no policajti by neurobili nic lebo by to musel ist najskor niekto nahlasit ako trestny cin. Ale ver tomu ze ak ma niekto pole a niekto mu zorie celu urodu nenecha to len tak
kamarátom sa jeden vyhrážal so zbraňou (9vinou...) do tváre že ich odstrelí ak ho naserú.....boli na polícií a oni to mali uplne v pc... čiže naši policajti sa vyserú na nejakú trávu..iba ak by si ju mohli skonfiškovať a huliť ju sami
@areyco mas pravdu ozajstne trestne ciny, na tie seru (osobne skusenosti). Ale ked sa jedna o drogy tie kurvy su schopne vsetkeho.
@vikazvolen Na policiu s tym ist nemozes, lebo by si mala vacsi problem ako ten kto to corkol. Na Slovensku je celkovo s corkami problem, najlepsia obrana je zistit kto a dat mu patricne vediet, ako sa citis (fyzicky).
V dnesnej dobe by zlodeja odsudili a pestovatel by bol vyznamenany, ako ukazkovy obcan SR a polnohospodar moderneho podnikatelskeho ducha, ktory sa snazi postavit polnohospodarstvo na Slovensku opat na nohy. Inak je pravdepodobne, ze by sa to k sudu nedostalo.
Bud by bol zlodej nezvestny, alebo by ho nasli ako obet.
Mojho kamarata nahanali cez polku mesta traja.... potom ho chytili zacali ho mlatit a este musel na policii zaplatit pokutu 500 sk (nie som si isty ci to bolo v sulade s kostolnym poriadkom o ziadnom takom zakone som v zivote nepocul) za to, ze pouzil legalne drzany slzny plyn v sebaobrane......
Mne sa jeden idiot vyhrazal bitkou 3 roky hadzal mi kamene do okna tri krat mi rozbil okno, pri kazdej prilezitosti ma sikanoval a policia sa na to vybodla.
Jeden byvaly kamarat (uz to nie je kamarat po tom co urobil) zbil 10 rocneho chlapca tak, ze ho skoro zabil ten chlapec bol mesiac v nemocnici a on z toho vysiel s podmienkou...... (inak bolo to aj v spravach ale menovat nebudem)
Fakt neviem co je debilnejsie... ci nasi policajti alebo cely pravny system ale asi to bude tak narovnako...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@vikazvolen Na policiu s tym ist nemozes, lebo by si mala vacsi problem ako ten kto to corkol. Na Slovensku je celkovo s corkami problem, najlepsia obrana je zistit kto a dat mu patricne vediet, ako sa citis (fyzicky).
Bud by bol zlodej nezvestny, alebo by ho nasli ako obet.
Jeden byvaly kamarat (uz to nie je kamarat po tom co urobil) zbil 10 rocneho chlapca tak, ze ho skoro zabil ten chlapec bol mesiac v nemocnici a on z toho vysiel s podmienkou...... (inak bolo to aj v spravach ale menovat nebudem)
Fakt neviem co je debilnejsie... ci nasi policajti alebo cely pravny system ale asi to bude tak narovnako...
@5 súhlasím