Nuz tak ja som si nevystrelil z nikoho a zo mna nikto... i ked neprijemne zistenie ma cakalo ked som cekoval stav uctu cakal som tam tak 100SK a bolo tam len 17SK :/ (ale banka si zartiky nerobi... bohuzial v tomto pripade)
Vcera som bol so spoluziakom od druhej do deviatej vonku a mama netusila kde som bol... dosiel som az ked spala a rano ma budila ze kde som (dpc) bol. a ja ze som bols kamosom hulit hasis.
a ona na mna uplne tak vycivene kukala, na 100% mi na to skocila.. potom ked som jej povedal ze prvy april a nechaj ma dpc spat sak je pol piatej tak potom ju skoro porazilo
Chavez mas pravdu banka si zartiky nerobi skoda..... aspon ta kde pracujem ja, my sme dnes otvarali novu pobocku, ale zartiky teda neboli, no dostala som od paaana kuzelnika macka vyrobeneho z balonika
heh...ja na to vzdy zabudnem, ale kamoska chcela svojej mame na klavesnici od compu usporiadat pismenka podla abecedy a ako screensaver nastavila neslavne znamy "blue screen of death"
ja som povedala mame v praci, ze nam vletel do bytu holub a ze u nas vyzera strasne ...a nechala som ju v tom az pokial sme neprisli domov. Potom ma chcela zbit Inak ma nebavi nachytavat ludi na 1. aprila... ved to sa neda poriadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a ona na mna uplne tak vycivene kukala, na 100% mi na to skocila.. potom ked som jej povedal ze prvy april a nechaj ma dpc spat sak je pol piatej tak potom ju skoro porazilo
no mna nikto nenachytal a nai ja som nikoho nenachytala