Minule som isla na obed so spoluziakom a spoluziacka mi na druhy den povedala,ze sme ako manzelia No nie ze by sa mi nepacil ten spoluziak,ale tak ked sa asi tak k sebe spravame,tak asi nieco pravdy bude na tom.........Co si myslite vy???
je rozdiel ci ti to povedala preto lebo sa k sebe hodite vizualne, co ja viem ze mate obaja rovnaky styl atd., alebo perto, ze ste sa pri rozhovore doplnali. myslim ze by si to nemala posudzovat podla spoluziacky, to je trochu divne, ale podla spravania tvojho spoluziaka , nemyslis?
Mne to na zakladke so spolužiakom hovorila aj profka, keď sme sa hádali tak vždy vraveli že máme predmanželské hádky a že sa k sebe hodíme a keci... a proste mi len super kamoši čo sme sa doplnali, tak co si myslieť, proste sa doplnate a na manzelstvo to nestaci
a co je na tom?? aj mne to kamosi hovorievali a co ma byt? sak ide o sradnu neber to hned vazne a nezakladaj taketo chybne diskusie... zastava mi rozum
no tak hladate pointu kde nie..podla mna dost "duxaplna" diskusia no a čo ked ste boli spolu na obede a nejaka spolužiačka wam powie že wyzerate jak manželia tak čo mame teraz skakat od radosti alebo čo aj ja som sedela s mojim spolužiakom na obede ale nič nepoxopitelne na tom nebolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Asi zalozim nejaku: Povedali mi, ze skaredo pisem, co s tym??