Čaute, zaujímalo by ma, čo si ľudia najčastejšie všimnú na koncerte na spevákovi a čím ich najviac pobaví. Či sú to nejaké uletené gestá, vtipné kecy....
tak napr spevak z Cannibal corpse jednoznacne krk potom ci vie frazovat,alebo nespieva falosne ak ide o cisty spev,celkova spolupraca s publikom atmosfera a tak
spevák je duša skupiny, musí to byť z neho cítiť že vie čo robí a prečo to robí.. musí vedieť tvoriť atmosféru a zaujať, spolupracovať s publikom ... a v neposlednom rade by mal vedieť aj spievať
@veryhappyhippo klopkaju si nohou do rytmu ale asi by mohli robit aj nieco lepsie, napriklad chrlit ohen alebo tak ... asi je tazko nachystat si nejaku show, moze to vypadat prilis strojene, neprirodzene, ked tam zacne salta robit, stojky alebo co... a co keby len stal na mieste?
@pravnik a ktorý že to spevák má vtipné kecy? okrem Ivana Mládka predovšetkým hlas, rytmus, frazovanie... ale pre mna je dolezitejsia hudba nez spevák/čka
@salora hej, lenže koncert je práve aj o tom všetkom naokolo, zaujimaju ma preto nejake triky ako ludi nabudiť, rozosmiať a tak..... No väčšina spevákov nemá vtipné kecy, lebo často nemajú ani čo povedať a možno ani nie su vtipni.
@pravnik to sa nedá nejako všeobecne... keď idem na koncert Stinga, neočakávam velkolepu show, opicky na podiu a hole tanecnice ocakavam len kvalitnu hudbu a jeho super voice, ked idem na Jarreho, ocakavam velkolepe predstavenie, lasery, multimedialnu show, kvalitnu hudbu a mrte ethna
Hlavne si vsimam si to, ci to vyznieva prirodzene alebo strojene, akym dojmom to na mna posobi. Ci nespieva falosne, ako vie pracovat s publikom, aku sou vie spravit. Podla mna velmi zalezi ci to je extrovert a vie sa predat.... proste mu to ide same. Velmi mam rada vystupenia Beyonce, ona je pani spevacka, vidno, ze to ma v krvi a aj Robbieho Williamsa, lebo on je zase neskutocny soumen zase Rihanna, Britney Spears nazivo, to je cista nuda. Teraz si pomyslite o mne co to za grcky pocuvam
milujem akým spôsobom yann prežíva tú hudbu.
úplne žije v aktuálnej piesni.
je mi jedno ako komunikuje s publikom.
ide o to, že do toho vkladá celé ♥ a to je úplne top.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
vacsinou si na nich vsimam ci vedia spievat a co robia pocas instrumentalnych pasazi
preto sa učím na bicie 3
ja zvládam el. gitaru,bicie a ešte aj klavír a flautu všetko sa dá keď chceš
@basso tak to mas uznanie ze 1 a poriadne ja hram na klavir 10 rokov a basu ufff 4? ale citim ze kebyze sa venujem len jednemu som omnoho dalej
úplne žije v aktuálnej piesni.
je mi jedno ako komunikuje s publikom.
ide o to, že do toho vkladá celé ♥ a to je úplne top.