Viem, že to tu už bolo, ale nečítala som to a odvtedy sa začalo diať plno nových vecí na tomto svete.
A tak rozmýšľam a celkom by ma zaujímalo, čo si myslíte, čo sa deje vo svete? To všetko, tie vojny a tak ďalej (no, vlastne hlavne tie vojny).
že ľudom nestačilo to čo tu bolo predtým, a zjavne to potrebuju zažiť zas, aby sa spamätali... (narážam tým hlavne na tých čo tie vojenské konflikty vytvaraju)
vojny su stare ako ludstvo same, vojny boli, su aj budu, cize riesit to je absolutna zbytocnost, pretoze na nasich nazoroch aj tak nikomu nezalezi a nic nezmenia. mozme byt akurat radi, ze u nas vojny niesu, niesme ani bohata ani rizikova krajina, jedine vzacne co tu mame, je bohaty zdroj pitnej vody.
pre mna za mna nech sa v afrike a azii a hoc aj ukrajine mlatia hlava nehlava, mne je to u prdele
To bolo vždy, akúrat, že boli v afrike a tak. Teraz sú bližšie, no vyrieši sa to a bude dobre. Ale to tak aj v bežnom živote nie každý každého musí, akurát, že sa za to nestrielame, ale dotyčných ignorujeme. To je normálne, že islamista a krestán sa nemusia ako aj to, že ja nemusím istých ľudí v živote.
@erjedna
Tak to máš dosť napiču názor, s perpáčením. Ale je tvoj a neberiem ti ho. Len sa zamysli, že raz sa možno vyskytne nejaký problém na Slovensku a čo potom budeš robiť? Odídeš? A stále budeš odchádzať?
@tunnel
No dobre, ale je to podľa mňa dosť smutné, že kvôli nejakej takej hovadine musia ísť do Európy a zabíjať ľudí. Kresťania takisto nechodia do Arábie alebo kam a nezabíjajú ich len preto, že nie sú kresťania. Je to choréééééééééé
@silvaaaaa55 To prišli do redakcie, lebo ich urazili tými karikaturámi, bez dovodu by neprišli. A kresťania nie sú taký militantne náboženstvo ako oni a preto, ich tam nechodíme strielať.
Atlantída, Máyovia, Antika...My.
Keby si predstavíš kilometer dlhú čiaru ako vek zemegule, tak naše poznatky budú dlhé 2cm. Zmizneme a hotovo. Vlastnou vinou, ako mnohí pred nami. A najlepšie na tom je že to pravdepodobne uvidíš live
@silvaaaaa55 To je jasné, že niesú. Určite sa da islam aplikovať aj bez samopalov, len majú iné hodnoty si dali ktorým veria a preto to tak. Oni svoje náboženstvo veľmi vážne berú, neviem očo tam presne ide, korán som nečítal, ale viem, že veľmi si uctievajú Alaha. Islam netreba urážať, aspoň bez samopalu v ruke určite nie.
myslím si že konkrétne by pri danej téme bolo nemysliteľné myslieť na to najhoršie ale prinajhoršom by to nebolo vylúčené či nezlučiteľné zo životom i keď občas sa to často nedá načasovať a musí dôjsť k nevyhnutelnému a vyhnúť sa tomu nieje ľahké ba predsa sa pred tým netreba skrývať.... (to čo tu píšem preboha
@tunnel
Jednoducho sú len sprostí, to je môj názor. Človek, ktorý miluje svoju vieru, nepotrebuje takto kruto bojovať za neho. Môže sa za neho postaviť, ale má to zmysel? Bude ten človek z toho niečo mať? Okrem toho, myslím, že majú písané, že človek sa do raja dostáva tým, že vykonáva dobré skutky. A je zabíjanie človeka naozaj dobrý skutok? Ešte k tomu ich zabíjajú pre takú bizarnosť. Viem, máš pravdu, berú to vážne...ale, koniec koncov:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
pre mna za mna nech sa v afrike a azii a hoc aj ukrajine mlatia hlava nehlava, mne je to u prdele
Tak to máš dosť napiču názor, s perpáčením. Ale je tvoj a neberiem ti ho. Len sa zamysli, že raz sa možno vyskytne nejaký problém na Slovensku a čo potom budeš robiť? Odídeš? A stále budeš odchádzať?
@tunnel
No dobre, ale je to podľa mňa dosť smutné, že kvôli nejakej takej hovadine musia ísť do Európy a zabíjať ľudí. Kresťania takisto nechodia do Arábie alebo kam a nezabíjajú ich len preto, že nie sú kresťania. Je to choréééééééééé
stále ale žiaľ nie je na 0
To si kde čítal?
Tak ale videla som na nejakej stránke, že ani islamisti nie sú žiadni anjelici.
Asi zle chápu svojho boha.
Keby si predstavíš kilometer dlhú čiaru ako vek zemegule, tak naše poznatky budú dlhé 2cm. Zmizneme a hotovo. Vlastnou vinou, ako mnohí pred nami. A najlepšie na tom je že to pravdepodobne uvidíš live
Áno, to je mi jasné.
štatistika, jediný dôvod, prečo ľudia nemajú taký pocit je, že predtým nebolo toľko médií a taký prístup k informáciam ako teraz
Jednoducho sú len sprostí, to je môj názor. Človek, ktorý miluje svoju vieru, nepotrebuje takto kruto bojovať za neho. Môže sa za neho postaviť, ale má to zmysel? Bude ten človek z toho niečo mať? Okrem toho, myslím, že majú písané, že človek sa do raja dostáva tým, že vykonáva dobré skutky. A je zabíjanie človeka naozaj dobrý skutok? Ešte k tomu ich zabíjajú pre takú bizarnosť. Viem, máš pravdu, berú to vážne...ale, koniec koncov:
„Niet žiadneho donucovania v náboženstve!“
(Korán 2:256)
Chceš ma zabiť? Pozri koľko je hodín. Absolútne netuším, o čom točíš.
Áno, aspoň že tak. Je to úplne top
Veľa šťastia
@pinkhero
To, si myslím, už dávno je.