a tiez by som chcela nieco dobre vymysliet co by mnohim pomohlo, napriklad liek na nevyliecitelnu chorobu. Alebo zvysit uroven nejakeho zaostaleho statu
Zmysel života sa dá zaradiť medzi témy ako láska alebo osud,,nedá sa jednoznačne povedať čo je zmyslom života,,každý človek je iný má iné hodnoty,priority a aj tie sa nám vekom menia,napr.pre malé dieťa je zmyslom živa hrať sa, pre puberťáka sú to priatelia a zábava,pre zaľúbenca je to jeho láska a pre rodičov - deti..niekto ide ešte hlbšie a zmyslom jeho života je láska k bohu alebo konať dobro atď..a určite sa nájdu aj ľudia pre ktorých je najdôležitejšie niečo zlé ako napr.,pomsta....zmyslom môjho života je už pár rokov môj priateľ bez ktorého by som sa určite stratila, rodina, moje psíky, a príroda okolo nás ktorú by mal každý chrániť lebo bez nej by sme neexistovali --- všetky tieto veci sú pominuteľné preto si ich vážim najviac na svete a určite sú zmyslom toho môjho života,ktorý je tiež pominuteľný...
tvoj zmysel je v tom aby si napravila to co si v minulom zivote robila zle....samozrejme ak veris v boha tak tato fylozofia je omnoho spravnejsia ako to co vravi boh-neexistujuca bytost...takze rob tak aby si sa nemusela opat narodit ako prasa alebo pes!ak teda chces byt lepsia...
Vyhrat sportku, ostat tam kde byvam akurat si zaobstarat vlastny RD, zalozit uspesnu firmu spolu s kamosmi, najst si super zensku a tak zit stastne do konca zivota, az kym vsetci ...ale toe daleko
Zmysel zivota je osobne poznanie sameho seba a teda sucasne s tym aj celeho okolia a podstaty vesmiru... myslim, ze kazdy ma iny zmysel zivota takze ked vam niekto na tuto otazku da nejaku odpoved je nanajvys nespravne povedam mu na to ze je to blbost.. aj keby bol pre niekoho zmyslom zivota citron ... pre mna osobne je zmyslom zivota poznanie, pozorovnie okolia, utvaranie si vlastnych nazorov a neprijimat bezmyslienkovite to co si mysli vecsina.. ano niektore moje nazory suhlasia s vecsinou ale vzdy som sa nad tym zamyslel ci to tak berem aj ja .... taktiez k naplneniu mojho zmyslu zivota patri aj stretavat ludi s ktorymi si rozumiem a tiez hladanie a najdenie niekoho komu moj pohlad na zmysel zivota nevadi a podpori ma v nom.. a naopak ... slovami sa tazko daco tak komplexne da vyjadrit.. je to podla mna o zazitkoch a schopnosti vnimat kazdeho jednotlivca.. neda sa to skatulkovat i ked to niektori ludia robia a snazia sa vnutit svoj zmysel zivota druhym, co je velmi casto vidiet u niektorych rodicov, ktori sa snazia svojim detom vtlct svoj zmysel zivota s tym, ze ked je to dobre pre nich je to aj pre druhych. rovnako je to aj s vnucovanim nazorov niektorych skupin... nevravim ze tieto nazory treba automaticky ignorovat, pretoze mozu zohrat dolezitu ulohu v nachadzani vlastneho zmyslu zivota, ale kazdopadne treba si vsetko posudit vlastnym rozumom a vlastnym sposobom chapania.. to je pre mna zmysel zivota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov