V prvom ročníku už neviem, ale nechceli ma pustiť cez vrátnicu bez ukázania dokladov tuším
V druhom som bola oblečená dosť minimalisticky a najbližšie si beriem šaty, ktoré som si impulzívne kúpila (na stretávku s chlapom, oh, the shame) a neviem, čo s nimi.
veď vy z toho robíte vedu ja sa obliekam, tak ako vždy. Dokonca ani na konci roka ma nedonútia obliecť si niečo "nezvyčajné" keď je to nepohodlné tak ani pánboh ma nedonúti si to obliecť
pokial si dobre pamatam.. tak to som mal este vysoke ciro,, a bol som obleceny tak ako som chodil vzdy..a triedna mi hovorila nieco v tom zmysle,, ze aspon v prvy den som sa mohol obliect slusne,, a ked nie,,tak aspon som nemal dojst tak otrhany
uz si ako moja mama ta ma chcela donutit ist na zapis v kostymceku ... -.- ... nemas jedno co si oblecies??? proste si daj co ti je pohodlne a mas pokoj ...
rozmýšlam že si dám šaty... akurat že mam take neštastie že vždy ked si dam šaty tak ich mam len ja a ked si dam ryfle tak iné maju skor šaty... takže tento krát dám iba rifle a este kupim neake pekne tričko a tenisky ... neviem mám si dat šaty? nebude to blbé? prvý den na strednej?
ja som si v prvy den prveho rocnika na strednej dala neutralne modre rifle a zelene tricko a casom som sa od spoluziakov dozvedela, ze ma tipovali na metlacku
pre kristové rany to nemyslíte vážne ,že čo si obliecť na strednú ja som si dala normálne modré /elegantnejšie /rifle ,nie nejaké dotrhané ,a tričko s krátkym rukávom také biele pekné ...a tenisky ... ale potom na konci roka som to napravila šatami
GEEZ je uplne jedno čo si oblečieš lebo v tých stresoch bude každému jedno kto má čo na sebe..nikto si to nepamätá..ja som išla normálne rifle tričko...
najprv som chcel že slimrifle, košelu, vestu a kravatku uzku ale že neee...nemám k tomu tenisky dobré D tak si dávam obyčajné rifle, biele tričko s modrým vzorom, sivo-modré nike-y tenisky, hodinky na imidž a asi si šlahnem aj slnečné okuliare modre ...proste jak normalne do školy DD a vlasy si rano umyjem a nafukam na stranu..jak každý deň D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
V druhom som bola oblečená dosť minimalisticky a najbližšie si beriem šaty, ktoré som si impulzívne kúpila (na stretávku s chlapom, oh, the shame) a neviem, čo s nimi.
a potom dalsie rocniky mam v pici totalne hocico co rano v tom zufalstve najdem
» www.birdz.sk/webka/pavlinkaa...
tieto?
A k téme.. Asi šaty ktoré som mala na konci roka v osmičke.. Alebo ak bude sychravo tak legíny a nejaké dlhšie tričko. Uvidíme.