Ako už isto viete, vysoke skoly sa maju delit na univerzity, vysoke skoly a vysoke odborne. Myslite si, ze budu o par rokov zamestnavatelia podla toho uprednostnovat absolventov z univerzít? Vela ludi v mojom okoli okolo toho "stresuje" lebo moja skola sa
Ono istý zmysel to má. Ak škola nespĺňa akreditačné kritériá (napr. počet pedagógov na študenta atď.), tak je predpoklad, že štúdium bude na nižšej úrovni ako na "univerzitách". A ak bude zamestnávateľ hľadieť na detaily, môže sa podľa toho rozhodnúť.
Ale aj ja súhlasím s tým, že rozhodujúca je priebojnosť a ctižiadostivosť - resp. prax a skúsenosti v obore.
také triedenie u zamestnávateľa sa dotkne možno odborov, kde je vysoký počet záujemcov o jedno pracovné miesto... ale myslím, že to až také husté nebude
@mernose odborov, kde je velky pocet zaujemcov na pracovne miesto? no tak ako kedze ja ak sa mi podari dostudujem pravo na Trnavskej "vysokej skole" oproti tým, co ho vystuduju na uni sa mozem schovat...
Ja s tym mam skusenosti iba v zahranici, ale myslim, ze to bude podobne aj na Slovensku. V Rakusku je bud univerzita, alebo vyysoka odborna. A niektori zamestnavatelia beru praveze radsej tych z vysokej odbornej, lebo maju v studiu viac "praxe".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a ci SOU alebo SOS je to uz jedno takze podla mna aj toto prejde coskoro..
Ale aj ja súhlasím s tým, že rozhodujúca je priebojnosť a ctižiadostivosť - resp. prax a skúsenosti v obore.