Čo si skutočne myslíte o futbalovom klube Kaizer Chiefs FC z JAR ?
Je jeho majitelom Kaiserchief1 podomácky nazývaný aj Kaizeršéfko ? Kde nadobudol taký finančný obnos aby si to mohol dovoliť ? Je tu všetko po kostolnom poriadku ? Alebo máme na Birdzi podvodníka či mafiána ?
Ale ďakujem za fórum Torpi, potešilo ma takto na ráno keď musím tvrdnúť v práci. A ja neviem čo si myslieť, ešte som sa stále nespamätal zo všetkých tých víťazstiev, ktoré sme zaznamenali. Keď chceš príď robiť tajomníka pre môj klub.
Myslím si o nich, že tento rok juhoafrickú premier league nevyhrajú, ale nabudúcu sezonu je titul ich!
A čo sa Kaiserovho majetku týka, vraj odpísal na africký mail, ktorý mu jedného dňa prišiel.
@kaiserchief1 je to veru smutne ludia uz nevedia co je dobre neni zac a pridem a vsetko vzdy vsetkym zatajim ! no a myslim si ze to bude tak ako pise @Riddler
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ale ďakujem za fórum Torpi, potešilo ma takto na ráno keď musím tvrdnúť v práci. A ja neviem čo si myslieť, ešte som sa stále nespamätal zo všetkých tých víťazstiev, ktoré sme zaznamenali. Keď chceš príď robiť tajomníka pre môj klub.
A čo sa Kaiserovho majetku týka, vraj odpísal na africký mail, ktorý mu jedného dňa prišiel.