Takže mám fakt skvelého chlapca ale .....! Síce tvrdí , že ma lúbi . Stále ma potrebu chodiť vonku aj s inými kamarátkami. Podotýkam , vždy im povie aké sú krásne atdatd.
Dokonca raz som si čítala rozhovor s jednou babenkou a nim a tam jej písal ,
ako dlho ste spolu? podla mna to tiez nie je spravne, ale dost to zavisi aj od situacie. lebo pochvalit cloveku vlasy, oci alebo nieco pekne, to je normalne. ale chodit vonku s babami a vsetky ich chvalit...neviem neviem
ten moj to robi permanentne..a take hole ceckane na telefone ma.a vzdy ked dakdo prejde.juj taje ale pekna alebo ta ma peknu postavu a pod....mne to je jedno ..ale ...minule som to vyskusala ja..spravit a odftedy to nerobi lebo mu to ocividne nedopalovalo ako to vypada. debilne hlavne v mojej pritomnosti.ale mal prilezitost si to aspon vyskusat .
JEDNODUCHO ZACNI TO ROBIT AJ TY......VYHLIADNI SI DAKOHO LEN TAK ZOSRANDY KED STE VON A JE TO....MOZNO MU DOJDE AKO TO VYPADA KOKOTNE KED TO ROBI V TVOJEJ PRITOMNOSTI.HOUK AK NEDOJDE TAK TO URCITE ENMYSLI VAZNE..TEN MOJ S TYM PRESTAL BO BOL ZIARLIVI A ZACAL MAT STRACH ZE SA NANEHO VYSEREM A TO SI ANI NEUVEDOMIL ZE LEN OPAKUJEM PONOM TO CO ROBI ON SAM.LOL...TOTO ZABERE V KAZDOM PRIPADE NA ZISTENIE PRAVDY....KED UROBIS TU ISTU VEC CO TVOJ PARTNER VZDY SA UKAZE.POTOM MOZES ASPON NADOZVUCIT ZE ON TO ROBIL AKO PRVY A ASPON VIE AKE TO JE KED TO ROBIS SAMA ..HA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
baby sa stale navzajom chvalia jake su pekne, podla mna opisujes spravanie gaya, ale to zase neviem preco by s tebou chodil
nikdy nevies ci to mysli naozaj len priatelsky alebo chce nieco viac, ale ja neviem, podla mna by to takto nemalo vyzerat..