vstala som, neskoro a s opicou, nevedno prečo, keďže včera som síce prišla domov neskoro, ale triezva. namiesto učenia som čítala fanfikcie, potom som mame pomáhala s upratovaním a varením, šla autom na poštu, najedla sa aj s našou návštevou, sledovala ako sa moji rodičia opíjajú, šla autom do mesta, sledovala ako sa moji kamaráti opíjajú, rozviezla kamarátov domov a teraz čakám, kým sa rodičia doopíjajú, aby som mohla rozviezť aj ich kamarátov.
vstala som o 8, do 12 som bola u lekára, cesta domov mi trvala so všetkými (ne)potrebnými zastávkami asi hodinu, potom som bola robiť spoločníčku pri nákupe, čítala, birdzovala, robila xy neužitočných vecí, bola sa prejsť, resp. tá prechádzka bola zámienka na to, aby som si zapálila, a zistila som, že prechádzať sa sama neni až taká otrava, ako som si vždy myslela, potom som ešte vybavovala xy otravných telefonátov, lebo istí ľudia v mojom okolí nepochopia isté veci na prvýkrát (a vlastne ani na druhýkrát), a tak pomedzi to odpisujem na každé blbé fórum
od deviatej do jedenástej som sa venovala lineárnej algebre, potom asistovala pri varení obeda pre decko, poobede som sa snažila vypísať si múdre poznámky z matematickej analýzy, navečer návšteva... a o 21:40 som si sadla, všetko odložila, a v kľude si pozrela Scrubs
videla som 3 filmy, cez obed som spala, zjedla som strasne vela kolacov, spravila som 2 veci co uz nevratim a je mi luto ale spravila by som to zas a uz idem spac
Vstali sme s priatelom okolo 14:00, po vcerajsej Stefanskej, upratala som si byt,isli do restiky na obed.Rozlucili sme sa, a ja som isla do bytu k rodicom, pokecali sme a s mamkou sme este zasli na cafe.
vstala som o 11:11 a zjedla som medové rezy a banánové koláčiky, potom som si dala pirohy, išla som pozerať televízor do spálne s mamou, potom som si kreslila nejakú modelku z časopisu eva, potom som vzala mobil a bola na birdzi, večer som šla k bratovi a pozerali sme Brave, potom Puss in boots a teraz akurát som si od neho vzala film scot pilgrim proti zbytku sveta a idem to pozerať už sama, lebo on musí ísť spať, zajtra totiž sľúbil ísť na plaváreň s malým Marekom...toť vsio
no dnes som nerobila este zatial nič ,,, ale asi myslis vcerajsok : cize rano o 7 som prisla zo zúrky spala som do jeden najedla som sa potom som do 6 lezala potom sme sli s chalanmi na kafe do mesta a potom do barru na kofolku posediet a tak
vstal som nieco po 10tej.. odvzdusnil som radiator,dolial vodu do takej nadrzky.. potom som sa osprchoval lebo axe.. dal som si obed..mali sme halusky .. a potom som cely den smiroval web,urobil som veceru ,po 22hej som siel do sprchy a aktualne sa rozplivam ...
vstala som o deviatej, čítala knihu(učila sa ), išla na nákup, čítala knihu(učila sa), štrikovala, išla do mesta niečo vybaviť, potom pozrieť do elektra, doma som sa nestihla vyzuť a už som išla na hoďku na pivko, doma štrikovala, a teraz to idem všetko zakončiť čítaním (učením).
Vstal som priblizne pred pol 1, pretoze som prespal 3 budiky. 8) Najedol som sa, odpocival som, surfoval som po internete, kreslil som, brnkal som na gitare, nudil som sa, zvazoval som prechadzku po vonku, ale opat som brnkal na gitare. No a potom som sa zasa nudil a dalej ani neviem, nejako mi ten den ubehol. Dneska sa posnazim vstat skor.
