Neznášam kktov, ktorí všetko zovšeobecňujú. Len preto, že ty máš také skúsenosti, to ešte nemusí byť pravda. Apropo, robia to aj dievčatá a možno že ešte viac ako chalani. Keby si tam bola napísala, žeto robí väčšina ľudí, tak to beriem. Ale zovšeobecňovať to na chalanov ? To len svedčí o tom, aká si je*nutá.
vsetko je o zotpovednosti a slova maju byt v sulade s tym co sa povie. pokial nie je to clovek labilny a bez buducnosti. A jedna vec, je problem si najst takeho kto ked slubi tak aj splni? A inak vies ako sa vravi. slubi sa splnuju a blazni sa raduju
no zlataa moja...ja ani nejdem nic hovorit radsej..lebo by to vyznelo asi tak ze som blba a naivna....hahah DD raz je to len tak..moj nazor je,ze chlapi proste uuuplne ale uuplne inaak rozmyslaju ako my..a myslim si ,ze zeny su o 100% citivo vyvinutejsie a vyzretejsie ako muzi..im to v tej hlavicke proste niekedy vypina..a to nehovorim o vsetkych..ale aj baby su take.niekedy....
Fajn berem vsetky vase nazory. Mozno som decko tak ako hovori hextall... Ale precital si niekto moj blog? keby ze ano tak by ste vedeli o com hovorim... a aoze viem, ze vsetci chalani nie su taky. Napriklad moj chalan vobec nie je taky. Ale poznam 45% chlanov ktory ti povedia vsetko, ale ked to uz maju spravit tak ani nahodou...
hmm..nemala by som ist proti dievcatam, ale faktom zostava, ze velka cast dievcat v mojom okoli su mrchy a dokonca si to same priznavaju. neda sa takto hodnotit, podla rodov, ze v ktorom je viac hnusakov
Hm ste ma tu vseci kusa nepochopili... Ja som o babach nic nevravela, lebo viem ake vedia byt ojeby... mam celu triedu plnu bab... Ja som len cela vas nazor na chalanov, ktory si myslia, ze laska je len o slovach... A navravim, ze vsetci su taky... Lebo poznam aj chalanov, ktory taky niesu...
A ja si myslim,ze zcasti aj mas pravdu hoci niesu taky vsetci netreba ich hadzat do jedneho vreca.Ale chapem ,co si tym chcela napisat.Ale podla mna by ta to trapit nemalo ked pises ,ze tvoj chalan taky nieje
Vidíš Alime, ukáž mi v mojom príspevku vetu, kde som napísal, že si decko A druhá vec, ja zase poznám 45% žien, ktoré povedia všetko a tiež nezakladám diskusie, že väčšina žien ostáva LEN PRI SLOVÁCH. Keď už sme pri tom, jedna vec je, že 45% nie je väčšina (ani zďaleka) a druhá vec je, že je to všetko individuálne a nezáleží to na tom, či je niekto chlap alebo žena. Takže zovšeobecňovanie tu je absolútne nevhodné.
a ako by si si tie skutky predstavovala??? a nie kazdy chalan je taky jednoducho niektory chalani su hanblivy ale zase by bolo daco ine keby ti tvrdil ze ta miluje a vzapeti na to by ti jednu jebol od zlosti
No ze by som sa tym nemala trapit, ked moj chalan taky neni??? Ale ja sa musim, lebo chalan ktoreho mam rada, mi toto urobil... v mojom blogu viac, ked dakto by cel vysvetlenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov