viem, ze kamarat mal oblek...a bol jediny s oblekom, tak na druhe prijimacky siel uz normalne.....takze ja nwm. Asi skor len nejaky skusny vrsok a sukna/nohavice.
rifle, kosela... cize aby to vyzeralo adekvatne k mlademu veku, ale aby bolo vidno, ze mi na tom aspon trochu zalezi, a ze som sa obliekol o chlp lepsie ako vo vsedny den
Jebe vám? ja som mala legíny s obrázkom, farebné pásikavé tričko, ružovo žlté topánky, na hlave kriklavo žlté okuliare a čiernu kabelku s farebnými bodkami
že formálne, to mi ani nenapadlo, a vobec sa mi nezdalo, že by tam tak niekto bol
a na druhých priíjmačkách som bola tiež uplne normálne oblečená..
ja som bola rifle + nejaké normálne čierne tričko s podtlačou. Napísali, že máme prísť pohodlne, a cestovala som 10 hodín tam a 10 nas5, tuďíž niečo top slušné mi ani nenapadlo....
Ak si dievča, tak máš veľa možností, podľa mňa sa nepatrí prísť oblečená úplne športovo, napríklad rifle, tenisky a krikľavé tričko s nápismi.
Ale ak si dáš slušnejšie topánky a blúzku, tak kľudne napríklad aj nejaké slušnejšie rifle. Alebo aj sukňu, šaty, nejaké látkové nohavice, hlavne niečo čo máš rada a v čom sa budeš cítiť dobre.
@etelnair pre mňa hej akože sorry ale toto ma dostalo táto diskusia, ja som bola na dvoch zatial a NIKDY by mi nenapadlo že slušne sa obliecť alebo čo, ani tých milión ľudí čo bolo tam!! A tuto zrazu všetci prepnutí že blúzky a tak
co som bola na tspckach tak to bolo uplne bezne oblecenie. a ti kontrolori ci co je to, proste ceski studenti co na to dohliadali, boli dobre ze nie v teplakoch
vzhladom na to,ze mi 2 dni pred prijimackami dali dole sadru z nohy a nevedela som este poriadne stupat na druhu (naskakovanie a zoskakovanie z vlaku za danych okolnosti uz nikdy skusat nebudem tak isto, ako rychlu chodzu cez pol Kosic ), som bola nutena mat bluzku a rifle...a roztahane stare tenisky, pretoze noha bola este taka opuchnuta,ze sa mi do inych topanok nevosla
ja som mala aj pohovor, takže ak si dobre pamätám tak nejaké slušnejšie nohavice, blúzku a sako s trištvrťovými rukávmi.. ale inak na všetky prijímačky čo som šla, som šla slušnejšie oblečená, nie zas šaty zo stuhy, ale slušnejšie.. neviem, nejako sa mi to tam hodí, že idem na VŠ, tak hádam sa trošku krajšie oblečiem ako normálne..
ja som sa snazila aspon trosku slusne, ze som si dala cierne nohavice a bluzku a neprisla som v teniskach ale.... viaceri bili doobliekani vseliako a na formalnost si teeda rozhodne nepotrpeli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Nic prehnane, ale zas v rifliach nepojdem...
teda asi ako @1
ale zas.........rifle?
ak máte aj osobné pohovory, kostým/oblek musia byť........ako na mature
že formálne, to mi ani nenapadlo, a vobec sa mi nezdalo, že by tam tak niekto bol
a na druhých priíjmačkách som bola tiež uplne normálne oblečená..
až v stredu.... bleah
Ale ak si dáš slušnejšie topánky a blúzku, tak kľudne napríklad aj nejaké slušnejšie rifle. Alebo aj sukňu, šaty, nejaké látkové nohavice, hlavne niečo čo máš rada a v čom sa budeš cítiť dobre.
dakujem za vaše názory