poradte mi co mam robit so spoluziakmi ked oni mi stale nadavaju vymyslaju na mna vselijake prezyvky a urazaju ma a to vsetko len preto ze som z ukrajiny
nie si ina absolutne v nicom ... sikana,rasizmus tu vzdy boli a vzdy budu mas 2 moznosti:1bud sa sklbis do kuta a budes sa lutovat alebo 2 budes proti tomu bojovat a zvitazis oni ta nemozu mat radi lebo nevedia aka v skutocnosti si
JJ.. typek ma pravdu nahorsie co mozes spravit je vzdat to a nechat ich nech si robia srandu dalej...musis im nejak dat najavo ze ta netrapia a oni si najdu iny terc...nestoja ti za to aby si sa kvoli nim trapila...
pre mna "taki ako ty" su prave naopak zaujimavi, rad s nimi hodim rec a povypitujem sa na vselico, a na posmech ani nemyslim... ale tak ked mas 15 tak to je este normalne, puberta a tak...
pozri sa ani ja nejsom čistý slovák, tiež mám nejaké tie korene z "dalekého východu" - z ukrajiny , ale tak kašli na nich...nich to prejde...sú to ešte decká...
ser nato mne sa smiali celu zakladnu lebo som rysavi a mal som ich na salame ich to potom prejde a na strednej sa mi uz nikto zato nesmia tam sa to zmeni
Ťažko ti poradiť, najlepšie si ich nevšímať, aj keď to je niekedy skutočne ťažké. Ideálne by bolo, keby si mala aspoň jedného dobrého kamaráta, aby si nebola úplne sama. Ale neboj na každého raz príde, už som to tu niekde spomenul, ale zopakujem: "Pán Boh má palicu na každú opicu", im sa to vráti, viacnásobne
No tak ja sme este napisem ...asi za mesiac mi pride domov student z rakuska sice len an par dni no uvidime ako budeme vychadzat....ja nebudem mat problem no dufam ze okolie bude tolerantne...tak myslim si ze chalani maju pravdu nevsiamj si to a bojuj proti nim..jednoducho ak ta urazi vrat mu to...mozno ta to obcas bde mrzet ale stoji to za t
pola mna by si im mala neco povedať proste nenehat to len taq ..určite by si mala proti tomu bojovať ako už povedal Typek,ale určite to nevzdávaj....čo ja vjem im povedz že:ste trany.abo:už to je otrepané,alebo niečoooo hlavne sa kvoli nim netráp
A ja som madarka z vacsej casti No a, stava sa... Musis si vybudovat respekt Ale nie vazne Ich to prejde, najdi si nejaku kamosku a na slova ostatnich sa vykasli, hlavne ked ta ani nepoznaju poriadne a nemaju ta co posudzovat...
ano presne tak, vsetko sa zmeni, ako pojdes na strednu, novi ludia a tak, i ja som mala problemy s urazanim a miernym vysmechom, zabudla ja uz davno , v rici takych ludi musime mat, ech, ani tam, chudak nase rite DD
tie decká ta nepoznajú až tak dobre aby mohli urážať. Oni nemajú na to právo. Oni ti nie sú ani po členky a ti to vieš najlepšie. Oni sú chuďáci nie ty.
netráp sa, keď budú vyskakovať, prehoď s nimi pár slov v ruštine (väčšina detí nevie ani poriadne po svojom, tak asi budu dosť vyjukaní)
Tiež sme mali spolužiačku z Ukrajiny, furt keď sme išli na páku, tak sme volali aj ju, ona ako jediná z dievčat sa s nami rada porovnávala a vždy nás to chudé blonďaté dievčatko zvalcovalo. Tak si u nás získala rešpekt, a nikto neriešil, že je z Ukrajiny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale typujem ze 15 a chodis na zakladku, na strednej takych je*kov malokedy najdes
a inac skus brat vsetko z humorom, ked povedia ony nieco na teba tak aj ty povedz nieco na nich
Ja to poznam tiez zo skoly
raz som povedal jednemu typkovy zo srandy 'penis' miesto 'denis' a dostal som pastovku do ksichtu
dalej mi kamosi hovorie ze som ko. ale ja to zoberem zo srandy, poviem mu ze on je to a to a cela trieda sa smeje a sme kamosi
a za tretie. z kamosa si robime srandu ze je oranzovy buzik (oranzovy lebo ma pehy) a on proste vsetko ignoruje, mozno trochu zo strpnutym vyrazom
ako som uz hore napisal, zober si tu druhu moznost (alebo aj ta prva je zaujimava
Tiež sme mali spolužiačku z Ukrajiny, furt keď sme išli na páku, tak sme volali aj ju, ona ako jediná z dievčat sa s nami rada porovnávala a vždy nás to chudé blonďaté dievčatko zvalcovalo. Tak si u nás získala rešpekt, a nikto neriešil, že je z Ukrajiny.