nuž, o pol siedmej ráno som došla domov aj s kamarátkou, do pol druhej sme spali a odvtedy som len sa tak ponevierala a umierala... potom som sa sla na hodinu prejst a sedela somza compom... krasa no
Mal som taký birdz deň, vstal som okolo jednej, plánoval som ucenie, no cital som návrat do chatrče, potom som si asi sto krát zanadaval ze nic nejde v TV , potom som asi 3 CSS spravil a toto je výsledok pozrel som si film, išiel na kofoly, napísal dve mini "poviedky" poupravoval fotky a teraz som tu s cudesnym výrazom ako mi zbehol den aakurat som dojedol 3 chleby s maslom, jeden pomaranč a kakao vypil ako veľa veci som dostal z hlavy a som spokojný i ked som bol celý den za PC
vstal som asi o 10:30 najedol som sa , zapalil si atď. no az tak to rozpisovat nebudem potom sme isli z ocom do kaufladnu , lidlu , tesca a vinoteky potom sme prisli domov pozerali sme tv a teraz som tu
vstal som, nakrmil dinosaury v jurskom parku, poobrabal farmu na fb, nakrmil seba a cely den pozeram SW..pomedzi to som kukol fantaghiro, vrchni prchni a teraz uz asi hodinu hladam sposob, ako si kupit kompletnu seriu SW v povodnom zneni s cz titulkami
Vstala som nevyspata o osmej, bola som s mackou u veterinara (papa 32 eur), sla som do BA a bola som so @stenatko -m na horucej cokolade-pudingu, potom som sa hodinu a pol trepala domov, pozrela som si epizodu Dr. Who, pomohla som kamaratovi s napadom na fotopribeh, zbalila som sa na zajtrajsi vylet, pozrela si dalsie dve epizody Dr. a radosinskeho Jaaanosiiika. A teraz sa marne uz dve hodiny snazim spat a nejde a nejde a ide ma porazit.
Vstala na obed , isla do obchodu po nesku prisla nam navsteva, dohodla somsa na nete na vecer, a vecer kino s niekym novym , vecer kamoska u nas- jeden z akcnych dni vianoc
@firestorm potom mi mozno budes vediet poradit s mojim problemom presiel som snad vsetky obchody s dvd nosicmi, vsade je to vypredane a dalsie naskladnenie je v podstate ziadne (na itunes to dokonca vdaka lukaskovi ani nie je)
a teraz dnes ako dnes v piatok alebo včera vo štvrtok?
dnes v piatok som zatiaľ len ležala v posteli, počúvala hudbu a rozmýšľala a teraz tu komentujem fórum na Birdzi
no a včera vo štvrtok.. ráno som bola s kamoškou na gréckokatolíckej liturgii, potom sme sa dlho rozprávali (lebo sme sa už polroka nevideli), potom sme pozerali filmy, závislačili na nete, fotili sme sa a hrali sme sa s jej psom, ktorý až prehnane po všetkých skáče a kuše
Bol som s Laurikaaa na tréningu a ešte čo kokos , nič žral som pol dňa a bol som ešte u nej a pozeral sa ako si odšťukla tú ofinču to máš tak keď sa smeješ a striháš
@trdelniiiq Kúp si radšej blu-ray...síce zato vysolíš omnoho viac peňazí, to je pravda...ale máš tam EXCELENTNÝ obraz, originálne disky, myslím že tam je aj dabing...bonusový obsah...ako správny fanda SW to je pre teba povinnosť!
Ak ale nemáš blu-ray prehrávač, tak si kúp aspoň tie dvd-čka to kúpiš všade možne...nielen filmové predajne ale veľakrát to predávajú aj v predajniach so zmiešaným tovarom alebo nejakých kvázi "kníhkupectvách" ako je gorila a pod.
@firestorm to, ze blueray mam len v ps3 a tam je ta obsluha obsahu dvd a celkovo praca s prehravanim filmu uplne hrozna hlavne som chcel, aby to bolo v povodnom zneni a titulky v cestine, nech si to potom moze pozriet aj zvysok rodiny..a obraz tiez chcem bez upravy, nech sa to co najviac podoba originalu..nechcem ziadne 1080p, take stare filmy mam rad aj s tym "opotrebovanym vzhladom" alebo ako to nazvat skusim este pohladat na amazone..stalo sa mi, ze som v anglicku kupil napriklad kompletnu seriu band of brothers v pevnej kniznej vazbe a boli na dvd dokonca cz subt, tak sa mozno postasti aj tuna
vstala som, ucila som sa, jedla som, bola na LASERTAGU (!!!!!!!!!), prisla domov, pozrela s rodicmi nejaky prirodopisny program co ma fakt ze aj bavil, a potom uz len net + poznamovanie si uciva na skusky
Vstala som ráno,lebo ma zobudili,že ideme do mesta,spravila som mega skvelý nákup kozmetiky,keď som bola doma pila som len čaj,lebo ma bolel žalúdok po ťažkej noci a okolo 16tej prišiel môj priateľ,pozreli sme najprv spolu film a potom sme len ležali na posteli,počúvali pesničky a šteklili sme sa,rozprávali a tak a to už bolo asi 22.00 tak sme išli spať
včera vstal o 10. hodine, ospršil, obliekol zapálil sviečku a modlil som sa bolestný ruženec a ruženec Božieho milosrdenstva plus litánie, po hodine som sa najedol a išiel do lildla pokúpiť čo mi mami napísala...
potom som čítal knihu Posledný exorcista vo Vatikáne, ktorú mám rozčítanu, o pol 2. bol obed s maminou a potom som ju zaviezol k jednej kamoške zo školy, spolu drkotali 2a pol hodiny a na mne rástli huby, pôvodne sme mali isť na hodinku ...
večer konečne doma, kuknul som správy na markíze a hybaj na birdz, tu som mal 12 správ a zase sa ma pýtali na Boha ako sa mu ma veriť,keď sa robí také zlo na svete-(...
potom som znova čítal tu knihu, čaj, sprcha, mamine dobrú noc a podakovanie v modlitbe Pánovi Ježišovi za "pekný deň" ....
