@nobile jasne!!! vcera mi volal manazer ze ten diamantovy korzet nakoniec nebude predvadzat miranda kerr ale ja tak sa tesim
dufam ze zase dostaneme take super kridla ako na minulej prehliadke sice sa potom zle islo na tych 18cm opatkoch ale vsetci sme to zvladli ale poviem ti pikosku ze adriana lima sa na afterparty dost najebala ze ju museli odniest bol to dost trapas hanba hrozna
ale je pravda, že človek na to, aby uveril potrebuje napr. pokoru a lásku v ktorých sa musí zlepšovať celý život, žiaľ niekedy to vyzerá tak, že človek nemá čas na takéto... lebo dnes sa žije rýchlo a musíš všade zapadnúť lebo keď nie tak si sám, čo je ďalší klam...
vyčítala som z toho že jeme telo a krv krista čo má predstavovať chlieb a víno O_o z toho som zázračne vydedukovala že cirkev podporuje alkoholizmus xD ale nie len srandujem
neviem, ja nerád vyvodzujem unáhlené závery a občas si aj dovolím spochybniť niečo, o čom si mnohí ľudia myslia, že by sa nejako automaticky spochybňovať nemalo.
a preto v tom rovno nejaký zázrak nevidím, vidím iba veľmi starý zakonzervovaný kúsok ľudského mäsa, dôkaz nejakej premeny hostie na mäso nie.
Kto chce nech verí, kto nechce nech neverí. Osobne však nevidím dôvod prečo by som nemohol veriť tomuto, ked verím, že vesmír je nekonečný - ani to si totiž neviem predstaviť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ja som modelka victorias secret
nechutná pičovina
Uvidim ta tam ?
dufam ze zase dostaneme take super kridla ako na minulej prehliadke sice sa potom zle islo na tych 18cm opatkoch ale vsetci sme to zvladli ale poviem ti pikosku ze adriana lima sa na afterparty dost najebala ze ju museli odniest bol to dost trapas hanba hrozna
Ja som dal stavku, ze sa posnazim dat dolu nektoru z holubiciek.
Ked nevinde, tak aspon nejaku z noble navstevniciek
Ak nie tak budem musiet exnut sedmicku morgana
Vidim to skor na toho morgana, ale mozno motika vystreli...
Alebo daj cislo sa dohodneme a usetris ma priotravenia sa alkoholom neskor ?
Tie kontrakty sa poriesia popritom
druhy raz takého linky radšej na birdze nedávaj, ľudia tu urážaju Stvoriteľa, ktorý im dal život, lásku a vieru.....filip
a preto v tom rovno nejaký zázrak nevidím, vidím iba veľmi starý zakonzervovaný kúsok ľudského mäsa, dôkaz nejakej premeny hostie na mäso nie.
Nie, že by to čo si povedal nedávalo zmysel, ale hento rozhodne nie sú nutné predpoklady viery.
zaujímavé, ale toť vsio
viem čo som ešte nenapísal