Čo si vziať na intrák? Alebo čo si nezobrať vôbec?
takže.... o menej ako mesiac odchádzam na intrák, tak by som bola rada, keby ste mi poradili aké veci si mám so sebou vziať... a čo si nevziať vôbec... rozmýšlam, že si zoberem aj svoj notebook aspoň na kukanie filmov alebo počúvanie hudby...ale obávam sa
na intraak ffuha kam sa chystas? do Ba? no tak urcite nevyhnutne veci ako napr. hygienicke veci a proste taketo samozrejmosti..a ak ti mozem poradit neber si tam zbytocne vela veci... Aj tak si cez vikend doma, takze si mozes zobrat potom co ti chyba...
ber si notebook, čo si myslíš, že tam budeš robiť? okná a dvere zamykať, záclony zastierať a notebook prikrývať dečkou, tak to bežne ľudia riešia...keď dojdeš, vybav sa základnými liekmi a určite nezabudni na hrnček, tanier(e) a príbor.
nejaký v BA? notebook je fajn vec a nezaobišla by som sa bez neho, ale zas na druhej strane je otázne, koľko by ti na takých átriákoch vydržal, hlavne po tohtoročných sériových krádežiach.
veľa vecí na oblečenie asi nie - nejak extra miesta tam zas neni, hygienické potreby, jeden hrniec a vareška
@breathless nie do BA.... ten intrak je vlastne v tisovci... a v skole sa vraj maju nosit uniformy, takze ani vela oblecenia tam asi nebudem potrebovat,.
,ejha.ake slovo pouzil xlapec...sa nam hra na mudreho a pritom SOU to isti,ze?...to nje je debilita ale realita..a ked ty mas radsej xlapov tak sorry,dalej odomna ...takyx znudenyx cocksuckerov ako ty co si davajau mobil do profilu mam najradsej ..este ta boli zadok od vcerajsej noci v gay bare,
@usedb0y Vedel by som ti oponovať vo všetkých bodoch, vyčistil by som ti žalúdok faktami a ešte by som aj niečo pridal, ale neznížim sa na tvoju úroveň
Nad takými jedincami ako si ty sa treba len pousmiať
Keď ale máš tú odvahu a chceš porovnávať nás dvoch, nech sa páči, ale cez TS...
píš si : sprchovat sa budeš v žabkách! takže žáby, uterak a veci ani nespomínam
rychlovarnu kanvicu, ber ju, aj ked vam ju zakazu. im povedz, ze ti dovolia bud kanvicu, alebo budes trvat na tom, aby sa vychovavatelka zriekla ponornej spiraly v tvoj prospech.
oblecko, veci do skoly, to je jasne.
ale aj vrecka na kôš, mikrotenovy sacok, minimalne dva hrnceky, príbor, hrniec, aj ked neviem, ci si mienis varit teda, deku. fen, jar, hubku na riad, hm... uz diktujem vela co?
ale sak, skus si predstavit ako tam travis cele dni, a napadne ta este cosi.. dobre vybaveny intrak je zakladom super intrakoveho zivota. whoah
@jogurtovakultura dikes za super rady.. pochybujem ze tam budem varit, maximalne tak sackovu polievku.. ale tie zabky mozu byt naozaj uzitocne ked nechcem prist domov s nejakou infekciou.... takze diky
este ma napadli vreckovky mozno nejaky hajzelpapier zuvacky ak si na nich zavisla ako ja mozno karty aby si sa nenudila ja som si brala aj spomienku na domov uz ci si vezmes plysaka fotku alebo ja neviemco myslim ze to prve dni ocenis ozaj co je to za skolu ked tam musis mat uniformu?
