
Aale .... Ani ja velmi nevychadzam s mojimi rodičmi, ale nie je to až také zlé, vlastne naši si už zvykli. Pohádame sa ... nerozprávame sa ... ale za pár dni to prejde. Ja to vždy lutujem, ale nikdy som im to nepovedal a to ma mrzí. Keď má taký vzťah s otcom, mal by si zistiť prečo a snažiť sa jej pomocť. Rodičia su dôležití, aj ked často nerozumeju svojím deťom, ale oni su inej generácie. Žili uplne iný život ako my ale to zase mi nedokážeme pochopiť, namiesto toho aby sme boli radi, že sa o nas staraju, maju strach, vždy sa na nich hneváme. Skus sa jej prihovoriť a zistiť, prečo ma taký vzťah, ale len keď ti to bude chcieť povedať, nemožeš ju do ničoho nútiť, ale skus jej pomocť, najlepšie by bolo, keby si pohovorila s otcom, ked ma nejaké problémy, ale to je velmi tažké, viem to z vlastnej skúsenosti. Prsvedčí ju, že je lepšie keď sa vyrozpráva, bude to oveľa ľahšie, keď bude môct niekto blízky ako ty zdielať jej problémy.
Ale musel by som vediet asi viac žeby som dal nejakú lepšiu radu .... Držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
po roku by si už mal poznať jej rodičov. a nie len z jej iniciatívy, ale aj z tvojej!
okrem toho po roku už by ti tiež mohla povedať aký má vzťah s rodičmi. ale sama, netlač ju do toho radšej (kedže si kvôli tomu už aj poplakala).
a co sa tyka toho koli comu bola zalozena tato tema, tak si myslim ze rok je dost dlhka doba na spoznanie rodicov a poznanie sa dost dobre, ved v mladosti toho tolko az odzite nemas aby si sa spoznaval 4 roky
alebo ti to povie ked to bude za nou a este sa na tom spolocne budete rehnit (strasne filmova fraza, nemohol som si ju odpustit
kazdopadne mozno sa deje nieco, co nechce zatial hovorit.. daj tomu cas..a ked stale nic..tak jej to daj jemne najavo
Ale musel by som vediet asi viac žeby som dal nejakú lepšiu radu .... Držím palce