Tak ak vás to zaujíma tak čierne nadkolienky, čierno-modrú sukňu , modré tielko a čierny svetrík ale ešte si nie som istá ..napíšem piatok , čo si teda obliekam
Dal by som si oblek, ale bude zombie apokalypsa predsa, takže oblečem sa ako Rambo a drtím zombie hlavy. Aleže EPICKY, veď sa musím dostať do centra mesta a vyzdvihnúť kámoša, s ktorým som sa dohodol, že si zavoláme a idem poňho. Potom budeme drtiť ďalej zombie a nájdeme si nejaké pohodlné miestečko na streche, kam sa zombie nedostanú a uložím tam muníciu, potraviny, lieky, proste všetko potrebné. Určite sa pýtate, prečo práve s kámošom? Je možné, že natrafíme na dalšiu skupinku ludí, ktorí prežili, ale je to riskantné, lebo nepoznáme sa a všetko by sa dosralo pri mega hádke. Len neviem, ako teda s rodinou, lebo nedokážem si to predstaviť, nezvládli by to, lebo je to ťažko predstavitelné, aký hnusný je život, keď sú všade zombie.
Tak ale ochraňovať budem a musíme to vyhrať! Yo 8) I'ts time to fight, bro...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale inak si obleciem... zvacsa nieco za co by som sa v skole nemusel hanbit...
určite to najobľúbenejšie sveter, legíny a bagandže .. strapaté vlasy k tomu a ideš
a hlavne vela svastik a bleskov
a adidasky
21. 12. 2012 - Slávnostný program konca sveta:
05:00 - Vstávanie obyvateľstva
06:00 - Príchod Majov, ich ubytovanie
07:00 - Príchod mimozemšťanov
08:00 - Príchod predstaviteľov G8, ich ubytovanie
09:00 - Príchod Svätých a ostatných nadprirodzených bytostí
10:00 - Hymna Koniec sveta 2 - Stairway to Heaven, Highway to Hell
11:00 - Privítacia reč (Silvia Šuvadová featuring Cobra - plejádčan)
12:00 - Vyhodnotenie konca sveta
14:00 - Minúta ticha
16:00 - Olovrant
17:00 - Otvorenie slávnostného plesu
17:10 - Dan Nekonečný
17:30 - Tombola
18:00 - Odchod Majov
19:00 - Ohňostroj
21:00 - Odchod Anjelov a Archanjelov
22:00 - Ukončenie slávnosti
23:00 - Koniec sveta
23:30 - Slávnostný príhovor politikov o súčasnej kríze
nenávidím tie hnusné nohavice :/
Tak ale ochraňovať budem a musíme to vyhrať! Yo 8) I'ts time to fight, bro...