@kaylee mnoo tak ono to je evanjelicke gymnazium v tisovci... je to bilingvalne, takze idem tam kvoli tomu... inak ma tie uniformy nejak neberu su take... obycajne
ano porygon..ked si nevies rady treba sa do rodiny starat..vsak K.O.K.O.T.E...ubohe a trapne....a pernik..necel si nahodou pisat ako teply cez ts?..tak co ti jebe nacisto...sa spamatajte ludia
@poppy1104 tak vela stastia ja som prave skoncila prvy rocnik bilingvalneho od januara som mala pocit ze este jedna anglicka hodina a skocim z okna aky to je jazyk?
aj ja idem akurát na intrák, a nad týmto ma akosi nenapadlo zamýšľať sa, ale ako sa poznám budem dobre nabalený, laptop sme kvoli tomu kupovali druhý, malý acer netbuk to poriešil môžem ho mať v kuse v taške a nemusím sa báť že mi ho niekto na izbe čmajzne
@poppy1104 mali jak naje****** nadavala som nato kazdy den kedze mame stupnicu aku mame a niektori profesori ma maju radi tak ako maju tak moje znamky mohli byt aj lepsie ale co uz zvladnut sa to da len ti zacne sibat /minimalne nasej skupinke co sa riadi heslom-pokial to neni maturita neucim sa a aj vtedy to zvazim to bolo dost kriticke/ ale tak ja som tiez flakac ze povinne citanie anglicky ani JEDNU knihu som neprecitala celu my sme ako dost projektova skola cize projekty kazdy druhy tyzden z toho ma skoro slahlo...celkovo nasa skola je podla mna dost ehm zla ale prezijes to urcite ak to neni maturita netraba sa nato ucit nezabudaj
@poppy1104 z kvarty ale zmaturujes neboj sa kazdy zmaturuje nas rozdelili podla pokrocilosti v anj do 4 skupin ja som bola v tej najlepsej tak mi to neprislo az take strasne ale lutujem tych co nevedeli skoro nic ti to maju dost zle najhorsie su hodiny gramatiky je to nuda nuda nuda my sme tomali este aj s lektorom cize ak sme nechapali tak sme to museli nejako pochopit sami vazne drzim palce predstava este jedneho prveho roka...pomoc
@kaylee ahaa.... .. my vraj budeme rozdeleni rovnomerne, cize ti co sa anglinu vobec neucili budu s nami pokrocilejsimi v skupine a budu sa musiet vsetko doucit... aspon tak to povedala riaditelka.. uff no lutujem ich
nemam skusenosti ze by sa kradlo hoci som to tiez pocul.. bez notebooku by som sa ja velmi nudil aa tiez mozes mat na intraku net takze to by si mala fajn ale neviem kam presne ides.. .. urcite dostatocne oblecenie.. pribor, tanier jeden hrniec jeden ak si chces varit, salku,.. vela stastia
@poppy1104 to je pekne debilny system. vy sa tam budete nudit a oni depkovat ze nevedia. ked si zoberiem ze skupina A prebrala este aj ucebnicu pre zaciatocnikov a my v Dcku sme sa hadali viacmenej plynule o paranormalnych javoch a politike...neviem si to predstavit ale aspon sa budes citit tak inteligentne ja som sa citila ako majster sveta ked som zistila ze som v Dcku
@25 Ale všeobecne by každý mal mať právo nosiť to, v čom sa cíti dobre. A navyše, aj sa mu potom lepšie darí, než keby mal byť v niečom, čo je mu nepríjemné.
