ak sa ku mne blizi z dialky tak pozeram na postavu ...ked uz je pri mne tak tvar,hlavne pohlad do oci ma vie zaujat...a povaha samozrejme az potom sa da spoznat
najviac? neviem... asi ako celok... ale ako prve... hm podla toho, v com je subjektivne "vynimocna", alebo "pekna"... cize u kazdej to je inac... ale momentalne som stastne zadany, a fakt si menej vsimam baby... ale tak ked neaka naozaj pekna ide okolo, tak sa na nu pozriem, ale neotocim sa...
24. Ty si chalan, ze sa vyjadrujes tak inteligentne k tejto teme?Keby to bolo podla toho jak pises,tak je ti asi jedno ci je niekto tlsty ako svina,alebo zaspineny ako bezdak, ci tupy ako analfabet...Inak ja by som povedal, ze v mojom pripade z dialky by to bola baba ako jej postava, chodza, potom vlasy a jak bude blizsie tak tvar,oci, usmev a podobne. Povahu asi tazko,lebo tu zistis neskor,ale tu je polozena otazka tak co si vsimame najviac na babe a nie je napisane ked ci hned alebo neskor,proste vseobecne. Musi to byt vyvazeny celok vsetkeho.
@dhampir Fuuu, tak to asi vela bab vokol nemas.. Lebo chodit za nejakou iba v miestnostiach, kde je elektrina a byt viazny na obmedzujucu dlzku kabla, hm.. jedine, ze by si nejaku vrtacko-fil-ku stretol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale na druhej strane nestačí ani mať veľké srdce a ostatné nič....
Je to všetko o správnej vyváženosti, keď je dievča vyvážené tak je všetko super ako má byť
neriesim absolutne .....
Budeš bigboj, ak po nej pôjdeš aj v prípade, že jej frajer vyzerá lepšie, ako ty.
jasné to neznamená nič len ma to zaujme... nie všetko na čo pozeráme aj chceme
já beru slečnu jako celek, ale upoutá mne až očima nebo celkově tváří...