keď som naučená tak : no čo už, v pohode idem, hoc sa mi nechce
keď niesom veľmi naučená : hm, tak teraz som v riti, ( ale väčšinou to nejako zaimprovizujem , porozprávam tam učke také "omáčky" okolo toho učiva a niekedy sa to podarí aj na 1
Keď niečo neviem,a to nielen pri odpovedi ale keď ma napríklad vyvolá k tabuli niečo vyrátať tak boha,a rovno že nejdem že ju ich nechcem naštvať a keď viem,just ma nevyvolá len sa musím príhlasiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a) toho či som naučená
b) učiteľa,čo ma vyvolá, u niektorých sa dá improvizovať aj na 2,u iných nie
mna ked vyvolali v skole, tak vacsinou to bolo do 3ojky, ale z predmetov ako biola to vacsinou bolo za 5
keď niesom veľmi naučená : hm, tak teraz som v riti, ( ale väčšinou to nejako zaimprovizujem , porozprávam tam učke také "omáčky" okolo toho učiva a niekedy sa to podarí aj na 1
*spokojný úsmev*- keď som naučená
Keď účtovníctvo tak "suka"
Treba dodať, že z odpovedí som doteraz nemala horšiu známku ako 1 a nikdy som sa neprihlásila odpovedať dobrovoľne.
Asi take nieco
Keď nie som naučená: Poviem že som sa neučila?
Keď som: Proste sa smejem až všetko na chvíľu zabudnem
A keď neviem, tak to nejako obkecám.
ak neviem : ta vtedy
Ak neviem, tak si poviem "do piče" a cestou k stolu ešte čítam látku zo zošita. =D
sa mam!
@n0win0u
..nikdy nic neviem, takze tak.. ale mna vacsinou nevyvolavaju, lebo ma maju radi a vedia, ze nic neviem .. ale to len niektori
a z bio sa este pokusim spytat spolusediaceho, ze co sme to brali