@kaylee hhe hej aspon v tom budem mat vyhodu... ... lebo ked idem z osmicky, tak si neviem predstavit ako zvladnem nieco take ako matika aebo nedajboze v druhom rocniku fyziku a chemiu tie tri veci som neznasala aj na zakladke
@72 na skolach kde su uniformy sa nosia zvycajne preto, aby si boli vsetci rovni, aby sa nerobili socialne rozdiely... nie je to domyslene, lebo tie sa urobia aj tak podla toho, kto ma aku mp3ku, aky mobil a podobne
@poppy1104 kazdy presne okolo toho robi sceny /hlavne moji rodicia ich nove hobby ako ja zvladnem matiku anglicky/ ale ber to tak ze ked vies jazyk tak je jedno ci ti to hovoria slovensky alebo anglicky chapat to nebudes aj tak my mame chvalabohu chemiu a fyziku len 30% anglicky nechcela by som to mat ako matiku v druhom rocniku 50% od 3. 100%
tisovec je diera som napoly stade a byvam 16km od prva dedinka skola vyzera byt fajne ze egt az nato ze evanielicka inak bysom tam bola isla uniformy mate vpohodke sa mi pacia take vase mikiny bratranec tam chodil aj suseda :d teraz byvaju u bratranca na private baby :d a ten intrak mi pripada papardne rozpadnuty sak stara budova ale tam pochybujem ze sa kradne voo vascsich mnozstvach ten notas is ber na 100% bo tam nemas co robit
@poppy1104 uvidime zachvilu ze co to spravi tajne dufam ze anglicka cast bude az niekedy v juni u nas mame 4 bloky /stvrtroky/ a druhakom a tretiakom sa strieda prirodovedny a humanitny blok tak fyzika a chemia ma bude minimalne do novembra obchadzat
@wera55555 Ked nie si ochotna precitat si to, tak sa aspon zdrz komentarov o hadajucich sa curakoch, pretoze aj ja mozem len tak napisat ze si tupa krava a tvarit sa ako Einstein
Hlavne si zober dáku NÁDOBU NA JEDLO...pretože niekedy napr. nebudeš hladná tak si to dáš zabaliť do tej nádoby na jedlo a neskôr si to proste otvoríš a zješ, alebo keď budeš mať vychádzku tak ti tam vychovavatelka (alebo kamošky) dajú zabaliť napr. večeru a keď dojdeš tak si to od nich zobereš...ja idem na intrák už druhý rok a dosť sa mi to oplatilo zobrať
A KNIHU pokial rada čítaš inak tam skapeš nudou...alebo proste dačo ČO ŤA BAVÝ.
Hmm a laptop by som si nebrala pretože mňe zo zamknutej izby zmizlo 5€ a kamoške tiež zo zamknutej zmyzlo 12€...takže cenné veci radšej nehať doma.
No hej ďalej KANVICU k tomu vela WIFONIEK na týždeň si zober aspoň 4 pretože tam vážne budeš hladná, potom PUDINGY tie čo sa zalejú horúcou vodou (to aby si nemala stále len wifonky ale aj dačo sladké) (vanilkové su lepšie ako čokoládové) hmm a ja si tam berem PPOPCORN do mikrovlnky a keď večer pozerám v TV dáky film tak si to k tomu dám... hmm ďalej ako už boli spomenuté veci: TANIER, PRÍBOR (hlavne keď si dáš zabaliť to jedlo tak ti kuchárky nedajú príbor ten si musíš zaobstarať sama) potom dáke HUBKY a JAR...skús si nebrať vela KOSMETIKY len také základné veci pretože ti to tam bude skorej prekážať...keď ma ešte niečo napadne napíšem...a hlavne si to tam uži
O a ešte PLIŠÁKA aspoň jedného...proste keď budeš smutná alebo tak a nebudeš mať kam ísť proste sa pritúliš aspoň k plišákovy xD
@usedb0y myslim, ze si daco ako nikeboy uzivatel podobneho typu teda ak nie si ta ista osoba. Ked ty @pernik hovoris, ze chodi na SOU tak ty sa pozri ako pises jak keby si sa ani na to SOU nedostal.
@wera55555 nevie preco sa staras do niecoho do coho ta nic nie je. Aspon si to cele precitaj ked sa uz chces starat.
zober si veci co pouzivas doma...notebook urcite ano a nezbudni si zamok... lebo to sa potom tazko zamyka skrina bez zamku.... no drzim palce na intraaku urcite to bude super teda aspom ak to bude ako na tom nasom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
veľa vecí na oblečenie asi nie - nejak extra miesta tam zas neni, hygienické potreby, jeden hrniec a vareška
a veci do školy, of course
Nechápem akože prečo takto reaguješ, keďže mám pocit, že ja som na teba nijako krivo nereagoval.
