podla toho, ako je oblecena, ak vkusne a nevyzyvavo, tak urcite tvar a oci, ale ak na sebe viec nema ako ma, tak prirodzene to taha oci k inym partiam, ale aj vtedy sa to snazim ovladnut
thak si myslim ze je rozdiel ked pozera chlaec na holku s ktorou si vie predstavit vztah...alebo ked ju chce len na jedno... a inac tvar(kukuč), postava atd ...
viem ze je to divne ale ja si ako prvu vec predstavym.. ako by vzdichala.. a v tej predstave uvidite krasu v kazdej babe aj ked neni topmodelka.. ale inak tvar, postava, oblecko, zadok prsa..
tak...ale co si mame na chlapoch vsimat?...oci,ci je ten ochranarensky typ (nie nabusenec pripominam),zadocek.. a postupne aj nieco ine -samozrejme len u svojho-dlhodoby vztah
tak som baba..na baby kycham ..a co sa chalanov tyka..tak zadocek.juuuj....no ale to len ked je mi chalan otoceny chrbtom..a ked ho vidim normalne z predu.tak ocka
mnoo .. na chalanoch .. podla toho z ktorej strany ale tak z predu ocka , pery a postawu .. nemusi byt namakany ale nech mi ho weetor neodfukne .. a samozrejme zadok .. chalani ich maju super .. neektori ..
zaujimave muzske nazory Dno cize u muza mi padnu oci na oci a potom zadok..a to je jedno co ako musi prjst u man iskra z neho...s cim ma pocaruje t muzske plemeno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Určite tvár ktorý si detailne poprezerám a potom moje oči začnú blúdiť po ostatých častiach tela...
ale na chalanoch no ide podla situacie. ak niekoho pekneho wydim napr. w buse, w meste tak - twar, telo, zadocek
pokial ide o neakeho chalana, ktoreho mam aj moznost spoznat a mam o neho zaujem tak si wsimam najwiac
SPRAVANIE no a jasne aj jeho ako celok.
ale mne moc nezalezi na prsiach... prsia na inteligencii ci vtipnosti nepridavaju