Verite tomu, že v roku 2012 bude koniec sveta? Niekde sa hovorí, že tam kde je voda bude sucho a u nás bude zaplavené, niekde sa hovorí, že jadro sa bude zväčšovať a nakoniec láva všetko pohltí, a niekde je , že ozonová vrstva už doslúži a my sa upálime č
podla mna sa len majom nechcelo vypisovat 2012 rokov po 365 dni
spravili jednu periodu a ukazali ze "aha takto sa to bude opakovat 2000 rokov" a dalej sa mu uz nechcelo a myslel si ze to uz pochopia ludia teraz debili si myslia ze to je koniec sveta
Nie že Majom sa nechcelo. 21.12.2012 budú planéty v inom zoskupení alebo ako to povedať ako obyčajne, deje sa to cca. každých 30.000 rokov, lenže tolko tí Majovia nežili, tak predpokladali, že v ten deň sa stane niečo výnimočné. To je celé. Nasa informovala, že sa ku nám neblíži žiadna raketa, ufo, meteor, NIČ! Dosť už o tomto lebo budem vraždiť!
ale aj s vaším koncom sveta....už neviem kolko stoviek rokov sa udávajú dátumy, kedy by mal byť a nikdy to nevyšlo tak čo.....sa ešte pamätám keď som chodila na ZŠ a bol tiež predpovedaný jeden koniec a jediné čo sa stalo bolo to, že začalo pršať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
/čo sa týka birdzu tak česť výnimkám, lebo miestami je to s inteligenciou biedne/
sa hovorí že to je kokotina
na keru picu je hore vyhladavanie??? nevies mi to povedat???
podla mna sa len majom nechcelo vypisovat 2012 rokov po 365 dni
spravili jednu periodu a ukazali ze "aha takto sa to bude opakovat 2000 rokov" a dalej sa mu uz nechcelo a myslel si ze to uz pochopia ludia teraz debili si myslia ze to je koniec sveta
22.12.2012 si tu založím tému, že som sklamaná.
» www.aktuality.sk/clanok/174601/k...