Už to x mi niečo prezrádza, máš 17, ja 16, hovno vieš o tom kto by sa mal čo učiť
Nejaký kávovar by tiež nebol na škodu ale to sa potom dorieši keď sa spoznáš so spolubývajúcimi.
a v neposlednom rade nejaké jedlo aby ste tam nepodochli hladom
@porygon Stačí si prečítať jeho profil, popisy ku fotkám a komentáre. Hlavne, že na mňa tu každý nadáva, že som len pubertálna diskobuzna
Nad takými jedincami ako si ty sa treba len pousmiať
Keď ale máš tú odvahu a chceš porovnávať nás dvoch, nech sa páči, ale cez TS...
Alebo si sa posral?
rychlovarnu kanvicu, ber ju, aj ked vam ju zakazu. im povedz, ze ti dovolia bud kanvicu, alebo budes trvat na tom, aby sa vychovavatelka zriekla ponornej spiraly v tvoj prospech.
oblecko, veci do skoly, to je jasne.
ale aj vrecka na kôš, mikrotenovy sacok, minimalne dva hrnceky, príbor, hrniec, aj ked neviem, ci si mienis varit teda, deku. fen, jar, hubku na riad, hm... uz diktujem vela co?
ale sak, skus si predstavit ako tam travis cele dni, a napadne ta este cosi.. dobre vybaveny intrak je zakladom super intrakoveho zivota. whoah
Proste si sa strápnil a myslím, že to nieje prvý krát
Vysvetli mi prečo reaguješ ako idiot a prečo reaguješ na mňa tak ako reaguješ...
Pochybujem, že vieš čo to piko je Ustupuješ? Zbabelec?
Nenapísal si už pred hodnou chvíľou, že Tvoj drahocenný čas budeš tráviť inými rozkošami?
Už by si aj mohol, potešil by si tým nielen mňa, ale aj okolité obecenstvo.
len mu dajte ..to je fakt trapko ten @usedb0y
btw @usedb0y musiš písať namiesto ch - x ? ...ty musíš byť fakt mega xuj
hadky na internete su naozaj ako specialna olympiada, aj ked vyhras, stale si retard ale sranda to je mam svojho favorita
Berem si : Notebook, El.gitaru+kombo, Vodnu fajku, rychlovarnu konvicu, + ostatne zbytocnosti (oblecenie, hyg.potreby)
@usedb0y si prototyp futuristickeho curaka
@pernik takisto.....som si myslel, ze pochopis ze ta iba provokuje, jeb na neho
neviem ci by som chcela uniformy
ale inak, @jogurtovakultura tie žabky to som ani netušila. takže díky ti
a inak, zas je tu len téma kde sa tu väčšinou háda pár čurákov, a pravdaže je pri tom zas @pernik
Noťas, inak skapeš nudou!
A KNIHU pokial rada čítaš inak tam skapeš nudou...alebo proste dačo ČO ŤA BAVÝ.
Hmm a laptop by som si nebrala pretože mňe zo zamknutej izby zmizlo 5€ a kamoške tiež zo zamknutej zmyzlo 12€...takže cenné veci radšej nehať doma.
No hej ďalej KANVICU k tomu vela WIFONIEK na týždeň si zober aspoň 4 pretože tam vážne budeš hladná, potom PUDINGY tie čo sa zalejú horúcou vodou (to aby si nemala stále len wifonky ale aj dačo sladké) (vanilkové su lepšie ako čokoládové) hmm a ja si tam berem PPOPCORN do mikrovlnky a keď večer pozerám v TV dáky film tak si to k tomu dám... hmm ďalej ako už boli spomenuté veci: TANIER, PRÍBOR (hlavne keď si dáš zabaliť to jedlo tak ti kuchárky nedajú príbor ten si musíš zaobstarať sama) potom dáke HUBKY a JAR...skús si nebrať vela KOSMETIKY len také základné veci pretože ti to tam bude skorej prekážať...keď ma ešte niečo napadne napíšem...a hlavne si to tam uži
O a ešte PLIŠÁKA aspoň jedného...proste keď budeš smutná alebo tak a nebudeš mať kam ísť proste sa pritúliš aspoň k plišákovy xD
@wera55555 nevie preco sa staras do niecoho do coho ta nic nie je. Aspon si to cele precitaj ked sa uz chces starat.