Vstal som, šiel som do roboty došiel som z roboty, netiekla voda tak som si dal pivo, uvaril obed, zjedli sme obed, šli nakupovať, vrátili sa, dal som si ešte pár pív a pár hier lolka a šiel som spať.
tak dnes hmmm, rano vstal 11:00. Potom sedel v kuchyni, siel k sestre na navstevu do vedlajsej izby a hral sa z jej psom, dala mi niejake pesnicky do mobilu a na usb, potom pozeral z mamou prirodopisni film, navecerial sa znovu pozeral film a som tu a chistam sa znovu pozerat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Citala knihu
Robila obed
Isla do obchodu
Isla von s drobcami a priatelom
Isla k priatelovi
Prisla domov
Včera som bola na tréningu a varila som sójovú polievku s mrkvou Grc a začala som upratovať môj mrdník ( vydržal mi tu poriadok 1 deň )
A teraz som konecne doma.
viac menej o ničom deň. jo a ešte som uvarila večeru.
Kokotsky som si odstrihla ofinu. Ako cvok to mám... ani zapnúť sa nedá. Plus,keď ju vyžehlím stojí ako kár O_________O
pozeral som, ako sa vyraba murcielago
pozeral som, ako sa vyraba rolls royce
pozeral som, ako sa vyraba maserati
pozeral som, ako sa vyraba sls
pozeral som, ako sa vyraba f1
pozeral som, ako sa vyraba mclaren mp4-12c
pozeral som, ako sa projektovali motory f1 v 80 rokoch
pozeral som, ako sa vyraba lego
pozeral som, ako sa vyraba coca cola
a idem si pozriet, ako sa vyraba
HUH
ok, uz mi to lezie na mozog, idem spac
dnes v piatok som zatiaľ len ležala v posteli, počúvala hudbu a rozmýšľala a teraz tu komentujem fórum na Birdzi
no a včera vo štvrtok.. ráno som bola s kamoškou na gréckokatolíckej liturgii, potom sme sa dlho rozprávali (lebo sme sa už polroka nevideli), potom sme pozerali filmy, závislačili na nete, fotili sme sa a hrali sme sa s jej psom, ktorý až prehnane po všetkých skáče a kuše
no a večer som strávila premýšľaním..
a ešte čo pomáhal som jej upratovať ten mrdník
Ak ale nemáš blu-ray prehrávač, tak si kúp aspoň tie dvd-čka to kúpiš všade možne...nielen filmové predajne ale veľakrát to predávajú aj v predajniach so zmiešaným tovarom alebo nejakých kvázi "kníhkupectvách" ako je gorila a pod.
Vstala som
Išla na raňajky
Balila sa
Stratila v hoteli usb-čko
Nakladala lyže do auta
Jedla halušky na dechtároch
Prišla domov
Šla ku kamarátovi
Pila varené víno a pozerala film
Pohádala sa s niekym na kom mi veľmi záleží
No proste zaujimavý deň
potom som čítal knihu Posledný exorcista vo Vatikáne, ktorú mám rozčítanu, o pol 2. bol obed s maminou a potom som ju zaviezol k jednej kamoške zo školy, spolu drkotali 2a pol hodiny a na mne rástli huby, pôvodne sme mali isť na hodinku ...
večer konečne doma, kuknul som správy na markíze a hybaj na birdz, tu som mal 12 správ a zase sa ma pýtali na Boha ako sa mu ma veriť,keď sa robí také zlo na svete-(...
potom som znova čítal tu knihu, čaj, sprcha, mamine dobrú noc a podakovanie v modlitbe Pánovi Ježišovi za "pekný deň" ....
to je všetko prasiatka moje ..........filip
šla s otcom nakúpiť a odprevadiť ho na stanicu
domov vynechal autobus
naobedovala sa
šla si písať príbeh
dala si od neho prestávku na birdzi
... už sa mi k nemu nechce vrátiť, len sa nechcem začať nudiť
Vstal som, šiel som do roboty došiel som z roboty, netiekla voda tak som si dal pivo, uvaril obed, zjedli sme obed, šli nakupovať, vrátili sa, dal som si ešte pár pív a pár hier lolka a šiel som spať.