Čo si predstavujete pod slovom ´´nič´´ nechcem nekupuj a podobne
Neviem či ste také všetky, ale určite je blbé povedať čo by ste si želali a podobne k vášmu sviatku, alebo len tak keď na niečo ukážem v obchode. Niekedy ako aj teraz mám problém čo kúpiť priatelke na narodky a iné sviatky, alebo len tak z lásky. V záujme
Keď baba povie chalanovi že nič nechce, aj tak niečo očakáva. Predstavte si že by to nejaký chudák chalan zobral doslovne a babe by fakt nič nekúpil...to by mal asi problém
Je to tvoja frajerka, nie? Musíš vedieť, čo by sa jej páčilo...
Ale čo ja viem... mňa by potešilo niečo osobné, ale nie kúpené... Nemám rada, ak na mňa niekto míňa peniaze Niečo vyrob.. nájdi pekný kamienok (najlepšie srdiečkový) niečo tam napíš (lakom na nechty)...alebo čo ja viem
také darčeky dávam ja... a páčilo by sa mi, keby som také dačo dostala.. :/ lenže ja furt dostanem len predražené hovadiny (napríklad som dostala krásnu masku z Benátok, ktorá už rok trčí na mojej poličke a padá na ňu prach...)
To nič je jasne, že to je ´´nič´´ podľa mňa kúpená vec je fakt nič lebo ako pisala kuvincik dostanie niečo a sadá nato prach preto nechcem kupovať nejaku blbosť radšej niečo čo využije každy deň alebo aspoň občas vyrobiť niečo uff dá sa ale urobiť niečo na 50% a nemať nato talent tak sa radšej oto nepokúšam. Retiazky prstene blbosti hm nie nuž rozmyľal som nad kabelkou a tú viem, že chce a niečo do nej keď ju otvori dať to by bolo zatial ok samozrejme niečo zábavné donej dať aby ten darček bol taký, že sa usmeje a zároveň poteší
toto je cely problem ... spekulacie. ... co tym myslela druha strana, ako to myslela ... neskor je to o tom ze sa zle vyjadrila, ci mala sa vyjadrit inak ...
ber to doslovne, nech si zvyka ... kazdy na vonok tvrdi ze vie co chce, ma sa primerane ozvat ... inak z toho budete cim dalej t viac vadnejsi a vadnejsi.
@azurko17 podla mna vecina dievcat nevie presne co chce,mas ich prekvapit...pozri: moji kamarati ked maju narodeniny tak im tak najviac zablahozelam, viem ake je tazke vyberat niekomu darcek,takze aj mne by stacilo iba obycajne vsetko najlepsie..............kup jej nejaky kvet ...a mozno nejake saty..alebo naramok..netusim do takychto veci sa nevyznam
/mimochodom to ze kamaratom nekupujem darceky nie je preto ze ja nechcem darceky,ale v poslednom case sme sa s vecsinou nejak odcudzili,vidime sa asi raz za mesiac,aj to len tak ze ideme okolo seba a pozdravime sa/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale fakt, tu ti nepomôžeme iba ak by si nám predstavil tvoju priateľku
Veď keď spolu chodíte tak vííš, čo má rada
napríklad mňa poteší a zaujme hocčo infantilné a farebné. také farebné princezničkovské pastelky som dneska videla, júúúúj
Ale čo ja viem... mňa by potešilo niečo osobné, ale nie kúpené... Nemám rada, ak na mňa niekto míňa peniaze Niečo vyrob.. nájdi pekný kamienok (najlepšie srdiečkový) niečo tam napíš (lakom na nechty)...alebo čo ja viem
také darčeky dávam ja... a páčilo by sa mi, keby som také dačo dostala.. :/ lenže ja furt dostanem len predražené hovadiny (napríklad som dostala krásnu masku z Benátok, ktorá už rok trčí na mojej poličke a padá na ňu prach...)
tak jej kup novy album od Aegeaon-u
ale ked tak poviem ze nejaku cokoladu, to mi chutia vsetky
a keď nie, tak mama nejaký bude mať, či?
alebo nech šľohne frajerke
ale tvojej priatelke asi nejde o defináciu ničoho a nemá hlboké úvahy a filozofie o tom, čo to nič naozaj je resp. nie je. Proste jej niečo upeč.
ber to doslovne, nech si zvyka ... kazdy na vonok tvrdi ze vie co chce, ma sa primerane ozvat ... inak z toho budete cim dalej t viac vadnejsi a vadnejsi.
s pozdravom zdravy rozum
Presne toto je problem ... spekulovanie. ... ako to myslela a co tym myslela ... a mozno sa zle vyjadrila, ci chcela sa vyjadrit inak ...
ber to tak, ako to je ... a doslava. ... nech si zvyka. Kazdy sa na vonok tvari, ze vie co chce ... tak sa musi aj primerane ozvat.
Inak z toho budete cim dalej t viac, a viac "vadnejsi".
S pozdravom, zdravy rozum.
to by si míňal peniaze a to ani ty nemáš rada
moja mama napríklad nemá
kradnúť sa nemá
/mimochodom to ze kamaratom nekupujem darceky nie je preto ze ja nechcem darceky,ale v poslednom case sme sa s vecsinou nejak odcudzili,vidime sa asi raz za mesiac,aj to len tak ze ideme okolo seba a pozdravime sa/