Najdôležitejšia je tvár - tým myslím tvár vo všeobecnosti - črty tváre, oči, nos, obočie, lícne kosti a vôbec ...celá fyziológia tváre zahrňujúca aj vlasy a typ účesu. Ak je človek (či už muž alebo žena) sympatický a pekný do tváre, tak môže byť aj štíhlejší aj troška viac pri sebe, no stále bude pre opačné pohlavie príťažlivý.
fuha.. tak asi pri každom dačo iné .. čo je také výrazné a hneď si to všimnem ...napríklad ak má niekto veľmi výrazný nos tak potom ten (a väčšie nosy sa mi ľúbia ) alebo ak ma niekto privíta s fakt krásnym úsmevom tak ten ma upúta ako prvý samozrejme a budem ho sledovať potom pri každom stretnutí
ja tomu nerozumiem...ako si môžem všimnúť oči ako prvé...to hneď ako niekoho stretnete, tak skúmate jeho oči?
a štýl obliekania...sa podľa mňa nedá určiť na prvý pohľad...ja nesúdim, pokiaľ dotyčný neotvorí ústa. potom si viem aj po jednej vete utvoriť celkom slušnú mienku
Áno hneď sa pozriem do očí, veľa povedia. A štýl sa dá odhadnuť. Nejde o súdenie, už to tu bolo párkrát povedané. My všetci vieme, že sa človek nesudi podľa vzhľadu. Otázka je smerovaná na to čo ťa zaujme na opačnom pohlaví na prvý pohľad.
Človek môže dobre vyzerať a byť idiot. V tejto diskusii o to však nejde.
neviem. nič. na prvý pohľad sa mi skôr zapáči dievča než chlap. chlap by musel vyzerať minimálne ako Bret Michaels aby som sa na neho pozerala dlhšie než sekundu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
takze najprv vlasy a postavu..topanky..
v dalsom leveli su to..oci, sposob vyjadrovanie..
v dalsom leveli prsten ci nema
Popravde, zadok, predok, postavu
Seriózne vážne.. A potom hlas. Ak má chlap pekný hlas a ruky, tak má vyhrané.
a potom oči
a úsmev.
a či ho neoblieka mamka so zlým vkusom.
potom sú ďalšie veci ako oblečenie, a oči (krásne mihalnice sú plus), a tiež je dôležitá výška
a... neviem. tak... celkovo.
just kidding.
penis.
a štýl obliekania...sa podľa mňa nedá určiť na prvý pohľad...ja nesúdim, pokiaľ dotyčný neotvorí ústa. potom si viem aj po jednej vete utvoriť celkom slušnú mienku
potom tvar - nic konkretne, len ako celok, ci posobi prijemne.
potom mozno take veci ako ruky (velke, ciste), usmev (pekne zuby),...
Áno hneď sa pozriem do očí, veľa povedia. A štýl sa dá odhadnuť. Nejde o súdenie, už to tu bolo párkrát povedané. My všetci vieme, že sa človek nesudi podľa vzhľadu. Otázka je smerovaná na to čo ťa zaujme na opačnom pohlaví na prvý pohľad.
Človek môže dobre vyzerať a byť idiot. V tejto diskusii o to však nejde.
a tak hej, môže byť, ja sa nehádam
ale tak vsimam si vlasy, tvar a aj zadok + oblecenie
proste mi musí tak vraziť do očí medzi ostatnými ľuďmi ale nič takého konkrétneho si nevšimnem