Čo si pomyslíte o človeku, ktorý aj vo svojich 47 rokoch žije u matky?
A tým samozrejme nemyslím takého, kto nemá peniaze a nemohol by si dovoliť svoje vlastné ubytovanie. Dotyčný zarába mierne nadštandartne a jeho vlastná mama mu "dohadzuje" potencionálne partnerky... Myslím, že je ťažké nájsť takúto ešte ďaľšiu dvojicu...
dohadzovanie robi snad kazda matka po urcitom veku... netyka sa to iba chlapov... a spravidla to zacina ked sa zacne pravidelne pytat, ze kedy bude svadba, vnucata a podobne... no a ked ste single, rozvedeni etc. tak sa sama zacne vo veci mozno az prilis angazovat...
Inak o takom chlapovi si nemozem mysliet nic lebo nepoznam ten dovod preco byva s mamou (alebo mama u neho?). Možno je mamanek, mozno sa o nu stara lebo je chora, mozno nie je debil, aby vyhadzoval peniaze za 2 byty, ked su iba dvaja... mozno mozno mozno... milion moznosti a ja mam sudit cloveka na zaklade jednej informacie, ktora o nicom nevypoveda
tak môže bývať s matkou z rôznych dôvodov. ak nie z finančných tak napríklad preto že ani jeden z nich nechce byť sám, mamička navarí a uprace, syn zase donesie nákup čiže si pomáhajú... alebo je syn proste mamin maznáčik a nevie sa od nej odpútať. čiže žiadne závery by som nerobila, kým by som toho človeka nespoznala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Inak o takom chlapovi si nemozem mysliet nic lebo nepoznam ten dovod preco byva s mamou (alebo mama u neho?). Možno je mamanek, mozno sa o nu stara lebo je chora, mozno nie je debil, aby vyhadzoval peniaze za 2 byty, ked su iba dvaja... mozno mozno mozno... milion moznosti a ja mam sudit cloveka na zaklade jednej informacie, ktora o nicom nevypoveda
@7
a ak ti to vyhovuje....
» svokra.markiza.sk