no ja si nahodou smpievam a ked ne tak si hmkam...ale to ja robim stale...dakedy aj pri pisomkach...abo ked sedime v triede a vsetci su ticho ja si zacnem hmkat...a...
no nebudem sa tu rozpisovat, ze kde vsade si spievama hmkam, bo ja to robim vsade...
aaale
co si spievam a hmkam? no to neviem naposledy vem ze to bolo beautiful od christiny aguilery i ked nevem jak som na to dosla...a bolo to ked som tlacila vozik v kauflande a pozerala na mandarinky, ktore len tak mimochodom! nemozem jest ...ehm
ano a ja som zabudla napisat ze co si spievam ked sa kupem..viete lebo ked sa kupem tak lezim pod vodou a tam je taka inaksia akustika...samozrejme ze si nespievam bo to by mi asi natiekla voda do papule...takze si zase len hmkam..ale ked neni plna vana tak si aj spievam..teda ked lezim vo vode a mam vonku oci nos aj usta ale len usi su pod vodou...no a vtedy jak spievam tak som zistila ze by som nemala bo ja sa nepocujem a tym padom je to hlasnejsie a potom doma riesia take veci, ze ci som ja vobec v poriadku...
ale o tom som nechcela.....
takze teda si hmkam a to asi tak, ze....
no nevem vam to predviest, co je len tak mimochodom dost velke minus.....
bo podla mna by sa vam to urcite pacilo....
hej a aj vtedy si hmkam ked nekoho uspavam, clovek by povedal ze hmkam pre neho...teda mojho brata myslim..ale ja hmkam pre seba aby som zaspala skor jak on, bo obcas ma to unavi ked si hmkam.....
no a on potom asi na mna kuka ze ci mi nejebe ze jakto ze som dohmkala...ale tak proste zaspim hej...
Ja si radšej nespievam, priznavam sa neviem spievať...ja sa len robím ze to je spev, ale ked sa už začnem ako ze spevacky činiť je to niečo fresh, aby som tam nahodou nezaspal...
metal to asi nebude dneska ked som sa kupala a potom som si šla vlasy prehodit dopredu tak som sa šlahla do kolena hlavou..kokos... davajte si ludia pozor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
no nebudem sa tu rozpisovat, ze kde vsade si spievama hmkam, bo ja to robim vsade...
aaale
co si spievam a hmkam? no to neviem naposledy vem ze to bolo beautiful od christiny aguilery i ked nevem jak som na to dosla...a bolo to ked som tlacila vozik v kauflande a pozerala na mandarinky, ktore len tak mimochodom! nemozem jest ...ehm
ale ja si spievam tiez, cele dni
a vo vani bud to co ide z radia v kupelni - ja musim mat zdroj hudby vsade, alebo nieco podla nalady
ale o tom som nechcela.....
takze teda si hmkam a to asi tak, ze....
no nevem vam to predviest, co je len tak mimochodom dost velke minus.....
bo podla mna by sa vam to urcite pacilo....
hej a aj vtedy si hmkam ked nekoho uspavam, clovek by povedal ze hmkam pre neho...teda mojho brata myslim..ale ja hmkam pre seba aby som zaspala skor jak on, bo obcas ma to unavi ked si hmkam.....
no a on potom asi na mna kuka ze ci mi nejebe ze jakto ze som dohmkala...ale tak proste zaspim hej...
cita to vobec nekto? hm?
alebo potom nejake ludovky, co musim nacvicit do suboru...
Ja nic, nemam dobry hlas.
a spievam strasne rad. skoda ze viac strasne ako rad
až i moje starapochopi že nejdu do roboty
až vyjde dluhy pruvod smutečných hostu na slezku/ostravu a sikorova mostu
to bolo zo sprchy pocut... GRUEEE BLUEEE...
POZRI JA UZ LETIIIM
Angels & Airwaves - Lifeline, alebo Sirens