Čavko.Prednedávnom som písala o jednej mojej zábavke so sestrou /že nebudeme celú noc spať/.Teraz sme sa dohodli s bratom že zajtra nebudeme celý deň jesť,iba piť....Viem že je to asi retardované /určite je to retardované / preto chcem vedieť váš názor
želudky si urcite nepokazite , zeludky ani nemate ....mozno zaludky ...a hej je to dost retardovane ....lahsie sa celu noc nespi ako cely den neje ...ver mi
Na jednej stránke som čítala, že jeden deň do mesiaca je dobré si urobiť prečisťovaciu kúru, čiže nebudete príjmať v ten deň žiadnu potravu iba čistú vodu. Ak by ste pili sladené nápoje je to vlastne to isté ako keby ste jedli.
A na to ostatné. Keď Vás to baví robte si čo chcete. Ale pozor. Všetko ako sa hovorí s mierou!
Je blbosť, že nebudete piť...ved človek vydrží dva dni bez vody, a to budeš strašne smädná...vypite aj štyri litre, ale nič sa ti nestane, ak nebudete nejesť. Teda hladovať. Ja tak robím na Veľký piatok a Vianoce. Ale to si dám aspon obed
@janehonda borci ...a co je na tom take ...no nech si chlapci poskacu ...och ake prevratene hodnoty dnesna mlades uznava ....ok ja uznavamze su frajeri ze dokazu take skoky robit ale ???? ....dajak mi unika pointa toho vsetkeho
@janehonda si už dosť stará na to, aby si si zabehala s diviakmi, ja som už ako päťročná behala pomedzi ovce na paši, ver mi... nemáte tam žiadne lesy? tak to ťa ľutujem
@camilla no aj stara by som bola...ale mna moji rodicia ani len do mesta nechcu pustit ,,aby nepisla biela dodavka a nevzala ta,,,.....na dievca si kazdy trufne´´ atd....takze ja si budem moct chodit kde budem chciet asi az ked budem mat 18 a odidem z domu lol
@strommen2428 behať, skákať, ticho, kľud, super vzduch, divá zver, môžeš sa odviazať a robiť čo chceš (čo neničí prírodu, samozrejme), najlepšie je ochočiť si nejaké zviera, napríklad srnku, na tie mršky treba iba žrádlom... napríklad ja mám jednu miesto vyhliadnuté, tam sú kŕmitká pre diviaky, tam im vždy naložím papať a oni do hodinky prídu a papkajú, ja ich sledujem z posedu, niekedy zídem za nimi... väčšinou tie divé sviňky neútočia, dokonca tam raz prišla diviačica s malými a aj som si ich pohladila a ona nezaútočila... proste krása ! :,-)
je to hlúposť, bude vám v ten deň zle od hladu a na druhý deň vás bude bolieť brucho po tom ako sa najete.
ak už niečo také chcete, tak si vymyslíte, že budete jesť napríklad celý deň iba ovocie a zeleninu a možno plus ešte niečo, ak nechcete jesť normálne. ale hladovať jeden deň je blbosť.
@strommen2428 treba sa na takéto veci naučiť, o tom je život, nie hladovať celý deň a nespať, len aby nebola nuda... čo už, nech si každý robí čo chce... idem si už ľahnúť, maj sa krásne.
@camilla pche...ked budem mat 18 dam sa ku Greenpeace ,budem cestovat po svete a zachranovat prirodu....asi preto robim teraz take hovadiny lebo nikam nechodim,takmer ani kamosov nemam....takze dovtedy si musim vystacit takto
raz som to skúšala celý deň nejesť..... večer som už len ležala v posteli asi od šiestej, radšej som nevstávala, lebo mi bolo zle a fantazírovala som o jedle, nevieš si predstaviť ako živo som si dokázala vybaviť tie chute a vône...
potom o polnoci som vstala a šla sa najesť, lebo inak by som do rána skolabovala
den nejedenia ti nespravi nic...a inac dobre hry ...my sme mali zas take ze sme si dali hapci do nosa ( » www.tovar.sk/imgs/produkty/1... ), zapchali druhu dierku a stopovali, ze kolko vydrzime tahat. Po polminute ti slzia oci a po minute sa ti "rozpusta" mozog ...ja som vydrzala minutu 10 a on minutu 45
ale preco retardovane ? podla mna to je dobry napad robit taketo experimenty a urcite sa vam nic nestane ked budete jeden den drzat hladovku skor to pomoze precistit organizmus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Na jednej stránke som čítala, že jeden deň do mesiaca je dobré si urobiť prečisťovaciu kúru, čiže nebudete príjmať v ten deň žiadnu potravu iba čistú vodu. Ak by ste pili sladené nápoje je to vlastne to isté ako keby ste jedli.
A na to ostatné. Keď Vás to baví robte si čo chcete. Ale pozor. Všetko ako sa hovorí s mierou!
ak už niečo také chcete, tak si vymyslíte, že budete jesť napríklad celý deň iba ovocie a zeleninu a možno plus ešte niečo, ak nechcete jesť normálne. ale hladovať jeden deň je blbosť.
počul si už o jednom mníchovi čo 70 rokov nič nejedol a nepil a stále žije? » www.topky.sk/cl/13/718013/Jo...
potom o polnoci som vstala a šla sa najesť, lebo inak by som do rána skolabovala
Ale jeden den vam neublizi, prave naopak cas od casu je to zdrave.