ja by som chcela zmenit vyzor, nemozem si pomoct ale nedokazem byt stasna dokim nebudem pekna, je to strasne debilny nazor ale nemozem sa ho ztriast, inac mam vela priatelov ktory ma maju radi...myslim ze aj moja rodina ma ma rada aj ked dakedy to tak nevyzera
Ja si o sebe nemyslim vela. a ako ma hodnotia iny ludia? Vseobecne rodina ma hodnoti .... ako keby som vedel vsetko ale zaroven bol nemozny a nic nedokazal.
To by sa priamo malo opytat. napr co si o mne myslite Vy? A mam hend odpoved
a co by som chcel na sebe zmenit? nic iba to aby mi viac palilo na cudzie jazyky inak som absolutne spokojny az na mensie veci ale tie sa ovplivnit nedaju ...
Mna nezaujma co si o mne druhy myslia je to ich nazor.a menit sa nechcem sice viem o svojich nedostatkoch a o veciach co by sa mohli zmenit ale tie patria k zivotu k mojej osobnosti a bez nich by som to nebola ja
noo tak ďakujem za príspevky dúfam že budú pribúdať a aj aj ybs om rada pridala nazor.. ..tak an jprv čo mi bolo povedané moje zlé vlastnosti hej že no takže som panovačná,tvrdohlavá,ževraj vyzerám namyslene ale to si nemyslím lebo nemám byť načo namyslená..a ešte som veľkýý egoista a materialista..a dobré vlastnosti?tie neviem ..možno len to že vravím vždy to čo si myslím.. ..a možno ej to aj zlá vlastnosť...a čo by som na sebe zmenila ?výzor..samozrejme jak inač..
Nejak prudko po tom, co si o mne myslia ostatny nepatram. Ked mi uz ale niekto nieco vytkne, tak si dam tu namahu a zamyslim sa aspon nad tym, co mi povedal.
Tak priatelia ma beru asi taku, ze som milaa a podobne blboviny (samozrejme drzim sa toho, spravaj sa tak ako chces aby sa ini spravali k tebe) Rodina a ostatni... asi ze som drza a ja sa mam rada taku, aka som
ja si o sebe myslim bohuzial alebo bohudik ze by som sa mala stale zlepsovat a nikdy nie som so sebou spokojna... inac dnes som na seba pocula chvalu/ nechcem sa chvalit/ od kamosky ze vraj mam velky potencial a ze by som s tym mala nieco robit.
co si o mne myslia mi je TAKMER jedno, tak isto menit nieco na sebe asi tazko.. akurat zodpovednejsie sa stavat ku nazvime to problemom, ale to by som zmenil kvoli sebe a nie kvoli niekomu
...som prudka mamfpicistka pokial sa nazory na mnaa tworia w hlawach ludi s kt. sa absolutne nepoznam,nezdrawim a nic neriesim...na to nasrat...a...proste ludia w kt. spolocnosti sa citim ze jaaaj sa w tych nazoroch moc nelisia,cize ok..."ked ma milujes podme to riesit"
menit?...podla mna sa len tak lahkko clovek nezmeniii. Mám vela chyb,presne viem akých...ale aj to nezmenim,aj ked skuusam. V poslednej dobe mam ale taky princip,ze komu sa nepaci.................
Kazdeho cloveka ma niekto raad a urazit povahovo ma len ten urazi...koho milujem,cize tak
Iní ma hodnotia podľa toho, ako sa správam v škole- slušáčka, ale zostanú vyvalení keď na telesnej prejavím svoju súťaživosť a sem - tam mi ubehne niečo, čo by bifľa a slušáčka určite nepovedala.Takže všetci vidia študentku a snáď len moja sestra vie, čo za diablika to v rodine žije. A ja si o sebe myslím to, že som prispôsobivá, tolerantná a zodpovedná- samé dobré veci , ale ak ma niekto dlho štve vybuchnem a dôjde aj na ručné praktiky.Inak sa viem vcelku dobre ovládať.
vsetci si o mne myslia ze som kokot ale pritom ja som normalny a oni su kokoti ..... matka ma ma za picusa a ocec sa nevyjadruje k tejto veci... taze tak .... PEACE
hodnotit musia druhí, ale clovek sa musí dokazat ohodnit aj sam, co ja mozem povedat je, ze obcas sa citim neviditelna, urcite viem rozosmievat uz len ksichtom, naposledy mi to vravela profesorka z genetiky, ze aby som si stale robila srandu na skuskach, smiech treba a som tvrdohlava a komplikovana jak svina, cynik a zmysluplny sebakritik, t.j. ze nekritzujem na sebe nepodstatne veci ako ze ci mam sede vlasy, alebo krivy nos, ale napriklad teraz by som sa vyfackala za to, ze som poriadne nezacala bc pracu, a sa mi to vypomsti, skodim si, a som debil!
okrem toho, malo ludi chape na mne, ze som sice saso, ale niekedy si na mne dovoluju, a ja mam slabu sebakontrolu, najme ked na mna niekto zacne kricat, ucta jak ucta, tu mam k ludom a vyzadujem to aj z ich strany, debil si mozem povedat iba ja, ale nie ten druhy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
To by sa priamo malo opytat. napr co si o mne myslite Vy? A mam hend odpoved
a co by som chcel na sebe zmenit? nic iba to aby mi viac palilo na cudzie jazyky inak som absolutne spokojny az na mensie veci ale tie sa ovplivnit nedaju ...
Co si o sebe myslim? same pekne veci
co si o mne myslia ini? asi same nepekne veci
A co si mysli rodina? Ze som pekny, mudry, mily.. atd (fakt )
A co si myslia ini? Nezajem, nemaju o mne ani sajn a ich nazory su mi u prdele. Ale ked mi nieco hovoria priatelia a pod tak sa nad tym zamyslim.
ale to je už otrepané, ja viem
o sebe si myslím, že by som mala veľa zmeniť a ostatní si asi myslia, že som divná
ale to je v poslednej dobe in
tak to ma dnes potesilo...
Kazdeho cloveka ma niekto raad a urazit povahovo ma len ten urazi...koho milujem,cize tak
hodnotit musia druhí, ale clovek sa musí dokazat ohodnit aj sam, co ja mozem povedat je, ze obcas sa citim neviditelna, urcite viem rozosmievat uz len ksichtom, naposledy mi to vravela profesorka z genetiky, ze aby som si stale robila srandu na skuskach, smiech treba a som tvrdohlava a komplikovana jak svina, cynik a zmysluplny sebakritik, t.j. ze nekritzujem na sebe nepodstatne veci ako ze ci mam sede vlasy, alebo krivy nos, ale napriklad teraz by som sa vyfackala za to, ze som poriadne nezacala bc pracu, a sa mi to vypomsti, skodim si, a som debil!
okrem toho, malo ludi chape na mne, ze som sice saso, ale niekedy si na mne dovoluju, a ja mam slabu sebakontrolu, najme ked na mna niekto zacne kricat, ucta jak ucta, tu mam k ludom a vyzadujem to aj z ich strany, debil si mozem povedat iba ja, ale nie ten druhy
A ti co ste pisali ze ste nespokojni so svojim vyzorom, preco sa nepokusite ho vylepsit? Sak zacnite cvicit, chodit do posilky, vyskusajte iny uces...